آنچه در این مطلب خواهید آموخت نمایش سرفصل ها

شرایط مهاجرت به کانادا

شاید وقتی عبارت مهاجرت به کانادا را می بینیم، به یاد افرادی بیفتیم که در چند سال گذشته به این کشور مهاجرت کرده اند، از دوستان و آشنایانی که با روش های مختلف کاری، تحصیلی و نیروی ماهر به کانادا سفر کرده اند تا افراد مشهوری مثل هنرمندان و ورزشکاران و حتی اختلاسگرانی که برای ادامه زندگی، کانادا را به عنوان مقصد خود برگزیده اند. تحریریه آریاناپارس قصد دارد در این مطلب به شرح و تفصیل موضوع مهاجرت به کانادا بپردازد.

ویدئو فرصت های کرونایی کانادا

 

مهاجرت به کانادا در گذر زمان

جمعیت حال حاضر کانادا، تا به امروز پنج بار دستخوش تغییرات بزرگی قرار گرفته است. موج اول مهاجرین، فرانسوی ها بودند که در قرن ۱۸ به منطقه کبک کانادا مهاجرت کرده اند و همین مهاجرت بزرگ دلیل اصلی اهمیت زبان فرانسوی در کانادا بخصوص در ایالت کبک محسوب می گردد.

موج دوم مهاجرت به کانادا توسط انگلیسی ها شکل گرفت که در میانه قرن ۱۹ به شکل کلونی های بزرگ به کانادا مهاجرت کرده اند. در مناطق مختلف کانادا بخصوص ایالت انتاریوی فعلی به حیات خود ادامه دادند.

موج سوم مهاجرین از اروپای مرکزی و شرق اروپا وارد کانادا شد. قبل از جنگ جهانی اول، مهاجرین از کشور های پرتغال، ایتالیا و اکراین وارد منطقه ای از کانادا شدند که امروزه به ایالت نوااسکوشیا معروف است.

موج چهارم مهاجرین را چینی ها و موج پنجم را مهاجرینی از سایر کشور های جهان شکل دادند.

آمار مهاجرتی کانادا در سال های اخیر

از سال ۲۰۰۱ تا ۲۰۱۷، حدوداً تعداد ۲۲۰ تا ۲۳۰ هزار مهاجر به صورت سالیانه برای ادامه زندگی به کانادا مهاجرت نموده اند. دولت کانادا در سال ۲۰۱۷ اعلام کرد که قصد دارد ظرف ۳ سال به یک میلیون مهاجر مجوز ورود به کانادا را اعطا نماید و قرار است این عدد در سال ۲۰۲۰ به ۳۴۰ هزار نفر در سال افزایش پیدا کند.

دولت خیرخواه! کانادا چرا مهاجر می پذیرد؟

دولت کانادا ۳ دلیل اصلی برای پذیرش مهاجرین به این کشور را به عنوان اصلی ترین انگیزه های این کشور در تبیین سیاست های مهاجرتی این کشور اعلام داشته است.

دلایل توضیحات
دلایل خانوادگی که به کانادایی ها و مهاجرینی که طی سال ها به این کشور مهاجرت کرده اند اجازه می دهد با اقوام و خویشاوندان خود، ملاقات و یا زندگی کنند.
دلایل انسان دوستانه این دلایل باعث ایجاد قوانینی جهت پذیرش مهاجرینی که به دلایلی اقدام به اخذ پناهندگی در کانادا نموده اند، شده است.
دلایل اقتصادی دولت کانادا بواسطه این دلایل، با پذیرش مهاجران از سراسر جهان، نیاز های اقتصادی خود را با پذیرش مهاجرین متخصص و دارای قدرت سرمایه گذاری بر طرف می سازد.

کانادا زیر سلطه ایرانی ها، آمار مهاجرت ایرانی ها به کانادا

در حال حاضر طبق آماری که در سال ۲۰۱۶ توسط اداره مهاجرت کانادا اعلام شده است، حدود ۱۵۵ هزار مهاجر ایرانی در حال زندگی در کانادا می باشند که این عدد حدود ۲ درصد از جمعیت مهاجرین به کانادا و نیم درصد از جمعیت کل کانادا را تشکیل می دهد.

طبق آمار، تعداد مهاجرین ایرانی در هر سال حدود ۲ درصد از تعداد کل مهاجرینی است که به کانادا مهاجرت می کنند. این عدد در سال ۲۰۱۵ به حدود ۴٫۵ درصد نیز رسیده است.

روش های مهاجرت به کانادا

روش های مهاجرت به کانادا

دولت کانادا ۸ روش مهاجرتی برای ورود به این کشور را در سایت اداره ی مهاجرت کانادا اعلام کرده است، گفتنی است این روش ها برای مهاجرت کلیه افراد ساکن همه ی کشور های دنیا به کانادا می باشد و ممکن است بعضی از روش های معرفی شده، برای علاقه مندان ایرانی مهاجرت به کانادا کاربردی نباشد، در ادامه قصد داریم به بررسی ۸ روش معرفی شده جهت مهاجرت به کانادا بپردازیم.

سریع و خشن مثل اکسپرس اینتری

این روش از سال ۲۰۱۵ جایگزین روش قبلی مهاجرت به کانادا شده است. در این روش به درخواست متقاضی در دو مرحله مورد سنجش اداره مهاجرت کانادا قرار می گیرد. در مرحله اول متقاضی با اخذ حداقل ۶۷ امتیاز از ۱۰۰ امتیاز ممکن، بر اساس شرایط سن، مدرک تحصیلی، رشته و سایر فاکتور های مهم، قادر خواهد بود تا به مرحله دوم یعنی سیستم جامع امتیاز بندی کانادا راه یابد.

در این مرحله فاکتور های بسیاری مورد ارزیابی قرار می گیرد و متقاضیان مهاجرت به کانادا از طریق نیروی متخصص، قادر خواهند بود تا در یک صف انتظار (pool) قرار گیرند. در این مرحله دولت کانادا طی روش های مختلفی از میان تمام افراد واجد شرایط، تعدادی را به عنوان برگزیدگان این مرحله به صورت دوره ای انتخاب می کند. گفتنی است، روش اکسپرس اینتری یا ورود سریع در عمل پیچیدگی های زیادی دارد.

نحوه محاسبه امتیاز اکسپرس اینتری کانادا

اما امتیازات همین فرد در مرحله دوم برنامه اکسپرس اینتری، به شکل زیر محاسبه می شود:

فاکتورهای امتیاز آور امتیاز
سن ۷۷
تحصیلات ۱۲۰
آیلتس ۶۸
سابقه کار ۲۵
فامیل کانادایی ۱۵
امتیاز تصاعدی ترکیبی (این امتیاز در روش قدیمی (FSW) وجود نداشت) ۱۳
در مجموع ۳۱۸

در اینجا به این نتیجه می رسیم که این فرد طبق روش سابق مهاجرت کاری (FSW) هیچ مشکلی برای دریافت اقامت دائم کانادا نداشته است. زیرا ۶۹ امتیاز از ۱۰۰ امتیاز را می توانست کسب کند، ولی در روش اکسپرس اینتری که از سال ۲۰۱۵ به اجرا درآمده این شخص با اینکه در مرحله اول همان ۶۹ امتیاز را کسب می کند و وارد Pool متقاضیان می شود، در مرحله دوم ۳۱۸ امتیاز از ۱۲۰۰ امتیاز را به دست می آورد که با توجه به این شرایط متاسفانه هیچ شانسی جهت کسب اقامت دائم کانادا برای او وجود ندارد.

اسپانسر فامیلی هست تا به خانواده ات بپیوندی

این روش، همانطور که از نامش مشخص شده است، روشی است که در آن فرد با داشتن دعوت نامه از فردی که یا یک کانادایی محسوب می شود و یا اقامت دائم کانادا را اخذ نموده است، می تواند جهت مهاجرت به کانادا اقدام نماید.

گفتنی است دولت کانادا برای دعوت از خانواده شرایط خاصی را برای فرد متقاضی مد نظر قرار داده است بنابراین در قدم اول می بایست بصورت کامل از شرایط اقدام جهت اقامت از طریق اسپانسر فامیلی آگاه شوید.

اگر تمایل دارید، در ارتباط با این روش بیشتر بدانید، آریاناپارس از شما دعوت می نماید تا مقاله مهاجرت به کانادا از طریق اسپانسر فامیل را به دقت مطالعه فرمایید.

استان ها خود مختار عمل می کنند روش استانی

بر خلاف روش اکسپرس اینتری که توسط دولت فدرال کانادا انجام می شود، روش مهاجرت استانی، روشی است که در آن هر یک از ۱۱ استان کانادا، بر اساس نیاز های خود، شرایط مجزایی برای مهاجرین در نظر می گیرند. اقدام برای هر استان ممکن است بر اساس سیستم اکسپرس اینتری و یا بصورت مستقیم یا non-exprees entry system صورت گیرد.

فرزند مستقل خانواده! نیروی متخصص کبک

زبان اصلی مردم در ایالت کبک فرانسوی است. شاید همین کافی باشد تا مشخص کند این ایالت تا چه حد بصورت کاملاً مستقل از سایر ایالت ها و دولت فدرال عمل می کند.

ایالت کبک بر اساس فاکتور هایی که مد نظر دولت حاکم بر این است، سیستم پذیرش نیروی مهاجر بر اساس توان مهارت این استان را اجرا می کند. برای اقدام جهت مهاجرت به کانادا از طریق استان کبک، فرد متقاضی باید دارای مدرک تاییدیه پذیرش از این استان باشد. برای آگاهی بیشتر از سیستم امتیاز بندی و شرایط این استان، می بایست مطلب مرتبط، نیروی متخصص کبک را به صورت کامل مطالعه فرمایید.

