info@arianaabroad.com

مشاوره رایگان: ۰۲۱۹۱۰۹۸۰۰۲

۰۲۱-۹۱۰۹۸۰۰۲

مهاجرت با رشته موسیقی به خارج از کشور

مهاجرت با رشته موسیقی

در این مقاله قصد داریم به مهمترین سوالات مربوط به حوزه مهاجرت با رشته موسیقی نظیر سوالات زیر پاسخ دهیم 

  • چالش‌های مهاجرت با رشته موسیقی چیست؟
  • شرایط مهاجرت تحصیلی با رشته موسیقی چگونه است؟
  • آیا می‌توان به رشته موسیقی مهاجرت کاری صورت داد؟
  • بهترین کشورها برای مهاجرت با رشته موسیقی کدام هستند؟
  • شاخه‌های فعالیت رشته موسیقی در خارج از کشور چیست؟

اما پیش از خواندن ادامه مقاله  علاقه‌مندان مهاجرت با رشته موسیقی توصیه می‌نماییم در صورتی که هنوز درک روشنی است مسیر مهاجرت تحصیلی و مهاجرت کاری در ذهن ندارید،مقاله‌های با همین عنوان در وب سایت آریانا پارس را مطالعه نمایید.

موسیقی و چالش های مهاجرت در این رشته

چالش های مهاجرت برای رشته موسیقی

به صورت معمول افراد برای تحصیل و یا دریافت ویزای کار در سایر کشورهای دنیا با مشکلاتی همراه می باشند. از همین رو به دو چالش اساسی پیش روی متقاضیان فارغ التحصیل این رشته برای مهاجرت از طریق موسیقی مورد بررسی و تحلیل قرار می دهیم.

امتحانات ورودی

یکی از بارزترین چالش های ادامه تحصیل در رشته موسیقی، برگزاری آزمون های ورودی از جانب مراکز آموزشی برای اعطای پذیرش می باشد. دانشگاه ها و کنسرواتوار های برتر جهان در ابتدای راه پذیرش، آزمون ورودی را برگزار می کند. به صورت معمول برای شرکت در این آزمون های ورودی ملزم به دریافت ویزای توریستی بوده که به عنوان کم شانس ترین ویزا معرفی می شود.

بازار کار محدود

به صورت معمول بازار کار رشته موسیقی در سایر کشورهای دنیا با محدودیتی همراه است. متقاضیان ورود به بازار کار باید یک پیشنهاد شغلی از کارفرما داشته باشند. از همین رو بسیاری از متقاضیان ملزم به سپری کردن، یک دوره تحصیلی در کشور مورد نظر می باشند. با مدرک تحصیلی از کشور مقصد، شانس افراد برای ورود به بازار کار افزایش می یابد. برای بررسی شرایط تحصیل در کشورهای مختلف قادر خواهید بود به صفحه مهاجرت تحصیلی مراجعه نمایید.

آریاناپارس به عنوان تنها مرکز مشاوره ایران که به صورت همزمان دارای مجوز اعزام نیروی کار به خارج از کشور از وزارت کار و رفاه اجتماعی و مجوز اعزام دانشجو از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری می باشد به شما توصیه می کند برای مهاجرت از طریق موسیقی با مشاورین این مجموعه به صورت رایگان مشاوره داشته باشید.

    مشاوره تلفنی مهاجرت رایگان

    اگر فکر میکنی اطلاعات سایت ما برات مفید بوده و میتونیم کمکت کنیم با پر کردن فرم زیر از ما مشاوره بگیر



    مهاجرت از طریق موسیقی و مزایای آن

    مزایای مهاجرت از طریق موسیقی 

    شاید موزیسین‌ها و یا افرادی که علاقمند به تحصیل در رشته موسیقی در خارج از کشور را دارند دلایل زیادی برای مهاجرت از ایران داشته باشند و این دلایل ممکن است با متقاضیان دیگر تفاوت‌های زیادی داشته باشد. مثلاً ممکن است افرادی که به فکر تحصیل در این رشته هستند با رویای تحصیل در بهترین کشور برای تحصیل موسیقی اقدام به مهاجرت تحصیلی کنند. یا شاید یک موزیسین برای رتقاء سطح حرفه‌ای خود اقدام به مهاجرت از طریق موسیقی به یکی از کشورهای بزرگ جهان نماید. ولی در این قسمت سعی می‌کنیم بزرگترین مزایای مهاجرت از طریق رشته موسیقی به خارج از کشور را مورد بررسی قرار دهیم. 