مهاجرت به کانادا از روش PEQ

برنامه PEQ در واقع دریافت اقامت دائم کانادا از طریق تحصیل در استان کبک کانادا می باشد. این استان فرصت های بسیار خوبی برای اقامت پس از تحصیل در کانادا برای افرادی که در این استان تحصیل می کنند در نظر گرفته است. به این دلیل که در سایر استان های کانادا شرایط سخت تری برای دریافت کارت اقامت دائم کانادا وجود دارد، دریافت اقامت دائم در استان کبک از این طریق آسان تر می باشد.

مهاجرت از طریق روش PEQ شامل چه کسانی می شود؟

این روش مناسب افرادی می باشد که قصد ادامه تحصیل در کانادا را دارند، چرا که اگر قصد دریافت اقامت دائم از این طریق را دارید باید حتما ابتدا در کبک تحصیل کنید.

تحصیل در استان کبک مستلزم هزینه هایی می باشد که دانشجو باید آن را تامین کند پس اگر می خواهید به صورت رایگان تحصیل کنید، این روش مناسب شما نمی باشد. افرادی که قصد دریافت اقامت از طریق روش PEQ را دارند می بایست شرایط زیر را داشته باشند:

  • فارغ التحصیلان کبک
  • قصد اقامت و کار در کبک را داشته باشند
  • به عنوان دانشجو در طول مدت تحصیل در کبک اقامت داشته باشند و از قوانین تخطی نکرده باشند
  • حداقل نیمی از مدت تحصیل را در کبک اقامت داشته باشند
  • دارای مدرک تحصیلی واجد شرایط کبک باشند
  • مدرک زبان فرانسه در حد B2 داشته باشند
  • ارائه تمکن مالی برای خود و خانواده (همسر و فرزندان) حداقل به مدت ۳ ماه
  • دارا بودن حداقل ۱۸ سال و پاسپورت معتبر در زمان اپلای

برنامه مهاجرت آتلانتیک

این برنامه مهاجرتی به کارفرمایانی که در منطقه آتلانتیک کانادا قرار دارند اجازه ی درخواست جذب نیروی خارجی می دهد. منطقه آتلانتیک از سه استان نیوبرانزویک، نوااسکوشیا و جزیره پرنسس ادوارد تشکیل شده است.

در این برنامه مهاجرتی در صورتی که فرد متقاضی اخذ اقامت کانادا بتواند از کارفرمایانی در یکی از ۳ استان نام برده دعوت نامه شغلی دریافت نماید، قادر خواهد بود تا برای اقامت دائم کانادا اقدام نماید. گفتنی است در این روش، کارفرمای کانادایی باید ثابت کند نیروی کاری با شرایط مورد نظر وی به صورت منطقه ای یافت نگشته است و وی برای تامین نیاز های خود ناچار به استخدام یک نیروی کار خارجی است.

برنامه مخصوص پرستاران و نیروهای مراقبتی

از ماه ژوئن ۲۰۱۹، دولت کانادا به افرادی که در حوزه های مراقبتی و پرستاری پیشنهاد شغلی مشخصی از یک کارفرما کانادایی داشته باشند، تحت شرایط خاصی اقامت دائم کانادا را اعطا می نماید.

ویزایی برای کارآفرینان، استارت آپ ویزا

دولت کانادا برای افرادی که صاحب ایده های نو و خلاق هستند، نوعی از ویزا را با نام ویزای استارت آپ ایجاد کرده است. گروه هدف اصلی این برنامه افرادی هستند که:

  • خلاقند و ابداع کننده
  • توانایی ایجاد شغل برای کانادایی ها را دارند
  • دارای توان رقابتی در سطح جهانی هستند

در این روش، فرد متقاضی باید از یکی از سازمان های مشخص شده توسط دولت کانادا، گواهی جهت تاییده ایده نو آورانه خود را دریافت نماید. بسیاری از کارآفرینان ایرانی نیز قادر خواهند بود تا با اقدام جهت اخذ این نوع ویزا، نه تنها موفق به اخذ اقامت کانادا شوند بلکه بتوانند با جذب یک شرکت اسپانسر کانادایی، طرح ها و ایده های خویش را سریعتر به مرحله عمل برسانند.

کم هزینه ولی زمانبر مثل ویزای خود اشتغالی

دولت کانادا برای مهاجرینی که سابقه فعالیت های مرتبط با حوزه فرهنگ و هنر و سوابق ورزشی خاصی دارند، برنامه مهاجرتی خاصی تحت عنوان مهاجرت از طریق خود اشتغالی را ایجاد نموده است. در این روش می بایست برای دولت کانادا اثبات گردد که شما قادر خواهید بود تا تاثیر چشمگیری در بخش فرهنگ و یا بخش ورزش کانادا داشته باشید.

برنامه مهاجرتی مناطق شمالی

در این روش متقاضی می بایست از یکی از ۱۰ منطقه معرفی شده توسط اداره مهاجرت کانادا دعوت نامه کاری دریافت نماید. این مناطق از میان شهر ها و بخش های کوچک تر  و کم توان تر کشور کانادا انتخاب شده است. هدف از این برنامه مهاجرت، افزایش توان اقتصادی و کمک به رشد این مناطق می باشد.

روش های اخذ پناهندگی کانادا

برای ارائه درخواست پناهندگی کانادا به اداره مهاجرت این کشور ۲ روش وجود دارد. روش اول مربوط به افرادی است که معمولاً به صورت غیر قانونی وارد خاک کانادا می شوند و خود را به عنوان پناهجو به ماموران مرزبانی کانادا معرفی می نمایند و روش دوم افرادی هستند که معمولاً به صورت قانونی وارد کشور کانادا می شوند و پس از مستقر شدن در این کشور درخواست پناهندگی خود را به دفاتر پلیس مهاجرت کانادا ارائه می دهند.

رسیدگی به پرونده های پناهجویان وظیفه افسران اداره مهاجرت کانادا می باشد و مهم ترین نکته برای دریافت موافقت با درخواست شما در ارتباط با پناهندگی کانادا ارائه دلایل و مدارک معتبر و قابل استناد (کیس پناهندگی) است.

لازم به ذکر است مهاجرت از طریق پناهندگی امری خطرناک و غیرقابل پیش بینی به شمار می آید، از این رو مجموعه آریاناپارس هیچگونه فعالیت و خدماتی در ارتباط با مهاجرت از طریق پناهندگی ارائه نمی دهد.

معایب پناهندگی کانادا

متاسفانه در طی سال های اخیر این باور غلط بین افراد بسیاری رواج یافته که مهاجرت به کانادا از طریق پناهندگی گزینه مناسبی جهت دریافت اقامت دائم این کشور می باشد، درحالی که روش های قانونی و مناسب تری نظیر ویزای تحصیلی کانادا یا ویزای کار کانادا نسبت به پناهندگی وجود دارد. معمولاً بررسی پرونده های مربوط به پناهندگی کانادا بین ۶ ماه تا ۱ سال زمان می برد، هزینه های زندگی در کشور کانادا خصوصاً هزینه های مربوط به مسکن به هیچ وجه ارزان نیست. با توجه به این موضوع که قبل از اعلام رای اداره مهاجرت در ارتباط با درخواست پناهندگی کانادا فرد متقاضی به هیچ عنوان اجازه کار نخواهد داشت و دولت این کشور در این مدت حقوق بسیار کمی به پناهجو پرداخت می نماید که باعث می شود پناهجو از ابتدا با شرایطی سخت، دست و پنجه نرم کند.

از دیگر دلایل سختی زندگی در کانادا برای پناهجویان شرایط آب و هوایی و بارش های سنگین برف در این کشور می باشد به طوری که بسیاری از مناطق کانادا خالی از سکنه است، همچنین سازگاری با سیستم پیچیده مالیاتی کانادا برای بسیاری از افراد دشوار است.

برنامه‌های نامزد استانی (PNPs)

اینها برنامه ‌هایی هستند که به مناطق در کانادا اجازه می‌ دهند نامزد هایی را معرفی کنند که نیازهای خاص بازار کار خود را برآورده می‌کنند.  PNP ها معیارها و فرآیندهای درخواست خود را دارند و نامزدها برای واجد شرایط بودن باید هم شرایط فدرال و هم استانی را برآورده کنند.

حمایت مالی

شهروندان کانادایی و مقیم دائم می توانند از اعضای نزدیک خانواده خود مانند همسر، والدین و فرزندان تحت تکفل برای مهاجرت به کانادا حمایت مالی کنند. حامیان مالی باید معیارهای واجد شرایط بودن خاصی را داشته باشند و متعهد به حمایت مالی و عاطفی از اعضای خانواده تحت حمایت خود باشند.

مجوزهای تحصیلی

دانشجویان بین المللی می توانند برای تحصیل در موسسات آموزشی کانادا مجوز تحصیل دریافت کنند.  پس از اتمام تحصیلات خود، آنها ممکن است واجد شرایط مجوز کار پس از فارغ التحصیلی باشند، که می تواند منجر به اقامت دائم شود.

مهاجرت تجاری

کارآفرینان، سرمایه گذاران و افراد خوداشتغال ممکن است واجد شرایط برنامه های مهاجرت تجاری باشند که آنها را ملزم به سرمایه گذاری قابل توجه در یک تجارت کانادایی یا ایجاد شغل برای شهروندان کانادایی و ساکنان دائمی می کند.

برنامه های پناهندگی و بشردوستانه

کانادا تعهدی قوی برای محافظت از پناهندگان و سایر جمعیت های آسیب پذیر دارد.  برنامه های متعددی وجود دارد که به پناهندگان و کسانی که در کشور خود با آزار و اذیت یا خطر مواجه هستند، اجازه می دهد تا در کانادا پناهندگی و اسکان مجدد داشته باشند.

هر روش مهاجرت الزامات، فرآیندهای درخواست و زمان پردازش خاص خود را دارد. بسیار مهم است که معیارهای واجد شرایط بودن برای هر برنامه را به دقت تحقیق و درک کنید و در صورت نیاز از یک وکیل یا مشاور مهاجرت راهنمایی بگیرید.

موانع مهاجرت به کانادا

دلایل ریجکتی ویزای کانادا

اولین دلیل این است که درخواست شما نتوانسته است مسئول سفارت و یا آفیسر را قانع کند، در صورتی که آفیسر شک کند که احتمال دارد شما پس از پایان دوره ویزا  کانادا را ترک نمی کنید، درخواست ویزای شما را رد می کند. پایبند بودن شما به ترک کانادا و اقامت موقت در دوران تحصیل در کانادا از اهمیت به سزایی برای این کشور برخوردار است تا جایی که در بند ۲۱۶ قانون مهاجرت کانادا آمده است: همواره وظیفه متقاضی است که نشان دهد قصد اقامت موقت در کانادا را داشته و در پایان تحصیل خود کانادا را ترک خواهد کرد.

از دیگر دلایل ریجکتی ویزای کانادا، تقاضای بالا برای دریافت ویزا و ظرفیت کم این کشور به نسبت تعداد متقاضیان است، بنابراین به طور طبیعی باید بعضی از پرونده ها را ریجکت کنند.

مسئله بعدی زمان محدودی است که آفیسرها برای هر پرونده در نظر می گیرند، در واقع چون تعداد پرونده ها به نسبت تعداد آفیسرها بسیار زیاد است، آنها برای سرعت عمل بخشیدن به کار خود برای هر پرونده زمان محدودی را صرف می کنند که در این شرایط احتمال خطا و یا بررسی ناقص مدارک وجود دارد.

اما بیشترین دلیل در ریجکت ویزای کانادا، نقص در پرونده، وجود مشکلات در پرونده و کمبود مدارک مورد نیاز است. بنابراین به هنگام ارسال مدارک به گونه ای برنامه ریزی کنید که بتوانید آفیسر را قانع کنید.

دلایل ریجکتی ویزای های مختلف کانادا

دلایلا مختلفی برای ریجکت شدن هریک از انواع ویزاهای کانادا وجود دارد که در ادامه به ذکر هریک از موارد خواهیم پرداخت.

دلایل ریجکتی ویزای توریستی کانادا

پرونده ارسالی شما برای درخواست ویزای توریستی کانادا باید به گونه ای باشد که آفیسر را قانع کند که شرایط لازم برای ویزای توریستی را دارید و پس از پایان مدت ویزا به کشور خود بر می گردید.

دلایل اصلی رد شدن ویزای توریستی به شرح زیر است:

  • نداشتن تمکن مالی کافی برای پرداخت هزینه های سفر .
  • ضعیف بودن اوضاع مالی دعوت کننده شما .
  • هدف سفر شما برای آفیسر قانع کننده نباشد و او به این نتیجه برسد که شما قصد اقامت طولانی مدت را دارید و پس از پایان مدت ویزا خاک کانادا را ترک نمی کنید.
  • سابقه سفرهای قبلی شما.
  • نداشتن برنامه درست و دقیق برای سفر.
  • ناقص بودن مدارک و فرم های درخواستی یا عدم ارسال درست آنها.
  • پیوند های شما با کشور مبدا.

دلایل رد شدن ویزای تحصیلی کانادا

در هنگام رد ویزای تحصیلی کانادا طی یک نامه ای به متقاضی توضیح داده می شود که او باید چه مواردی را در پرونده درخواستی خود اثبات کند، اما نتوانسته است که آفیسر را در این موارد قانع کند.

لیست دلایل ریجکت ویزای تحصیلی کانادا:

  • عدم اثبات تمکن مالی برای هزینه های زندگی و تحصیلدر کانادا.
  • عدم اثبات بازگشت به کشور خود پس از پایان تحصیل.
  • عدم اثبات برای ترک کانادا پس از اتمام دوره ویزای خود.
  • ناقص بودن مدارک .
  • عدم ارسال درست مدارک و فرم ها و یا پر کردن ناقص فرم های درخواستی.
  • گنگ و نامشخص بودن برنامه تحصیلی.
  • پیوند ضعیف نسبت به کشور مبدا در مقایسه با کشور مقصد.

فعالیت سفارت کانادا 

متاسفانه در حال حاضر سفارت کانادا در ایران تعطیل می باشد و هیچ گونه فعالیتی در زمینه صدور ویزا انجام نمی دهد. برای ارائه مدارک و انجام بیومتریک و کلیه امور مربوط به صدور ویزای کانادا هموطنان عزیز می توانند با مراجعه به سفارتخانه کانادا مستقر در کشورهای همسایه اقدام نمایند.

ساعات کار سفارتخانه کانادا در ترکیه از دوشنبه تا شنبه از ۸٫۳۰ صبح الی ۱۴٫۳۰ بعدازظهر می باشد.

آدرس سفارت کانادا در استانبول:

Consulate General of Canada – ۲۰۹ Buyukdere Caddesi – Tekfen Tower – Levent 4, Istanbul – ۳۴۳۹۴ Turkey

آدرس سفارت کانادا در آنکارا:

Cinnah Caddesi No: 58 – ۰۶۶۹۰, Cankaya – Ankara, Turkey

نحوه اخذ وقت سفارت 

اخذ ویزای کانادا متقاضیان زیادی در سرتاسر دنیا دارد که با توجه به هدف سفر افراد نوع ویزا متفاوت می‌باشد. با توجه به این موضوع که در حال حاضر تمامی فعالیت‌های سفارت کانادا در ایران به حالت تعلیق درآمده است، شهروندان ایرانی برای دریافت ویزا باید از طریق نمایندگان قانونی در کشورهای همسایه همانند ترکیه اقدام نمایند و همچنین متقاضیان می‌توانند از طریق آنلاین نیز مراحل اخذ ویزای کانادا را انجام دهند.

جهت اخذ وقت سفارت کانادا به صورت آنلاین می توانید به سایت رسمی سفارت این کشور مراجعه نمایید و با تکمیل نمودن فرم های مربوطه و پرداخت هزینه سفارت به صورت آنلاین وقت سفارت را دریافت نمایید. توجه داشته باشید با توجه به نوع ویزای درخواستی از سوی شما فرم ها مربوطه را با دقت تکمیل نمایید.

مدارک لازم برای تعیین وقت سفارت

برای دریافت وقت سفارت کانادا به صورت آنلاین می توانید اقدام نمایید. مدارک مورد نیاز جهت اخذ وقت سفارت کانادا عبارتند از:

  • ارائه فرم درخواست ویزا تکمیل شده از سوی متقاضی
  • رسید پرداخت هزینه سفارت
  • ارائه پاسپورت با حداقل ۶ ماه اعتبار
  • ارائه مدارک شناسایی (کارت ملی یا شناسنامه)
  • نشانی و آدرس متقاضی

تنها در صورت صحیح بودن اطلاعات به صورت کامل و بدون نقص، وقت سفارت برای فرد تعیین خواهد شد و در صورت وجود هر گونه اشکالی در پروسه رزرو ناموفق خواهد بود. وقت سفارت قابل کنسل شدن و یا زمان بندی مجدد نخواهد بود و در صورتی که در موعد مقرر در سفارت حاضر نشوید می بایست مجددا وقت سفارت بگیرید.

هزینه های سفارت کانادا

قدم نخست جهت اخذ ویزای کانادا دریافت وقت سفارت این کشور می باشد، جهت انجام این امر متقاضیان می توانند شخصاً یا توسط دفاتر مربوطه اقدام نمایند. توجه داشته باشید اگر قصد دارید شخصاً اقدام به اخذ وقت سفارت کانادا نمایید، با دقت کامل فرم های مربوطه را تکمیل نمایید. دریافت وقت سفارت به نظر کار ساده ای است ولی هرگونه اشتباه و نقص در مدارک ارائه شده از سوی شما باعث پرداخت هزینه های بیشتر خواهد شد.

در حال حاضر هزینه انگشت نگاری (بیومتریک) ۸۵ دلار و هزینه صدور ویزا ۱۰۰ دلار می باشد که جمعاً ۱۸۵ دلار برای اخذ وقت سفارت کانادا از سوی متقاضی پرداخت خواهد شد. این مبلغ به هیچ عنوان عودت داده نخواهد شد.

روش های مهاجرت از آلمان به کانادا

کانادا جز کشور هایی است که برای بحث مهاجرت خود دارای برنامه های دقیق می باشد ، تا به امروز بیش از ۱۰۰ برنامه مهاجرتی مختلف از سوی دولت کانادا برای افراد خارجی ارائه شده است که با استفاده از آن می توانند که اقامت کشور کانادا را دریافت کنند.

خوب است بدانید که شرایط برای دریافت ویزا کانادا برای تمام افراد یک ملیت یکسان است به عنوان مثال تفاوتی بین یک فردی که اژ ایران اقدام به دریافت ویزای کانادا می کند با فردی که ساکن آلمان است و قصد درسافت ویزای کانادا را دارد یکسان می باشد.

به طور کلی برای مهاجرت از آلمان به کانادا روش های مختلفی وجود دارد که برخی از شایع ترین آنها عبارت است از : * از طریق تحصیلی * کاری * سرمایه گذاری * اسپانسرشیپ 

هر یک از این روش ها نیازمند دارای بودن مدارک و شرایط خاص می باشد که در صورتی که این مدارک موجود نباشد نمی توانید کار را به سرانجام برسانید.