    محدودیت‌های کمتر 

    محدودیت‌هایی که به سبب چهارچوب‌های اجتماعی، سیاسی و مذهبی برای متقاضیان تحصیل در رشته موسیقی و همچنین پیش روی فارغ التحصیلان این رشته برای فعالیت حرفه‌ای وجود دارد ،باعث شده است تا این دلیل به عنوان دلیل اول مهاجرت از طریق موسیقی برشمرده شود. البته شاید هر کشوری با توجه به شرایط خود محدودیت‌هایی را برای فعالیت در رشته موسیقی برای متقاضیان داشته باشد ولی شاید انگیزه بسیاری از علاقمندان به تحصیل در رشته موسیقی در خارج از کشور  حتی موزیسین‌های با تجربه ایرانی فعالیت در فضایی با محدودیت کمتر است. 

    امکانات به روزتر 

    برای افرادی که قصد تحصیل در رشته موسیقی در سطوح عالی را دارند، نبود و یا حداقل کمبود امکانات مورد نیاز برای فعالیت در رشته موسیقی در ایران همیشه یک دغدغه بوده است. اگرچه ممکن است تحصیل و یا فعالیت در رشته موسیقی در داخل کشور سهل الوصول‌تر از فعالیت‌های مشابه در خارج از کشور باشد ولی بسیاری از علاقمندان به مهاجرت تحصیلی و یا کاری در رشته موسیقی ترجیح می‌دهند تا سختی‌های سال‌های اول مهاجرت را به جان بخرند و رشته موسیقی را در خارج از کشور ادامه دهند.

    فرصت‌های شغلی بهتر 

    شاید این دلیل صرفاً فقط منحصر به فعالیت موسیقیدان‌ها و یا افراد علاقمند به رشته موسیقی،ولی طیف گسترده‌ای از علاقه‌مندان به مهاجرت از ایران با رویای افزایش سطح درآمد و کیفیت زندگی خود اقدام به مهاجرت به سایر کشورها را صورت می‌دهند. البته طبیعیست که مهاجرت می‌تواند باعث بهتر شدن زندگی برخی از متقاضیان و در عین حال برای بعضی دیگر باعث گرفتار شدن به مشکلات بزرگتر شود. ولی شاید مقایسه درآمد موسیقیدان‌ها و فارغ التحصیلان رشته موسیقی و همچنین بازار کار رشته موسیقی در داخل و خارج باعث شده است تا بسیاری از علاقمندان به رشته باور داشته باشند تا فرصت‌های شغلی بهتری در خارج از کشور برای این رشته تحصیلی و کاری وجود دارد.

     دانشگاه های خارج از کشور در رشته موسیقی

    بهترین دانشگاه های موسیقی جهان

    چرا تحصیل در بهترین دانشگاه‌های موسیقی جهان به طور مستقیم از ایران کار غیر ممکنی به نظر بیاید ولی با یک برنامه‌ریزی صحیح می‌توان مسیر مهاجرت تحصیلی را طوری برنامه‌ریزی کرد تا بتوانید مقاطع عالی تحصیلی خود را در در تحصیل در رشته موسیقی در خارج از کشور در یکی از برترین دانشگاه‌های این حوزه صورت دهید. در جدول زیر سعی کرده‌ایم فهرستی از بهترین دانشگاه موسیقی جهان ارائه نماییم.

    رتبه جهانیدانشگاهکشورمتوسط شهریه (دلار آمریکا)
    1کالج سلطنتی موسیقیبریتانیا30,000
    2آکادمی سلطنتی موسیقیبریتانیا32,000
    3کنسرواتوار ملی موسیقی و رقص پاریسفرانسه12,000
    4مدرسه موسیقی و درام گیلدهالبریتانیا33,000
    5مدرسه جولیاردایالات متحده55,000
    6کالج سلطنتی موسیقی شمال انگلستانبریتانیا28,000
    7موسسه موسیقی کرتیسایالات متحده0 (کاملاً تأمین مالی شده)
    8کنسرواتوار موسیقی شانگهایچین10,000
    9مدرسه موسیقی ییلایالات متحده55,000
    10کنسرواتوار موسیقی نیوانگلندایالات متحده50,000
    بهترین کشور برای مهاجرت تحصیلی با رشته موسیقی؟

    بهترین کشور برای مهاجرت تحصیلی با رشته موسیقی؟

    یکی از بهترین روش های آشنایی با کشورهای جدید، ارتباط با موسیقی آن کشور است. ما در این مقاله تعدادی از برترین کشورها در رشته موسیقی را نام برده و شرایط کلی کشورها را مورد بررسی قرار داده و به اختصار توضیح می دهیم.