مشاغل مناسب برای مهاجرت از آلمان به کانادا

در بخش قبلی در رابطه با مهاجرت از آلمان به کانادا از طریق تخصص شغلی به صورت خلاصه صحبت کردیم ، در این بخش به بررسی مشاغل مناسب برای مهاجرت از آلمان به کانادا می پردازیم. کشور کانادا از دسته کشور هایی است که افراد را بر اساس قابلیت و توانایی آنها ترتیب بندی می کند نه بر اساس ملیتی که دارند.

به عبارت دیگر شرایط مهاجرت برای تمام افراد یک ملیت کاملا یکسان است و ان چیزی که افراد را از هم متمایز می کند میزان شایستکی و تخصص آنها در زمینه های مختلف می باشد. همچنین از نظر موفعیت های شغلی کانادا کشوری است که نسبت به میزان جمعیتی که دارد موقیعت های شغلی بیشتری دارد.

پس در صورتی که قصد مهاجرت کاری به این کشور را دارید نگران نباشید زیرا برای هر تخصصی در این کشور شغل مناسب را می توانید پیدا کنید. برای مهاجرت از آلمان به کانادا از طریق تخصص کاری یا شغلی نیز برای تمام تخصص ها کار وجود دارد اما برخی از موارد همانند مهندس ، شغل های زمینه کامپیتر و ای تی ، پزشک و .. سریع تر می توان که شغل مناسب را یافت.

شرایط مهاجرت به کانادا

شرایط مهاجرت به کانادا در سال ۲۰۲۳

شرایط مهاجرت به کانادا در سال ۲۰۲۳ دستخوش تغییراتی قرار گرفته است. خبر خوش برای علاقه مندان به کشور کانادا در همین راستا می باشد. بدین صورت که در ۳ سال آینده میزان قبولی پرونده های کشور کانادا ارتقا پیدا کرده است و افراد بیشتری مجوز حضور در این کشور را دریافت می نمایند. این میزان در سال های مهاجرت به کانادا بی سابقه بوده است. در این برنامه سه ساله، در حدود ۱ میلیون ۲۰۰ هزار مهاجر مچوز حضور در کشور کانادا را دریافت می نمایند.

تاثیرات کرونا و عدم حضور افراد در این کشور، میزان پایین زاد و ولد و جمعیت پیر این کشور همگی مسبب این اتفاق شده اند. از همین رو افراد در صورت ارائه سوابق و مدارک مورد نیاز با شانس بالاتری نسبت به سال های گذشته قادر خواهند بود برای مهاجرت به کانادا اقدام نمایند. از همین رو از این فرصت و زمان می توان به عنوان بهترین بازه زمانی برای اقدام برای مهاجرت به کانادا قلمداد کرد.

قوانین مهاجرت به کانادا

قوانین مهاجرت کانادا بر افرادی که می توانند وارد کانادا شوند و در آن بمانند و همچنین حقوق و تعهدات مهاجران و پناهندگان را تعیین می کند. قوانین اصلی حاکم بر مهاجرت به کانادا، قانون مهاجرت و حفاظت از پناهندگان (IRPA) و مقررات مربوط به آن است.

IRPA  معیارهای اعطای ویزا، مجوز کار و اقامت دائم و همچنین دلایل عدم پذیرش و حذف را تعیین می کند. همچنین چارچوب قانونی برای حمایت از پناهندگان و اسکان مجدد بشردوستانه را ایجاد می کند.

تحت IRPA، همه مهاجران به کانادا باید تحت بررسی های پزشکی و امنیتی قرار بگیرند و نشان دهند که معیارهای واجد شرایط بودن ویزا یا برنامه مورد نظر را دارند.

برخی از متقاضیان نیز ممکن است ملزم به شرکت در مصاحبه یا ارائه مدارک اضافی باشند. هدف قوانین مهاجرت کانادا محافظت از سلامت، ایمنی و امنیت کانادایی ها و در عین حال ترویج رشد اقتصادی و ادغام اجتماعی است. آنها اتحاد مجدد خانواده، کارگران ماهر و با استعداد، و کسانی که می توانند به اقتصاد و جامعه کانادا کمک کنند، اولویت دارند.

در سال‌های اخیر، قوانین مهاجرتی کانادا انعطاف ‌پذیرتر شده و نسبت به واقعیت‌های اجتماعی و اقتصادی در حال تغییر واکنش نشان می‌ دهد. دولت برنامه ها و سیاست های جدیدی را برای جذب دانشجویان بین المللی، کارآفرینان و پناهندگان بیشتر و تسهیل ادغام تازه واردان در جامعه کانادا ارائه کرده است.

در حالی که قوانین مهاجرت کانادا می تواند پیچیده و چالش برانگیز باشد، آنها طیف وسیعی از فرصت ها را برای افراد و خانواده هایی که به دنبال زندگی بهتر در کانادا هستند ارائه می دهد.

سریعترین روش مهاجرت به کانادا

یکی از سریع ترین راه های مهاجرت به کانادا که در بالا ذکر نشده است، برنامه Global Talent Stream است. این برنامه برای جذب کارگران خارجی بسیار ماهر در بخش فناوری و فناوری اطلاعات برای کمک به پر کردن کمبود نیروی کار در کانادا طراحی شده است.

تحت «جریان استعدادهای جهانی»، کارفرمایان واجد شرایط می ‌توانند طی دو هفته یک ارزیابی تأثیر بر بازار کار (LMIA) دریافت کنند که به آنها امکان می‌ دهد کارگران خارجی را بسیار سریع‌تر از فرآیند استاندارد LMIA استخدام کنند.

کارگران خارجی واجد شرایط نیز می ‌توانند در عرض دو هفته مجوز کار دریافت کنند، به شرطی که پیشنهاد کاری از یک کارفرمای کانادایی داشته باشند که از طریق جریان استعدادهای جهانی تأیید شده باشد.

این برنامه برای کارگران بسیار ماهر با تخصص در زمینه هایی مانند مهندسی نرم افزار، هوش مصنوعی و امنیت سایبری در نظر گرفته شده است.

برای واجد شرایط بودن، داوطلبان باید شرایط تحصیل و تجربه کاری خاصی را داشته باشند و باید بتوانند نشان دهند که مهارت ها و تجربه منحصر به فردی دارند که در کانادا مورد تقاضا است.

جریان استعدادهای جهانی یک راه محبوب و موثر برای شرکت های فناوری و کارگران بسیار ماهر است تا سریع و آسان به کانادا مهاجرت کنند.

بهترین روش مهاجرت به کانادا

تعیین “بهترین” روش مهاجرت به کانادا بستگی به شرایط و اهداف شخصی افراد دارد. با این حال، یکی از برنامه هایی که ارزش بررسی دارد، کلاس تجربه کانادایی (CEC) است.

CEC  یک برنامه مهاجرتی فدرال است که به افرادی که تجربه کاری در کانادا را به دست آورده اند اجازه می دهد برای اقامت دائم درخواست دهند.

این برنامه برای افرادی طراحی شده است که حداقل یک سال در کانادا زندگی و کار کرده اند و مهارت ها و تجربیات ارزشمندی را به دست آورده اند که می تواند به اقتصاد کانادا کمک کند. یکی از مزایای CEC این است که به افراد اجازه می دهد بدون نیاز به ترک کانادا برای اقامت دائم درخواست دهند.

این می تواند یک مزیت قابل توجه برای کسانی باشد که قبلاً خود را در کشور تثبیت کرده اند و مایل به ماندن طولانی مدت هستند. برای واجد شرایط بودن برای CEC، نامزدها باید شرایط خاص زبان، تحصیلات و تجربه کاری را داشته باشند.

آنها همچنین باید تجربه کاری خود را از طریق راه های قانونی مانند مجوز کار یا برنامه همکاری / کارآموزی به دست آورده باشند. به طور کلی، CEC می تواند یک گزینه عالی برای افرادی باشد که قبلاً خود را در کانادا مستقر کرده اند و مایل به اقامت دائم هستند.

آمار مهاجرت به کانادا

کانادا یکی از محبوب ترین مقاصد برای مهاجران در سراسر جهان است. این کشور سابقه ای طولانی در استقبال از تازه واردان دارد و یکی از بالاترین نرخ های سرانه مهاجرت را در میان کشورهای توسعه یافته دارد.

در اینجا برخی از آمارهای مهاجرت به کانادا آورده شده است:

در سال ۲۰۲۰، کانادا با وجود همه گیری کووید-۱۹، در مجموع از ۱۸۴۳۷۰ مهاجر پذیرایی کرد. این کاهش قابل توجهی نسبت به ۳۴۱۱۷۵ مهاجری بود که در سال ۲۰۱۹ وارد کانادا شدند، اما همچنان نشان دهنده تعهد این کشور به حفظ سطوح بالای مهاجرت است.

برترین کشورهای مبدأ مهاجران کانادایی در سال ۲۰۲۰ هند (۴۰۱۴۰)، چین (۳۰۲۶۰)، فیلیپین (۲۷۸۱۵)، نیجریه (۱۲۵۹۵) و پاکستان (۱۰۷۹۰) بودند.

کارگران ماهر بزرگترین دسته از مهاجران به کانادا هستند که بیش از نیمی از کل مهاجران را تشکیل می دهند. در سال ۲۰۲۰، ۱۰۸۳۹۰ مهاجر تحت رده کارگران ماهر به کانادا آمدند و پس از آن حمایت مالی خانواده (۵۶۹۷۵) و پناهندگان (۱۳۹۱۵) قرار گرفتند.

اکثریت مهاجران به کانادا در انتاریو (۵۰%) و پس از آن کبک (۱۸%)، بریتیش کلمبیا (۱۶%) و آلبرتا (۱۰%) ساکن می شوند. تعداد کمتری در استان ها و مناطق دیگر ساکن می شوند.

سیستم اکسپرس انتری کانادا یکی از محبوب ترین راه ها برای مهاجرت کارگران ماهر به کانادا است. در سال ۲۰۲۰، ۱۰۷۳۵۰ دعوتنامه برای درخواست اقامت دائم از طریق سیستم اکسپرس انتری صادر شد که اکثریت آنها به نامزدهای دارای پیشنهاد شغلی در کانادا بود.

در سال های اخیر، کانادا نیز به یک مقصد محبوب برای دانشجویان بین المللی تبدیل شده است. در سال ۲۰۲۰، علی‌رغم همه‌گیری، کانادا پذیرای ۵۸۶۴۰ دانشجوی بین‌المللی جدید بود که نسبت به سال قبل کاهش یافته است اما همچنان تعداد قابل توجهی است.

شرایط مهاجرت به کانادا از طریق ازدواج

کشور کانادا یکی از مهاجر پذیر ترین کشورهای دنیا می باشد. سالانه افراد زیادی از همه جای دنیا برای دریافت اقامت دائم این کشور اقدام می نمایند. مهاجرت به کانادا از طریق ازدواج یکی از راه های آسان برای دریافت اقامت دائم در این کشور می باشد. 

مراحل مهاجرت به کانادا از روش ازدواج

در صورتی که شرایط نام برده شده برای اسپانسر شدن و مورد حمایت قرار گرفتن از این طریق برای هر دو طرف محیا باشد، اسپانسر و همسر وی می بایست تمامی فرم های مربوطه را پر کنند و آن را به دفتری به نام میسی ساگا بفرستند. اگر میسی ساگا قبول پرونده نماید فایل نامبر برای شخص مورد نظر صادر خواهد شد و از اسپانسر و همسر وی تقاضا می گردد که یک پرونده آنلاین تهیه نمایند.

میسی ساگا نام دفاتری می باشد که در خارج از کانادا امور مربوط به اسپانسرشیپی اعضای خانواده را پذیرفته و کارهای مربوط به آنها را انجام می دهد. با مراجعه به وبسایت میسی ساگا با این مرکز آشنا شوید.

پس از ایجاد پرونده آنلاین به مرور مدارک بیشتری از متقاضیان درخواست خواهد شد و پس از آن آزمایشات پزشکی انجام خواهد گرفت و ویزای شخص متقاضی صادر خواهد شد و همسر به عنوان مقیم دائم کانادا وارد خاک این کشور می گردد.

هزینه مهاجرت به کانادا از طریق ازدواج

انجام پروسه دریافت اقامت دائم از طریق ازدواج هزینه هایی را در بردارد. در این بخش از مقاله هزینه های مربوط به دریافت اقامت از طریق ازدواج را به اختصار بیان می کنیم. پس از پر کردن فرم های مربوطه سایت اداره مهاجرت کانادا مبالغی را که برای سابمیت کردن فرم ها نیاز دارد اعلام خواهد نمود که با پرداخت این مبالغ کار ادامه خواهد یافت. هزینه های دقیق را علاوه بر این قسمت می توانید در وبسایت اداره مهاجرت کانادا، CIC مطالعه نمائید.

مهاجرت به کانادا یا استرالیا

کانادا و استرالیا به عنوان مهاجرپذیر ترین کشورهای دنیا شناخته می شوند. از همین رو مقایسه شرایط مهاجرت به کانادا یا مهاجرت به استرالیا به آن دسته از مهاجران که بین دو راهی انتخاب کشور هستند، کمک شایانی می کند. 

کانادا و استرالیا به دلیل پیر شدن جمعیت و نرخ زاد و ولد پایین از مهاجران استقبال می کنند. سن متوسط ​​در کانادا ۴۱ سال و در استرالیا ۳۸ سال است. نرخ زاد و ولد کانادا ۱٫۵ و در استرالیا ۱٫۷ است. در هر دو مورد، میزان زاد و ولد کمتر از حد مورد نیاز برای جایگزینی جمعیت است (۲٫۱ نوزاد به ازای هر زن). جمعیت کانادا نسبت به سال های گذشته ۱٫۴ درصد رشد کرده است که ۸۲ درصد آن مختص به ورود مهاجران به این کشور می باشد. در خصوص استرالیا رشد جمعیت ۱٫۵ درصد است که ۶۲٫۵ درصد این رشد از طریق اعطا اقامت دائم به مهاجران می باشد.

ثابت شده است که مهاجرت برای توانایی های هر دو کشور در حمایت از رشد نیروی کار حیاتی است که یکی از دو راه رشد اقتصاد است. راه دیگر استفاده موثر تر از کارگران است. علاوه بر این، مهاجران به منظور کاهش فشارهای مالی هر دو کشور به دلیل پیر شدن جمعیت کمک می کنند، زیرا فعالیت اقتصادی تولید شده توسط مهاجران به حمایت از درآمد دولت کمک می کند که برای تأمین اعتبار خدمات اجتماعی حیاتی مانند مراقبت های بهداشتی ضروری است.

وظایف وکیل مهاجرتی

یکی از مهم ترین شاخصه های وکیل مهاجرت کانادا داشتن اطلاعات کامل و دقیق در ارتباط با کلیه امور مهاجرتی و راهکارهای قانونی می باشد، طی سال های اخیر همواره مهاجرت به کشورهای مطرح جهان بسیار رایج است. از این رو در حال حاضر قوانین مربوط به امور مهاجرتی بسیار پیچیده و متعدد است. طبیعتاً عدم آگاهی از این قوانین که هر ساله دستخوش تغیرات فراوانی می شوند می توانند برای مهاجران عواقب جبران ناپذیر در پی داشته باشد.

استخدام وکیل مهاجرتی برای موفقیت در اخذ اقامت دائم و تابعیت هر کشوری می تواند شانس افراد را برای دست یابی به نتیجه دلخواه تا حد بسیار زیادی افزایش دهد. رسالت اصلی وکلای مهاجرتی پیشبرد اهداف مهاجران در راستای امور مهاجرتی می باشد، برای انجام این امر دانش و تجربه وکلای مهاجرتی از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. در ادمه با وظایف وکلای مهاجرتی بیشتر آشنا خواهیم شد.

تعهدات وکیل مهاجرتی کانادا

بدون شک امضای هر قراردادی تعهداتی را برای طرفین ایجاد می نماید، قرارداد مهاجرتی نیز از این قاعده مستثنی نخواهد بود. به طور کلی وکلای مهاجرتی در زمینه های گوناگون نظیر مشاوره و اخذ ویزا، اخذ شهروندی و تابعیت، قبول پرونده های مربوط به پناهندگان، اخذ ویزای افراد خانواده و … فعالیت دارند.

از این رو با توجه به نوع قرارداد تعهدات اصلی اجرای کار بر دوش وکیل مهاجرت کانادا خواهد بود، معمولاً تنها تعهد طرف دوم قرارداد (فرد متقاضی مهاجرت) مربوط به پرداخت مبلغ مورد توافق در قرارداد در زمان مشخص شده است. در واقع تعهد اصلی وکلای مهاجرت برآورده ساختن انتظارات منطقی موکل می باشد، برای انجام این امر دانش و تجربه وکلای مهاجرتی نقش اصلی را ایفا می نماید.

مهاجرین موفق در کانادا

در سال های گذشته تعداد زیادی از هم وطنان عزیزمان با مقاصد مختلف نظیر توریستی، تحصیلی کاری و سرمایه گذاری وارد کشور کانادا شده اند. عده زیادی از این افراد نیز به روش های مختلف موفق به اخذ اقامت دائم کانادا و یا پاسپورت کانادایی شده اند.

موسسه آریاناپارس هریک از هموطنان والا قدرمان را که به مقاصد مختلف به کشور کانادا سفر می کنند، یک سفیر از فرهنگ و تمدن کشور عزیزمان ایران تلقی می نماید. در این راستا وظیفه ارائه راهکار های در شأن و شخصیت ایشان را برای سرفراز کردن فرهنگ و تمدن ایرانی در جهان بر دوش خود می بیند.

لازم به ذکر است که به علت جلوگیری از هر برداشت سیاسی، در ادامه ۳ مهاجر موفقی که با مهاجرت به این کشور مسیر زندگی خویش را تغییر داده اند، معرفی می نماییم.

با کلاس مثل بلک بری!

مایک لازاریدیس، که در سن ۵ سالگی به همراه خانواده اش به کانادا مهاجرت کرده بود، اصالتاً خانواده ای ترک تبار داشت. او بنیانگذار برند بلک بری(blackberry) است که تولید کننده گوشی های تلفن همراهی است که بیش از ۸۵ میلیون استفاده کننده دارد. سرمایه خالص وی مبلغی در حدود ۱٫۳ میلیارد دلار می باشد.

سوپر استار NBA

شاید او را در مسابقات بسکتبال NBA در تلویزیون دیده باشید. استیو نش در ۲ سالگی به همراه خانواده اش از آفریقای جنوبی به کانادا مهاجرت کرد و سال ها جزء برترین بازیکن های بسکتبال در آمریکای شمالی بود.

کفاشی برای دنیا

توماس باتا که موسس شرکت تولید کفش باتا است، در سن ۲۵ سالگی از پراگ جمهوری چک به کانادا مهاجرت کرد. این کمپانی بیش از ۵۲۰۰ شعبه در ۷۰ کشور جهان افتتاح کرده است.

همانطور که می بینید، کشور کانادا بستر موفقیت را در اختیار هر فردی در این کشور قرار می دهد، موفقیتی که بر پایه شایستگی به وجود آمده، شایستگی تجاری، تحصیلی، کاری، ورزشی و هنری، چه از ترکیه آمده باشید چه از اروپا و چه از ایران!

pr چیست؟

اجازه دهید ابتدا ببینیم pr مخفف چیست؛ در واقع pr در مهاجرت چیست؛ چون حوزه‌های دیگر هم چنین مخففی را دارند.

pr مخفف Permanent Resident و به معنای مقیم دائم است. مقیم دائم هم به شخصی گفته می‌شود که با مهاجرت به کانادا به وی اقامت دائم داده شده، اما شهروند کانادا نیست. چنین فردی مقیم دائم کانادا، اما شهروند کشوری دیگر است. این فرد به طور موقت در کاناداست، مانند یک دانشجو یا نیروی کار خارجی که اقامت دائمی ندارند.