    رشته موسیقی در آمریکا

    مهاجرت تحصیلی به آمریکا در رشته موسیقی می‌تواند تجربه‌ای بسیار ارزشمند و منحصر به فرد برای موسیقی دانان باشد. شاید بتوان آمریکا را بهترین کشور برای تحصیل موسیقی دانست. این کشور با داشتن دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزشی برتر در زمینه موسیقی و ارایه تعداد زیادی بورسیه تحصیلی موسیقی ، فرصت‌های بی‌نظیری را برای دانشجویان بین ‌المللی فراهم می‌کند. در ادامه مهم ترین نکات مربوط که باید برای مهاجرت تحصیلی به آمریکا با رشته موسیقی بدایند، برای شما عزیزان آورده شده است:

    بهترین دانشگاه هامدرسه جویلیارد ، مدرسه موسیقی کرتیس، موسسه موسیقی منهتن
    انواع رشته هاموسیقی کلاسیک ، موسیقی پاپ و راک، آهنگ سازی ، اجرا (نواختن سازهای مختلف) ، مطالعات موسیقی ‌شناسی
    مصاحبهبسیاری از دانشگاه‌ها و مؤسسات موسیقی در آمریکا آزمون ورودی و مصاحبه دارند که شامل اجرای موسیقی و ارزیابی مهارت‌های عملی و نظری فرد می‌شود.
    مدارک مورد نیاز برای پذیرشمدرک تحصیلی شامل دیپلم دبیرستان برای کارشناسی و مدرک کارشناسی برای مقاطع بالاتر،پورتفولیو یا نمونه کار، برای مثال اجرای زنده یا ضبط شده از مهارت‌های موسیقی فرد ،رزومه فرد، شامل تجربیات تحصیلی و موسیقی وی ،ارائه یک توصیه ‌نامه از اساتید حرفه‌ای‌ موسیقی ،ارائه مدرک زبان انگلیسی
    مدارک مورد نیاز برای ویزانامه پذیرش از دانشگاه ، فرم درخواست ویزا ، پاسپورت معتبر ، مدارک مالی برای اثبات توانایی مالی در طول مدت تحصیل
    بورسیه های موسیقی آمریکابورسیه موسیقی ون کلیبورن ، بورسیه فستیوال گیلمور ،بورسیه موسیقی آمریکا متروپولیتن

    البته توصیه می‌کنیم برای دریافت اطلاعات در رابطه با پذیرش تحصیلی در آمریکا و ویزای تحصیلی آمریکا به مقالات مرتبط با این دو موضوع در وب سایت آریانا پارس مراجعه نمایید

    رشته موسیقی در آلمان

    اگر بخواهیم لیستی از بهترین کشورها برای تحصیل رشته موسیقی در جهان تهیه کنیم حتماً آلمان در میان ۵ کشور اول رای مهاجرت از طریق موسیقی شناخته می‌شود. چه برای شروع رشته موسیقی در دوره‌هایی نظیر آسبیلدونگ موسیقی در آلمان و چه برای تحصیل رشته موسیقی در دانشگاه کشور آلمان فرصت‌های بسیار زیادی برای تحصیل در آلمان وجود دارد. در ادامه به بیان مهمترین نکات مربوط به تحصیل موسیقی در کشور آلمان می‌پردازیم.

    بهترین دانشگاه هادانشگاه موسیقی و هنرهای نمایشی مونیخ ،کنسرواتوار موسیقی هانوفر، دانشگاه موسیقی برلین ،دانشگاه موسیقی کلن
    انواع رشته هانوازندگی (سازهای مختلف) ، آواز (کلاسیک و معاصر)، آهنگسازی، رهبری ارکستر ، موسیقی ‌شناسی ، تولید موسیقی
    مصاحبهاکثر کنسرواتوارها و دانشگاه‌های موسیقی در آلمان آزمون ورودی و مصاحبه دارند که شامل اجرای موسیقی و ارزیابی مهارت‌های عملی و نظری شما می‌شود.
    مدارک مورد نیاز برای پذیرشمدرک تحصیلی: دیپلم دبیرستان برای کارشناسی و مدرک کارشناسی برای مقاطع بالاتر ، پورتفولیو یا نمونه کار اجرای زنده یا ضبط شده از مهارت‌های موسیقی ، رزومه ، توصیه ‌نامه از اساتید حرفه‌ای‌ موسیقی، مدرک زبان تسلط به زبان آلمانی و یا انگلیسی
    مدارک مورد نیاز برای ویزانامه پذیرش از دانشگاه،فرم درخواست ویزا ، پاسپورت معتبر، عکس‌های پاسپورتی ، مدارک تمکن مالی
    بورسیه های موسیقی آلمانبورس DAAD از طرف سرویس تبادلات آکادمیک آلمان.، بورس‌های بنیادهای خصوصی و دانشگاهی

    اگر علاقمند به مهاجرت تحصیلی به آلمان هستید توصیه می‌کنیم مقاله با همین عنوان در وب سایت آریانا پارس را مطالعه نمایید

    تحصیل موسیقی در اتریش

    مهاجرت تحصیلی به اتریش در رشته موسیقی می‌تواند فرصت‌های زیادی برای دانشجویان علاقه ‌مند به موسیقی کلاسیک و دیگر ژانرهای موسیقی فراهم کند. اتریش با داشتن تاریخچه‌ای غنی در موسیقی و خانه‌ای برای بزرگان موسیقی همچون موتسارت، بتهوون و هایدن، بهترین کشور برای تحصیل موسیقی به شمار می‌رود. در ادامه اطلاعات بیشتری برای مهاجرت تحصیلی به اتریش در رشته موسیقی در اختیار شما قرار می‌دهیم:

    بهترین دانشگاه هادانشگاه موسیقی و هنرهای نمایشی وین ، دانشگاه موسیقی گراتس ، دانشگاه موسیقی موتسارتئوم سالزبورگ
    انواع رشته هانوازندگی (سازهای مختلف) ، آواز (کلاسیک و معاصر)، آهنگسازی، رهبری ارکستر ، موسیقی ‌شناسی ، تولید موسیقی
    مصاحبهاکثر کنسرواتوارها و دانشگاه‌های موسیقی در آلمان آزمون ورودی و مصاحبه دارند که شامل اجرای موسیقی و ارزیابی مهارت‌های عملی و نظری شما می‌شود.
    مدارک مورد نیاز برای پذیرشمدرک تحصیلی: دیپلم دبیرستان برای کارشناسی و مدرک کارشناسی برای مقاطع بالاتر ، پورتفولیو یا نمونه کار اجرای زنده یا ضبط شده از مهارت‌های موسیقی ، رزومه ، توصیه ‌نامه از اساتید حرفه‌ای‌ موسیقی، مدرک زبان تسلط به زبان آلمانی و یا انگلیسی
    مدارک مورد نیاز برای ویزانامه پذیرش از دانشگاه،فرم درخواست ویزا ، پاسپورت معتبر، عکس‌های پاسپورتی ، مدارک تمکن مالی
    بورسیه های موسیقی اتریشبورس OeAD.، بورس تحصیلی موتسارتئوم ، بورس‌های بنیادهای خصوصی و دانشگاهی

    تحصیل موسیقی در انگلستان

    سال‌هاست علاقمندان به مهاجرت از طریق موسیقی به کشور انگلستان این کشور را به دلیل رتبه عالی دانشگاه‌ها، شرایط بازار کار پس از فراغت از تحصیل و مهمتر از آن شرایط زندگی در این کشور به عنوان مقصد مهاجرت با رشته موسیقی می‌دانند. در لیست بهترین کشور برای تحصیل رشته موسیقی انگلستان نیز جز کشورهای بسیار پرطرفدار است. در ادامه به بررسی مهم‌ترین نکات مهاجرت از طریق موسیقی به کشور انگلستان برای تحصیل می‌پردازیم.