به طور مشابه، پناهندگانی که از خارج از کشور اسکان داده می‌شوند از طریق برنامه پناهندگان با کمک دولت (Government-Assisted Refugee Program) یا برنامه حمایت خصوصی از پناهندگان (Private Sponsorship of Refugees Program) به مقیمان دائم تبدیل می‌شوند.

کسی که درخواست پناهندگی در کانادا می‌کند، در آن زمان پی آر کانادا محسوب نمی‌شود. برای تبدیل شدن به مقیم دائم، اداره مهاجرت و پناهندگی ابتدا باید ادعای آنها را تایید کند. سپس، آنها باید برای وضعیت اقامت دائم درخواست دهند و کارت خود را دریافت کنند.

چگونه در سال ۲۰۲۳ مقیم دائم یا پی آر کانادا شویم؟

امیدواریم حالا دقیق‌تر بدانید pr مخفف چیست و چه معنایی در بحث مهاجرت با کانادا دارد. همان‌طور که دیدید، الزامات و مراحل دریافت این کارت بسته به مسیری که انتخاب می‌شود متفاوت است، و می‌تواند بسیار پیچیده، زمان‌بر و دشوار باشد. بنابراین مهم است که بیشتر بدانید و اطلاعات کامل و دقیقی داشته باشید. 

بسیاری از ساکنان موقت وضعیت خود را به اقامت دائم تغییر می‌دهند، بنابراین اگر قصد اپلای برای این موقعیت را دارید، باید دقیق و سریع عمل کنید تا یکی از مهاجرانی باشید که آن سال موفق به دریافت کارت پی آر کانادا می‌شود. مطمئنا آخرین چیزی که می‌خواهید این است که پس از ماه‌ها (یا گاهی اوقات سال‌ها) انتظار درخواست‌تان رد شده.

شرایط ویزای مولتیپل کانادا

ویزای مولتیپل کانادا یا همان Visitor Visa زیرگروه ویزای TRV (اقامت موقت کانادا) است. از این رو شما می‌توانید با دریافت این نوع از ویزا در هر بار ورود برای حداکثر ۶ماه در خاک این کشور اقامت داشته و به هر یک از اهداف مجاز نظیر گردشگری، دیدار اقوام و خانواده، شرکت در کنفرانس و همایش علمی و یا حتی دوره آموزشی کوتاه ‌مدت رسیدگی کنید.

به بیانی دیگر شما می‌توانید با در دست داشتن ویزای مولتی کانادا بدون نیاز به دریافت مجوز تحصیل یا همان study permit در دوره‌های آموزشی کوتاه مدت کمتر از ۶ ماه ثبت ‌نام کنید. لازم به ذکر است ویزای مالتیپل کانادا تنها به شما این امکان را می‌دهد تا به صورت محدود و موقت در خاک این کشور اقامت داشته باشید و به هیچ وجه مجاز به استفاده از درخواست حق شهروندی، مدارک دولتی کانادا و یا استفاده از مزایای شهروندی نظیر پوشش رایگان خدمات درمانی کانادا نخواهید بود.

هزینه ویزای مولتیپل کانادا

طبق قوانین جدید مهاجرت به کانادا در حال حاضر برای اغلب افراد متقاضی دریافت ویزای توریستی کانادا ویزای مولتیپل صادر می گردد و تنها در موارد خاص و به ندرت ویزای سینگل یا ۲ بار ورود صادر می شود.

در صورتی که افراد به طور شخصی برای دریافت ویزای مالتیپل کانادا اقدام نمایند، هزینه درخواست ویزا ۱۰۰ دلار کانادا و هزینه انگشت ‌نگاری ۸۵ دلار است. یعنی به طور کلی هر متقاضی ملزم به پرداخت ۱۸۵ دلار کانادا به صورت آنلاین و از طریق کردیت کارت معتبر بین‌المللی به سفارت این کشور خواهد بود.

از طرفی با توجه به این موضوع که عموم متقاضیان ایرانی دسترسی به حساب حقیقی و معتبر ویزا کارت و مستر کارت نداشته و به جزئیات پروسه درخواست ویزای مالتیپل کانادا از قبیل (پرکردن صحیح و کامل فرم درخواست، ترجمه رسمی مدارک، آماده ‌سازی و آپلود اینترنتی مدارک، واریز هزینه‌های ویزا و انگشت‌نگاری و دریافت وقت سفارت) اشراف کامل ندارند، توصیه می‌شود به جهت اجتناب از اتلاف وقت و کم کردن احتمال ریجکتی ویزا از سوی سفارت، پروسه کامل وقت سفارت، ویزای کانادا و پیکاپ ویزا را به کارشناسان مجرب بسپارند.

شرایط مهاجرت به کبک

سالیانه افراد زیادی از روش های مختلف برای مهاجرت به کبک اقدام می نمایند. از مهم ترین دلایل انتخاب کبک به عنوان مقصدی ایده آل می توان به کیفیت بالای زندگی، هزینه های پایین زندگی و شرایط ساده اخذ اقامت و تحصیل در کانادا اشاره کرد.

زبان رسمی مردم در ایالت کبک فرانسوی می باشد و امور در بخش های اداری فقط از این زبان قابل پیگیری می باشد. در همین راستا به کبک، پایتخت فرانسوی ها در خارج از فرانسه اشاره می شود. علاقه مندان برای مهاجرت به کبک باید این نکته را خاطر نشان داشته باشند که دانش زبان فرانسوی کمک شایانی به موفقیت آنان در این ایالت می کند.

قوانین جدید مهاجرت به کبک کانادا

در سال های گذشته قوانین مهاجرت به کبک دستخوش تغییراتی زیادی شده است. از مهم ترین تغیرات در روش های کبک می توان به امتیاز بندی نیروی متخصص اشاره کرد.این برنامه مبتنی بر رشته و کاغذی بود که سیستم ARIMA جایگزین آن شد.

در حال حاضر سیستم سرمایه گذاری در کبک متوقف شده است و این روش قابل اجرا نمی باشد. از همین رو متقاضیان برای مهاجرت به کبک باید از برنامه های جایگزین همانند PEQ و نیروی متخصص کبک وارد این ایالت شوند.

توصیه مشاورین آریاناپارس در راستا با توجه به تغییرات قوانین احتمالی برنامه های ورود به کبک، بدین صورت است که برای برنامه های زود بازه اقدام نمایند.

مدارک لازم برای مهاجرت به کبک

در تمامی برنامه های مهاجرت به کبک کانادا، فاکتورهایی نظیر سن، تحصیلات، مدرک زبان و سوابق کاری حائز اهمیت می باشد. فلذا متقاضیان باید متناسب با برنامه انتخابی، بیشتری امتیاز ممکن را دریافت نمایند. از دیگر مدارک حائز اهمیت برای مهاجرت به کبک می توان به تمکن مالی اشاره کرد.

متقاضیان برای ورود به کبک ملزم به ارائه تمکن مالی برای یک سال زندگی در ایالت کبک می باشند. از مهم ترین مدارک مورد نیاز برای مهاجرت به کبک می توان به پاسپورت، مدارک تحصیلی، رزومه، نامه کار، فیش حقوقی و مدارک بیمه اشاره کرد.

چه روش هایی برای مهاجرت به کانادا وجود دارد؟

کانادا کشور مهاجرپذیری است که شما با استفاده از روش هایی مثل تحصیلی، سرمایه گذاری یا راه اندازی بیزینس، کاری و همینطور سیستم های امتیازبندی می توانید برای مهاجرت به کانادا اقدام کنید که البته هر کدام از این روش ها جزئیات و مدل های متنوعی در کشور کانادا دارند.

در سیستم مهاجرتی express entry کانادا چه امتیازی مورد نیاز است؟

در این سیستم امتیازبندی که در چند مرحله امتیازات را محاسبه می کنند هر چه امتیاز بیشتری داشته باشید و از رقیبان شرایط بهتری داشته باشید شانس بالاتری برای پذیرفته شدن دارید ولی برای ورود به این سیستم باید در مرحله اول ۶۷ امتیاز از ۱۰۰ امتیاز ممکن را داشته باشید.

آیا از طریق ویزای توریستی هم می توان به کانادا مهاجرت کرد؟

خیر- ویزای توریستی برای سفر کردن به کانادا جهت امور مشخصی مثل بازدید اقوام، تفریح و … هست که قابلیت تبدیل شدن به ویزاهای مختلف دیگر از جمله کاری یا اقامتی را ندارد لذا به دوستانی که قصد مهاجرت به کانادا را دارند توصیه می کنیم از روش های مطمئن و قانونی برای این منظور اقدام کنند.

چطور می تونم بدونم که امتیازم در سیستم express entry کانادا چقدر است؟

با وارد کردن اطلاعات صحیح خود در این صفحه می توانید امتیاز دقیق خود را در هر لحظه با توجه به معیارهایی که دولت کانادا تعیین کرده محاسبه کنید.

مهاجرت از طریق استانی برای کانادا به چه صورت می باشد؟

این نوع مهاجرت در کشور کانادا به روش paper based و express entry اجرا می شود که در روش paper based با خود استان به صورت مستقیم در ارتباط هستید و هرکدام از استان ها بسته به نیاز خود به رشته های مختلف کاری یا تحصیلی امتیاز بیشتری اختصاص می دهند اما در سیستم express entry می توانید با دریافت دعوتنامه از استان مربوطه این امکان را برای افزایش امتیاز و دریافت اقامت کانادا فراهم آورید.

    اگه میخواهید بصورت رایگان مشاوره شوید همین حالا فرم زیر را پر کنید.

    دیدگاه ها

    ۷۱ پاسخ به “مهاجرت به کانادا”

    1. ساناز گفت:

      برای بورسیه مقطع دکترا در کانادا مشاوره میخوام

      • author4 گفت:

        میتونید از طریق شماره های درج شده در سایت با مشاوران ما تماس بگیرید.

    2. علی گفت:

      برای مهاجرت به کانادا با همسر و دو فرزند زیر ده سال بهترین روش چه روشی میتونه باشه؟

      • author4 گفت:

        سوال شما بسیار کلی هست. شما باید برنامه مهاجرتی مناسب با شغل ، تحصیلات، مهارت های خود و یا همسرتون انتخاب کنید. مدرک زبان با نمره معتبر برای شما و همسرتون ضروری هست. ارزیابی وضعیت مالی و دیگر مدارک برای تصمیم گیری شما اهمیت دارد.

    3. فرید گفت:

      ۴۹ ساله هستم با ۲۷ سال سابقه ی کاری، میتونم برم کانادا و مشغول به کار شم؟

      • author4 گفت:

        بله شما میتونید به کانادا مهاجرت کنید و کار کنید . در واقع تجربه کاری و سابقه شغلی شما میتونه یکی از عوامل مهم برای مهاجرت به کانادا باشه. در کل دو راه برای کار در کشور کانادا وجود داره: یک :درخواست کاری از سوی کارفرمای مقیم در کشور کانادا دریافت کنید- دوم : ویزای کاری رو اخذ کنید و به کاریابی در اون کشور مراجعه کنید

    4. الناز گفت:

      ممنون از مطالب مفیدتون

    5. شبیر گفت:

      برای مهاجرت از طریق سرمایه گذاری چه مقدار سرمایه مورد نیاز است ؟

      • مشاور آریاناپارس گفت:

        سلام
        در حال حاضر برای سرمایه گذاری در کانادا، باد از طریق استان کبک اقدام نمایید. میزان سرمایه لازم برای این روش ۲ میلیون دلار است

    6. babaei گفت:

      بعد چند وقت اقامت دائم میدن؟!

      • مشاور آریاناپارس گفت:

        با توجه به روش مورد نظر بازه زمانی اقامت متغیر است. به صورت مثال برای نیروی متخصص از ابتدا اقامت کانادا را دریافت می کنند.

    7. farhad گفت:

      حقوق دریافتی در کانادا در ماه چقدره؟

      • مشاور آریاناپارس گفت:

        سلام
        متوسط حقوق دریافتی متناسب با رشته، سطح تحصیلات و ایالت مورد نظر متفاوت می باشد.

    8. Anosha گفت:

      مقطع لیسانس بورسیه میتونیم بگیریم؟!

      • مشاور آریاناپارس گفت:

        به صورت معمول شانس پایینی برای اخذ بورسیه در مقطع لیسانس می توان در نظر گرفت. برای آشنایی از شرایط تحصیل در کانادا به صفحه مربوطه مراجعه نمایید.

    9. یاسر نصیرپور گفت:

      با ۳۲ سال سن و مدرک فوق لیسانس، بهترین راه مهاجرت به کانادا چیه؟

      • مشاور آریاناپارس گفت:

        سلام
        با توجه به شرایط ذکر شده چندین راه برای مهاجرت به کانادا وجود دارد.
        ۱- در صورت سوابق بین المللی می توانید برای دکترا در کانادا اقدام نمایید.
        ۲- در صورت سوابق کاری مناسب و تطابق رشته با برنامه های استانی، از این روش می توانید اقامت کانادا را دریافت نمایید.

    10. Amirhosein43 گفت:

      سلام بعد از پایان دوره تحصیل تو کانادا چقدر بهت اجازه میدن داخل این کشور بمونی برای پیدا کردن کار ؟؟؟؟

      • مشاور آریاناپارس گفت:

        سلام
        با توجه به موسسه آموزشی، بازه زمانی مورد نظر بین ۱ تا ۳ سال در نظر گرفته می شود.

    11. اشکین گفت:

      مهاجرت به استان ساسکاچوان و مانیتوبا حتما سابقه ی کار نیاز داره؟

      • مشاور آریاناپارس گفت:

        سلام
        یکی از فاکتورهای تاثیرگذار در امتیاز بندی نیروهای استانی، سوابق کاری مرتبط با رشته می باشد.

    12. سارا گفت:

      چه رشته هایی میتونن برای ویزای کاری کانادا اقدام کنند؟

    13. مهديه احمدي گفت:

      سلام
      شانس ویزای کانادا برای کالج ها الان چطوره؟

      • مشاور آریاناپارس گفت:

        سلام
        به صورت معمول با توجه به ماهیت ویزای تحصیلی، شانس ویزا برای دوره های کالج پایین تر از دانشگاه می باشد.

    14. saba گفت:

      برای تحصیل در رشته دندانپزشکی کانادا چقدر شانس داریم. آیا پیش نیاز خاصی برای ورود به این رشته لازمه؟

      • مشاور آریاناپارس گفت:

        سلام
        برای تحصیل در رشته دندانپزشکی در ابتدا باید دوره های لیسانس را در خاک این کشور سپری کنید. پس از اتمام دوره و قبولی در آزمون DCAT قادر خواهید بود تا تحصیلات خود را در این رشته ادامه دهید.

    15. author گفت:

      شهریه های دانشگاه های کانادا چقدره ؟؟؟؟

      • مشاور آریاناپارس گفت:

        سلام
        شهریه دانشگاه های کانادا متناسب با رشته انتخابی، دانشگاه و ایالت مورد نظر متفاوت می باشد. به صورت معمول برای تحصیل در کانادا هزینه ای بالغ بر ۱۷ هزار دلار در سال را در نظر بگیرید.

    16. عرفان گفت:

      سلام بنده ۲۷ سالمه لیسانس برق صنعتی و همسرم ۲۶ سال داره فوق لیسانس معماری هیچ کدوم مدرک زبان نداریم میشه راهنمایی کنین که بهترین گزینه برای ما کدوم روش مهاجرتی به کانادا هست.

      • مشاور آریاناپارس گفت:

        سلام
        شما می توانید از راه های تحصیلی و هم کاری برای کشور کانادا اقدام نمایید. البته داشتن مدرک زبان برای هر دو پروسه الزامی می باشد.برای ویزای کاری کانادا شما باید حداقل امتیاز مورد نیاز را کسب نمایید.لطفا برای بررسی شرایط خود به لینک زیر مراجعه نمایید.
        https://arianaabroad.com/calculation//

    17. حمید گفت:

      با سلام
      بنده کارشناسی مکانیک جامدات دارم و همسرم ارشد آموزش زبان انگلیسی
      ۱۵ سال سابقه کاری مدیریتی در چند پست رو دارم که ۷ سال آن بیمه ای و ۸ سال بدون بیمه هست
      چند گواهی گذراندن دوره آشنایی با روش آزمون استاندارد های لوله و اتصالات پلاستیکی و برق ساختمان و تاسیسات دارم
      دارای مدرک بازیگری از موسسه سینمایی
      مبلغی که میتونیم با خودمون ببریم بصورت نقدی حدود ۳۰۰ تومان هستش که در صورت اقامت امکان فروش املاک رو هم دارم
      سن خودم ۳۴ و همسرم ۳۲ سال هست و فرزند هم ندارم./ میخاستم بدونم بااین شرایط امکان اقدام هست یاخیر؟

      • مشاور آریاناپارس گفت:

        سلام از طریق همسرتون میتونید از طریق ویزای skilld worker اقدام کنید.

    18. P گفت:

      سلام من فوق لیسانس برق الکترونیک از دولتی را دارم آیا میتونم برای مهاجرت دوباره مقطع فوق لیسانس ازدیگر گرایش های رشته خودم را بگذرانم؟

      • مشاور آریاناپارس گفت:

        سلام
        امکان گرفتن پذیرش برای ارشد مجدد می باشد.

      • مشاور آریاناپارس گفت:

        سلام بله باید مدرک ۶.۵ آیلتس رو داشته باشید تا بتونید پذیرش تحصیلی بگیرید.

    19. k گفت:

      می خواستم بدانم آیا برای مهاجرت کاری به کانادا یا انگلستان حتما آیلتس لازمه چون شرایط آزمون تافل برای من مناسبتره و در ضمن من همیشه با لهجه آمریکایی کار کردم و بریتیش خیلی نامفهوم برام.در ضمن این که می گن برای مهاجرت کاری به انگلستان حتما باید در دانشگاه های انگلیس تحصیل کرده باشی .در غیر این صورت هیچ راه دیگه ای وجود نداره؟

      • مشاور آریاناپارس گفت:

        سلام گرفتن پیشنهاد شغلی برای ویزای کار سخته و عملا نشدنی بهترین روش این هستش که از طریق ویزای تحصیلی اقدام کنید و مدرک ۶.۵ آیلتس رو هم باید داشته باشید.

    20. عاطفه گفت:

      با سلام
      من و خواهرم با مدرکِ دکتری داروسازی و ارشد فیزیوتراپی قصدِ مهاجرت جهت کار و اقامت در سایرِ کشورها رو داریم از بینِ بیست کشور ِ برتر شما کدام کشور را پیشنهاد میکنید که بلافاصه امکان اشتغال برای ما وجود داشته باشد

      • آریانا پارس گفت:

        سلام. باید مدارک شما فرستاده شود در صورتی که مورد تایید واقع شود می توانید برای ویزاهای کار کانادا استرالیا اقدام نمایید البته باید در نظر داشته باشید که دریافت حداقل امتیاز مورد نظر الزامی می باشد.