    بهترین دانشگاه هارویال کالج موسیقی ، آکادمی سلطنتی موسیقی ، دانشگاه هنرهای موسیقی گیلدهال ، دانشگاه موسیقی و هنرهای نمایشی بیرمنگام، دانشگاه موسیقی و هنرهای نمایشی ترینیتی
    انواع رشته هاموسیقی ‌شناسی ، تولید موسیقی ، مهندسی ضدا ؛ نوازندگی (سازهای مختلف) ، آواز (کلاسیک و معاصر)، آهنگسازی، رهبری ارکستر
    مصاحبهاکث مدارس و دانشگاه‌های موسیقی در انگلستان آزمون ورودی و مصاحبه دارند که شامل اجرای موسیقی و ارزیابی مهارت‌های عملی و نظری شما می‌شود.
    مدارک مورد نیاز برای پذیرشمدرک تحصیلی: دیپلم دبیرستان برای کارشناسی و مدرک کارشناسی برای مقاطع بالاتر ، پورتفولیو یا نمونه کار اجرای زنده یا ضبط شده از مهارت‌های موسیقی ، رزومه ، توصیه ‌نامه از اساتید حرفه‌ای‌ موسیقی، مدرک زبان تسلط به زبان انگلیسی
    مدارک مورد نیاز برای ویزانامه پذیرش از دانشگاه،فرم درخواست ویزا ، پاسپورت معتبر، عکس‌های پاسپورتی ، مدارک تمکن مالی
    بورسیه های موسیقی انگلستانبورسیه دولتی بریتانیا مانند Chevening، بورس‌های بنیادهای خصوصی و دانشگاهی

    به علاقمندان به مهاجرت تحصیلی به انگلستان توصیه می‌کنیم برای کسب اطلاع بیشتر در رابطه با این موضوع،به مقاله ای  با همین نام که توسط تیم محتوای مجموعه آریانا پارس به رشته تحریر درآمده است مراجعه نمایید.

    بهترین کشورها برای مهاجرت از طریف کار در رشته موسیقی

    بهترین کشورها برای مهاجرت کاری با رشته موسیقی

    متقاضیان با در دست داشتن مدرک در رشته موسیقی، فرصت‌هایی جذاب به عنوان تنظیم کننده، کارگزار رزرو، آهنگ ساز، رهبر ارکستر، مدیر موسیقی، مربی موسیقی، موسیقی درمانگر، تکنیسین صوت و آواز و… را در اختیار خواهند داشت.

    مهاجرت کاری با رشته موسیقی به کشورهای آلمان، استرالیا و کانادا می‌تواند فرصتی عالی برای پیشرفت حرفه‌ای و توسعه مهارت‌های موسیقی شما باشد. هر یک از این کشورها برنامه‌ها و شرایط خاص خود را برای پذیرش مهاجران کاری دارند. در ادامه، به بررسی مهاجرت کاری به هر یک از این کشورها در رشته موسیقی می‌پردازیم:

     مهاجرت با رشته موسیقی به آمریکا

    شاید دیدن چند فیلم کمدی در رابطه با خوانندگانی که از ایران به آمریکا برای رسیدن به رویاهایشان مهاجرت کردن به شما این ایده را بدهد که چرا مهاجرت با رشته موسیقی به آمریکا همیشه در ایران پرطرفدار بوده است. موفقیت فعالان رشته موسیقی در کشور آمریکا به عنوان یک مدل موفقیت ممکن است هدف بسیاری از افراد برای شروع رشته موسیقی باشد. 

    کشور آمریکا نیز با ارائه روش‌های مختلف شرایط مهاجرت با رشته موسیقی به این کشور را برای افراد علاقمند تحصیل کرده است. در ادامه سعی کرده‌ایم علاوه بر معرفی روش‌های مهاجرت با رشته موسیقی به کشور آمریکا و بیان مزایا و معایب این روش،به معرفی چند پلتفرم کارآمد برای پیدا کردن فرصت‌های شغلی موسیقی در آمریکا بپردازیم.

    روش مهاجرت موزیسین هاسایت‌ها کاریابی موسیقیمزایا مهاجرت با موسیقی به آمریکاچالش های مهاجرت با موسیقی به آمریکا
    ویزای O-1 (برای افرادی با توانایی‌های فوق‌العاده)Backstageسهولت دسترسی به گرین کارتفرآیند ویزای سخت تر به نسبت سایر کشورها
    ویزای P-2 (برای هنرمندان شرکت‌کننده در برنامه‌های تبادل متقابل)Indeedفرصت های شغلی گوناگونرقابت بالا در شهرهای بزرگ
    ویزای P-3 (برای هنرمندان با آثار فرهنگی منحصر به فرد)Music Jobsدسترسی به جشنواره‌ها و مکان‌های اجرای متعدد موسیقیهزینه زندگی بیشتر در شهر های بزرگ
    ویزای H-1B (برای مشاغل تخصصی، از جمله موسیقی‌دان‌ها)LinkedIn Jobsشبکه‌های پشتیبانی و سازمان‌های حرفه‌ای قوی برای موسیقی‌دان‌هاتعداد زیاد داوطلبین مهاجرت به آمریکا
    EB-1 (گرین کارت برای توانایی‌های فوق‌العاده)SimplyHiredکشور انگلیس زبانبررسی های امنیتی پیش از ورود به آمریکا