    21. فرزان گفت:

      سلام
      خانم بنده یک سال است که در کانادا مهاجر شده و اجازه اقامت گرفته سوالم اینه که چقدر طول می کشه که اسناد من و بچه هام قبول بشه آیا میشه این پروسه رو کوتاه کرد؟
      با تشکر

      • آریانا پارس گفت:

        سلام
        ایشان فقط باید به اداره مهاجرت استان مربوطه مراجعه کنند و درخواست الحاق خانواده بدهند تا بررسی شده و ویزا به اعضای خانواده داده شود

    22. ندا گفت:

      سلام وقت به خیر من فارغ التحصیل رشته تیاتر هستم از دانشگاه تهران و دوره های زبان رو شرکت میکنم حدود ۱۰ سال هم هست که در زمینه تیاتر مشغول به کارم میخواستم بدونم از طریق ویزای کاری میتونم اقدام کنم یا خیر؟

      • آریانا پارس گفت:

        سلام
        بله برای ویزای کاری میشه اقدام کنید که البته نیازمند مدرک زبان میباشید که آیلتس ۷ در همه مهارت ها نیاز هست

    23. عصمت زیلایی گفت:

      سلام من و همسرم هر دو لیسانس داریم و در حال گذروندن دوره ایلتس هستیم – هردو دارای سابقه کار برنامه نویسی حرفه ای هستیم که برای سازمان های دولتی برنامه مینویسیم- سرمایه ای که میتونیم با خودمون ببریم ۱۵۰ تا ۲۰۰ میلیون تومان است – ایا میتوان برای اقامت کاری کانادا درخواست بدیم هردو زیر ۳۱ سال سن داریم

      • آریانا پارس گفت:

        سلام
        الویت کارفرماها با افراد خودشان و فارغ التحصیلان خودشان میباشد که آنها را شاغل کنند، مگرینکه درخواست شغلی داشته باشید.
        اما میتوانید در سیستم امتیازبندی کانادا شرکت کنید یا یک دوره تحصیلی( مقطع ارشد)آنجا بگذرانید تا از این طریق شانس پیدا کردن کار را در آنجا داشته باشید.
        برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانید با شماره های درج شده در سایت تماس حاصل فرمایید:
        https://arianaabroad.com/

    24. مجید گفت:

      با سلام.من ۳۶سالمه.کارشناسی مدیریت بازرگانی دارم.متاهل و دارای یک فرزند ۵ ساله هستم.همسرم دیپلمه و شاغل هست .من میتوانم برای ادامه تحصیل اقدام کنم.اگر نمیشه از چه طریقی میشه اقدام کرد.

      • آریانا پارس گفت:

        سلام
        برای شرایط شما انگلیس مناسب میباشد. میتوانید از طریق تحصیلی برای مقطع ارشد اقدام کنید. طول دوره ارشد در انگلیس ۱ سال میباشد. حداقل ایلتس ۶-۶.۵ موردنیاز است. همراه شما(همسر و فرزندان زیر۱۸ سال) همزمان با شما وارد کشور میشود و ضمن اینکه همراه شما اجازه ی کار فول تایم را دارد. همینطور شما اجازه کار دانشجویی در زمان تحصیل هفته ای ۲۰ ساعت را دارید.

    25. بهرامیان گفت:

      سلام
      من دختر ۲۹ ساله ای هستم، لیسانس برق الکترونیک و ۳ سال سابقه کار در اداره دولتی را دارا هستم، وضعیت زبان متوسط دارم و میتوانم آیلتس ۶ را بگیرم. میخاستم ببینم برای اقامت کانادا چند درصد امکان داره جواب مثبت بگیرم؟؟

      • آریانا پارس گفت:

        سلام
        اقامت کانادا بر اساس نوع ورود و کلاس ویزا متفاوت است ابتدا باید بفرمایید به چه صورتی میخواهید وارد شوید. داشن آیلتس یکی از شروط اساسی برای اخذ اقامت در کانادا هست. اگر برای تحصیل اقدام نمایید شانستان بالاتر است

    26. مریم گفت:

      سلام .برای ویزای کار در کانادا -سوئد-آلمان شرایط سنی دارد؟
      باتشکر

      • آریانا پارس گفت:

        سلام . برای ویزای کار سوئد و آلمان باید در خواست شغلی داشته باشید شرایط سنی هم بسته به شرایط در خواست شغلی دارد .
        ولی ویزای کاری کانادا از طریق امتیاز بندی که هر چه سن بالاتر باشه امتیاز کمتری رو براتون به ارمغان میاره.

    27. Eliza گفت:

      سلام من ٢٠ سالمه رشته تجربى ام مدرک زبان ندارم اما زبانم خوبه و معدل سال سومم ١٩هست مى خواستم براى خلبانى در کانادا پذیرش بگیرم ایا مى تونم؟؟و هزینه تحصیل در این رشته چقدر هست؟؟

      • آریانا پارس گفت:

        سلام
        تحصیل در رشته خلبانی به دلیل اینکه جزو رشته های خاص هست باید آزمون های خاص آن را قبل از ورود بدهید و در صورت قبولی ادامه تحصیل بدهید .

    28. امیر نیکنام گفت:

      با سلام
      بنده فارغ التحصیل کارشناسی ارشد شیلات از دانشگاه تهران هستم. برای اقدام برای ادامه تحصیل در مقطع دکترا در کانادا باید از کجا شروع کنم؟

      • آریانا پارس گفت:

        سلام
        مهمترین اقدام شما شروع به تکمیل زبان و گرفتن مدرک آیلتس برای تحصیل در کانادا میباشد و اگر به دنبال گرفتن بورسیه هم هستید داشتن مقالات بین المللی الزامیست

    29. ستاره گفت:

      سلام من ۲۷ سالمه و حسابدارم و ۲ سال سابقه دارم وبرای ایتلس دارم میخونم شانسی دارم برای کار و زندگی در استان کبک؟

      • آریانا پارس گفت:

        سلام.
        برای اخذ ویزای کار در کشور کانادا از طریق امتیاز بندی نسبت به داشتن حداقل مدرک لیسانس وداشتن ایلتس ۷ همچنین سابقه کاری حداقل ۳ سال میتوانید از طریق امتیاز بندی اقدام کنید . برای سنجیدن امتیازاتتان بهتر استبه سایت نیز دست رسی پیداکرده وامتیازات خودرا بسنجید.

    30. فرزاد رستم زاد گفت:

      با سلام
      بنده مهندس عمران هیستم با ۱۴ سال سابقه کار من جمله سرپرستی کارگاه احداث فرودگاه و….
      در مورد چگونگی کاریابی در کانادا و چجوری میتونم ازتون کمک بگیرم در ضمن هزینه اش چقدره ، لطفا بنده را راهنمایی کنید.

    31. شیما سراسیر گفت:

      سلام
      من ارشد مدیریت بازرگانی هستم ۲۳ ساله و در حال اخز مدرک آیلتس هستم.
      لطفا در مورد نوع ویزا و شانس پذیرش راهنمایی کنید مرسی

      • آریانا پارس گفت:

        سلام
        با داشتن ایلتس ۶.۵ و سنی که دارید شانستون بالاست و در کل مدیریت ها برای پذیرش در کانادا بسیار خوب است

    32. alireza گفت:

      سلام میخواستم بدونم که در فرم های ویزای توریستی به کانادا، در جایی که نوشته از کجا اقدام میکنید، ایران رو وارد کنم یا ترکیه رو. و اگر تاریخشو از امروز بزنم ، وقتی که به ما میگویند برای انگشت نگاری به آنکارا بیایید، آیا فرصت میکنیم که به موقع برویم؟ یعنی چند روز زودتر به ما میگویند که برای انگشت نگاری برویم؟

      • آریانا پارس گفت:

        سلام
        برای دریافت ویزای توریستی کانادا میتونید از کشور ترکیه اقدام کنید و در مورد اطلاع رسانی معمولا چند روز قبل از انگشت نگاری به شما اطلاع میدهند.

    33. ندا دهقانی گفت:

      با سلام
      می خو استم بدونم چطوری میتونم در کالج در کانادا دوره زبان انگلیسی بگذرونم ؟
      در مورد هزینه ها و شرایط ورود به کالج را برایم توضیح دهید
      با تشکر

      • آریانا پارس گفت:

        سلام
        برای دریافت ویزای کانادا از طریق تحصیلی ( کالج )نیاز به مداک تحصیلی و دلیل قانع کننده برای آفیسر است ولی شانس ویزای ان پایین است.

    34. مهدی گفت:

      سلام خسته نباشید برای تحصیل در کانادا نمیشه از راه بورسیه رفت؟؟؟؟

      • آریانا پارس گفت:

        سلام
        برای تحصیل در مقطع دکترا برای کشور کانادا میتوانید اقدام نمایید

    35. آتنا گفت:

      سلام
      لطفا اطلاعاتی درباره مهاجرت برای تحصیل از مقطع دبیرستان بدهید. و اگر ممکن هست بگین که اگر تیزهوشان باشیم یا زبان انگلیسی و فرانسه خوبی داشته باشیم ایا شرایط فرق خواهد کرد؟ ممنون میشم اگر پیشنهادی دارید در اختیارم قرار بدین

      • آریانا پارس گفت:

        سلام
        با توجه به شرایط شما برای ادامه تحصیل در کشور کانادا در دبیرستان با توجه به داشتن مدرک زبان انگلیسی و فرانسوی میتوانید اقدام کنید.

    36. فرشاد رضایی گفت:

      با سلام
      لطفا اگر امکانش هست چند سوال در مورد کالج داشتم که کارشناس شرکت شما به من جواب بدهند

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    شبکه های اجتماعی

    arrow up