     مهاجرت کاری به آلمان با رشته موسیقی

    شاید حضور بزرگترین موزیسین‌های تاریخ جهان در کشور آلمان باعث اثبات این مطلب به فعالان این حوزه در سرتاسر جهان شده است که کشور آلمان اهمیت بسیار زیادی به این صنعت ی‌دهد. شاید دلیل مهاجرت فزاینده افراد علاقمند به حوزه موسیقی به کشور آلمان در چند سال گذشته،شرایطی است که این کشور برای مهاجرت با رشته موسیقی در اختیار علاقمندان گذاشته است.در جدول زیر علاوه بر روش‌های مهاجرت کاری با رشته موسیقی به کشور آلمان و معرفی چند وب سایت برای کاریابی در این رشته به بیان مزایا و معایب مهاجرت به کشور آلمان با رشته موسیقی پرداخته‌ایم.

    روش مهاجرت موزیسین هاسایت‌ها کاریابی موسیقیمزایا مهاجرت با موسیقی به آلمانچالش های مهاجرت با موسیقی به آلمان
    ویزای هنرمندMusiker-Boardصحنه‌ی فرهنگی و موسیقی قویفرآیندهای ویزا سخت
    ویزای فری‌لنسStage Poolفرصت‌های فراوان در باشگاه‌ها، ارکسترها و مدارس موسیقیرقابت بالا در شهرهای بزرگ
    ویزای جستجوی کارMusiker in Deutschlandسیستم‌ تأمین اجتماعی برای فری‌لنس‌ها (بیمه سلامت، بازنشستگی)مشکلات زبانی برای غیر آلمانی زبان‌ها
    کارت آبی اتحادیه اروپاBackstage Proامکان دریافت کمک‌های مالی و بورسیه‌های هنریهزینه‌های زندگی بالا در شهر های فعال در موسیقی
    مجوز اقامت برای اشتغالMuViدسترسی به شبکه‌ی گسترده‌ای از موسیقی‌دان‌ها اروپاشهرت و شبکه‌سازی زمان‌بر است
    مهاجرت در رشته موسیقی به کشور استرالیا

    مهاجرت با موسیقی به استرالیا

    شاید تصور مهاجرت از طریق موسیقی به کشور استرالیا کمی سخت‌تر است مهاجرت با سایر مشاغل باشد. ولی جالب است بدانید که استرالیا هم یکی از کشورهایی است که مهاجرت با رشته موسیقی به آن امکان‌پذیر است. در جدول زیر سعی کرده‌ایم متداول‌ترین روش‌هایی که توسط فارغ التحصیلان رشته موسیقی و یا فعالین این رشته برای مهاجرت به استرالیا انتخاب می‌کنند را درج کنیم.علاوه می‌توانید با مقایسه مزایای مهاجرت با موسیقی به استرالیا چالش‌های احتمالی این روش‌ها درک روشنی از این موضوع داشته باشید که آیا استرالیا بهترین کشور برای مهاجرت موزیسین‌ها است یا خیر.

    روش مهاجرت موزیسین هاسایت‌ها کاریابی موسیقیمزایا مهاجرت با موسیقی به استرالیاچالش های مهاجرت با موسیقی به استرالیا
    ویزای 482 (ویزای مهارت‌های موقت)ArtsHubتمرکز فعالیت های موسیقی در شهرهایی مانند ملبورن و سیدنیپیچیدگی و مدت زمان درخواست ویزا
    ویزای 186 (برنامه نامزدی کارفرما)Seekفرصت‌های اقامت دائم بسیاز زیاد برای خارجی هاهزینه بالای زندگی در شهرهای بزرگ
    ویزای 189 (ویزای مستقل متخصص)Gumtree Jobsعدم نیاز به یادگیری زبانی غیر از زبان انگلیسیبازار کار رقابتی
    ویزای 190 (ویزای نامزدی متخصص)Joraپشتیبانی خوب از هنرمندان و موسیقی‌دان‌ها، از جمله تامین مالی و بورسیه‌هاهزینه های اقدام بیشتر از سایر کشور ها
    مهاجرت در رشته موسیقی به کشور کانادا

     مهاجرت موزیسین ها به کانادا

    کانادا شاید یکی از کشورهایی است که همواره کانون توجه فعالین حوزه موسیقی برای مهاجرت از طریق موسیقی بوده است. با یک نگاه ساده به تاریخچه مهاجرت هنرمندان رشته موسیقی به این کشور درک بهتری از این موضوع پیدا خواهید کرد. این کشور همواره به دنبال جذب موسیقیدان‌ها از سرتاسر جهان بوده است و راهکارهای متفاوتی را بدین منظور ایجاد کرده است. 

    سرکرده‌ایم در جدول زیر علاوه بر نشان دادن مزیت‌ها و الش‌های مهاجرت با رشته موسیقی به کشور کانادا روش‌های پیش روی متقاضیان مهاجرت با موسیقی برای ورود به این کشور را بیان کنیم.

    روش مهاجرت موزیسین هاسایت‌ها کاریابی موسیقیمزایا مهاجرت با موسیقی به کاناداچالش های مهاجرت با موسیقی به کانادا
    ویزای کار (عمومی)Workopolisوفق پذیری سریع با جامعه کاناداییزمان‌های طولانی پردازش ویزای کار
    برنامه جابجایی بین المللی(ویزای هنرمندان)Indeed Canadaوجود جمعیت زیاد ایرانی در این کشورآب و هوای سرد در بسیاری از مناطق
    اکسپرس انتری (برای کارگران ماهر)Job Bankبرنامه های متنوع مهاجرتی برای ورود و اقامت دائمفرآیند مهاجرت رقابتی و هزینه بالای زندگی
    PNP (برنامه نامزدی استانی)Monster Canadaشانس بیشتر دریافت انواع ویزابرخی از استان‌ها ممکن است فرصت‌های محدودی برای موسیقی‌دان‌ها داشته باشند
    در آمد رشته موسیقی در کشور های جهان چگونه است؟

    میزان در آمد رشته موسیقی در کشور های جهان

    شاید یکی از مهمترین سوالات افرادی که علاقمند به مهاجرت با رشته موسیقی باشند این است که مثلاً درآمد نوازندگی در دیگر کشورها چقدر است و یا با خوانندگی در کشورهای دیگر می‌توان چقدر درآمد ایجاد کرد. طبیعی است که میزان درآمد در سایر کشورها با رشته موسیقی چه در کسوت خوانندگی و چه در کسوت نوازندگی و حتی در زمینه ساخت موسیقی بر اساس نحوه عملکرد فرد می‌تواند متفاوت باشد.چرا که درآمد کار موسیقی در خارج از کشور از کار کردن در یک کافه به عنوان نوازنده تا عضویت در یک گروه سرشناس در یک کشور می‌تواند طیف درآمدی متفاوتی را برای یک نوازنده در خارج از کشور فراهم کند. 

    ولی برای درک بهتر از درآمد حدودی یک نوازنده با کار در خارج از کشور،در جدول زیر سعی کرده‌ایم حداقل درآمد برای یک نوازنده گیتار و یک نوازنده ویولن در سبک پاپ و رشته خوانندگی پاپ را در ۱۰ کشور مهم جهان بررسی نماییم.

    کشوردرآمد گیتاریست پاپدر آمد ویلونیست پاپدر آمد خواننده پاپ
    آمریکا30,000 تا 150,00035,000 تا 175,00040,000 تا 200,000
    بریتانیا35,000 تا 120,00040,000 تا 150,00045,000 تا 225,000
    کانادا30,000 تا 115,00035,000 تا 130,00040,000 تا 180,000
    آلمان32,000 تا 100,00038,000 تا 120,00042,000 تا 180,000
    فرانسه35,000 تا 115,00040,000 تا 135,00045,000 تا 200,000
    ژاپن25,000 تا 100,00030,000 تا 120,00035,000 تا 150,000
    استرالیا35,000 تا 125,00040,000 تا 140,00045,000 تا 200,000
    کره جنوبی28,000 تا 105,00032,000 تا 120,00035,000 تا 150,000
    برزیل15,000 تا 70,00018,000 تا 80,00020,000 تا 100,000
    هند10,000 تا 50,00012,000 تا 60,00015,000 تا 75,000
    همه اعداد به صورت سالانه و به دلار آمریکا هستند.

    ۱۲ دیدگاه در “مهاجرت با رشته موسیقی به خارج از کشور

    1. یگانه گفت:

      سلام برای شرکت در آزمون باید ویزا توریستی بگیریم بریم میخواستم ببینم درصد قبولی کدوم آزمون‌ها و در چه کشوری بیشتره و نیاز به مدرک دیپلم هست یا زیر ۱۸ هم میتونیم و آزمون چطوری است برای آواز و الان من برم رشته موسیقی برای مهاجرت که اونجا بتونم خوانندگی کنم بهتره یا فرقی نمیکنه برم چه رشته ای اونم با این نبود امکانات در این رشته البته جدا هم کلاس میرم هم گیتار میزنم حدود ۲ سال اما تا شرکت در آزمون وقت برای تقویت دارم میشه لطفا جوابم رو بدید ممنونم

      1. آریاناپارس گفت:

        کدوم کشور رو میفرمایید؟

    2. مریم گفت:

      میتونیم تو سنه۲۴یا۲۵سالگی بریم برایه ادامه تحصیل یا بلا فاصله بعد دیپلم باید رفت

      1. آریاناپارس گفت:

        هیچ محدودیتی برای اقدام بلافاصله بعد از مدرک دیپلم نیست ولی اگر برای مهاجرت تحصیلی می‌خواهید اقدام بکنید هر چقدر فاصله تحصیلتون بیشتر باشه شانس موفقیت کمتر می‌شه

    3. Hamed گفت:

      با سلام و عرض ادب خدمت شما

      سوالم این بود که آیا میشه پس از گرفتن مدرک کارشناسی موسیقی در یکی از دانشگاه های ایران، برای گرفتن مدرک کارشناسی ارشد در یکی از کشور های خارجی اقدام کنم؟

      1. آریاناپارس گفت:

        صد در صد چرا که نه. برای خیلی از کشور های میتونین اقدام کنین که کاملا هم شرایط مختلفی دارن

    4. مهدیه گفت:

      سلام من دیپلم نظری دارم ۵سال هستش که پیانو کار میکنم(کلاسیک) و مدرک، کارت از طرف صنف موسیقی تهران رو دارم
      چجوری میتونم اپلای بزنم به کشور اتریش
      یا برم اونجا و وارد دانشگاه موسیقی بشم

      1. author4 گفت:

        می‌تونید برای ورود به یک دانشگاه موسیقی در اتریش، ابتدا به وب‌سایت‌های دانشگاه‌های مورد نظرتون مراجعه کنید و شرایط و روندهای ادمیشن رو بررسی کنید. معمولاً برای ورود به دانشگاه‌های موسیقی، نیاز به ارائه رزومه هنری، آثار صوتی یا ویدیویی از اجراهای شما، مصاحبه یا آزمون ورودی و همچنین مدارک تحصیلی ممکنه باشه.
        مهمترین گام اینه که با دفتر مشاوره یا دپارتمان ورودی دانشگاه مورد نظرتون تماس بگیرید تا اطلاعات دقیق‌تری درباره مراحل و شرایط ورود به دانشگاه رو بدست بیارید. همچنین، بررسی و احتمالاً توسعه دادن مهارت‌های مورد نیاز برای قبولی در دانشگاه موسیقی می‌تونه کمک کننده باشه.

    5. آتنا گفت:

      سلام ببخشید یه سوال داشتم آیا من که یک ایرانی هستم میتونم مثلا برم و توی کمپانی های امریکا برای خوانندگی و نوازندگی تست بدم و اینکه بتونم اهنگ هارو انگلیسی بخونم
      آیا اصلا منو قبول میکنن یا به خاطر ایرانی بودنم نمیشه

      1. author4 گفت:

        بله، شما به عنوان یک ایرانی میتونید تست بدین اما باید به چندتا نکته توجه کنید از جمله: برای ورود به امریکا به عنوان هنرمند یا اجراکننده میبایست ویزای مخصوص یا ویزای کاری مانند ویزای هنری درخواست بدین،،،که البته داشتن تجربه و مهارت در این زمینه بسیار مهم هست.

    6. شهلا گفت:

      سلام میخواستم ببینم اگر مدرک کارشناسی ارشد نوازندگی ساز ایرانی داشته باشیم برای چه رشته‌ای میتونیم اقدام کنیم و دکترا بخونیم توی یه کشور دیگه ؟ نیاز هست یه ساز غربی رو یاد بگیریم؟

      1. آریاناپارس گفت:

        سلام رشته موسیقی،بله

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره رایگان با مشاورین ما در ارتباط باشید:

    برای دیدن نوشته هایی که دنبال آن هستید تایپ کنید.