شماره های تماس
021-44626418
021-44614190
021-44614035
021-44626415
021-44614125
021-44613569
021-44614717
021-44614197
#
021-44626418 021-44614190 021-44614035 021-44626415 021-44614125 021-44613569 021-44614717 021-44614197

تحصیل در انگلستان

شرایط تحصیل در کشور انگلستان

تحصیل در انگلستان برای بسیاری از افراد قابل توجه و با اهمیت است، چرا که دانشگاه های کشور انگلستان در زمره با کیفیت ترین دانشگاه های جهان قرار دارند و با تحصیل در یکی از دانشگاه های انگلستان فرد می تواند به بهترین ها دست پیدا کند. بطور مثال، اخذ بورسیه تحصیلی در مقاطع بالاتر، یافتن شغلی مناسب در تمام کشور های دنیا و در نتیجه ساختن آینده ای درخشان و با تحصیل کردن در انگلستان می توانید آینده ای روشن برای خود بسازید، حتی اگر هدف اصلی شما رفتن به انگلستان باشد اما موقعیت رفتن برایتان فراهم نباشد می توانید با تحصیل کردن در انگلستان، به عنوان یک پل برای رفتن خود استفاده کنید.

کشور انگلستان با در اختیار قرار دادن تسهیلات ویژه ای به دانشجویان و فارغ التحصیلان این کشور زمینه ی اخذ اقامت انگلستان را توسط ایشان پس از دوره تحصیلیشان فراهم آورده است. وکلای پایه یک دادگستری ایران موسسه مهاجرتی آریاناپارس شما را در زمینه اخذ اقامت دائم انگلستان یاری می رسانند.

با وجود دانشگاه­ های برتر جهان در انگلستان، دانشجویان بسیاری خواهانه تحصیل در انگلستان و استفاده از امکانات تحصیلی سطح بالای آن هستند. تحصیل در انگلستان شرایطی را مهیا کرده است که اطلاع از آن­ها موجب تصمیم­گیری بهتری می شود و متقاضیان می ­توانند با اطلاع از متد های آموزشی و برنامه­ های موجود در دانشگاه­ های انگلستان، برای ادامه تحصیلات خود اقدام کنند.

تحصیل در انگلستان

شرایط اخذ پذیرش از دانشگاه های معتبر

مهم­ترین شرط تحصیل در انگلستان دریافت پذیرش از سوی دانشگاه­ های معتبر این کشور است. ویزای تحصیلی انگلستان تحت عنوان tier 4 visa student شناخته می شود و دارای دو زیر مجموعه است. افرادی که سن آن­ها بین ۴ تا ۱۷ سال است و قصد تحصیل در مدارس انگلستان را دارند می­ توانند ویزای child tire 4 را اخذ نمایند. در مقابل افرادی که سن آن­ها بیشتر از ۱۷ سال است برای ادامه تحصیل در انگلستان می­ توانند ویزای general tier4 را اخذ نمایند.

متقاضیان دریافت ویزای تحصیلی انگلستان در قدم نخست باید مدارکی را ارائه دهند که نشان­ دهنده تمکن مالی متقاضی باشد و کلیه هزینه­ های زندگی و تحصیل در انگلستان را تحت پوشش قرار خواهد داد. تنها متقاضیانی می­ توانند ویزای تحصیلی انگلستان را دریافت کنند که تابعیت کشوری غیر از کشورهای منطقه اقتصادی اروپا را دارند. در این حالت ویزای تحصیل در انگلستان برای آن­ها صادر شده و می­ توانند در طول دوره تحصیلی خود در کشور انگلستان اقامت داشته باشند.

اقدامات لازم برای دریافت ویزای تحصیلی

جهت دریافت ویزای تحصیلی انگلستان باید حداقل ۳ ماه پیش از آغاز ترم تحصیلی در این کشور درخواست ویزای خود را ارائه دهند. هزینه ه­ایی که برای دریافت هر دو نوع ویزای تحصیلی انگلستان باید از سوی متقاضیان پرداخت شود حدود ۳۲۸ پوند است. همراهانی که قصد دریافت ویزای جنرال انگلستان را دارند نیز باید این مبلغ را جهت دریافت ویزای انگلستان بپردازند تا مجوز ورود به این کشور برای آن­ها صادر گردد.

دریافت healthcare surcharge الزامی است:

متقاضیان تحصیل در انگلستان باید مبلغی را به ­عنوان healthcare surcharge بپردازند که برای هر فرد متقاضی حدود ۱۵۰ پوند در طول سال خواهد بود. همراهان متقاضی اصلی نیز باید همین مبلغ را برای دریافت healthcare surcharge بپردازند. البته متقاضیان باید در نظر داشته باشند مبلغ تعیین شده برای یک سال است اما پرداخت این مبلغ برای تمام سال­ های تحصیل الزامی است و ارائه رسید پرداخت مبلغ موردنظر در پرونده درخواست ویزا ضروری است.

دانشجویان متقاضی تحصیل در انگلستان باید مدارکی را ارائه دهند که نشان­ دهنده توانایی متقاضیان در پرداخت کلیه هزینه­ های زندگی و تحصیل در کشور انگلستان است. متقاضیان باید حساب بانکی به نام خود و یا والدینشان داشته باشند که مبلغ قابل توجهی به ­عنوان موجودی بانکی در آن واریز شده است. متقاضیان تحصیل در انگلستان باید مبلغ تعیین شده را ۳۱ روز پیش از درخواست ویزای تحصیلی انگلستان در حساب بانکی واریز کرده باشند و به مدت ۲۸ روز متوالی نیز باید در حساب قرار داشته باشد.

تحصیل در انگلستان

هزینه تحصیل در انگلستان

هزینه تحصیل در انگلستان با توجه به رشته موردنظر و مقطع تحصیلی دانشجویان متفاوت بوده و باید مدارکی ارائه شود که نشان­ دهنده توانایی پرداخت کلیه هزینه­ های زندگی و تحصیل در طول دوره تحصیلی متقاضیان است. البته متقاضیان باید در نظر داشته باشند هزینه تحصیل در انگلستان با توجه به رشته های مختلف متغیر بوده و تحصیل در لندن مستلزم پرداخت ماهیانه ۱۲۶۵ پوند است. این در حالی است که در دیگر شهرهای انگلستان هزینه تحصیل تنها ۱۰۱۵ پوند خواهد بود.

چنانچه متقاضیان تحصیل در انگلستان درخواست ویزای  child tier 4 را داشته باشند حساب بانکی اعلام شده باید به نام شخص متقاضی و یا یکی از والدین وی باشد. این در حالی است که در صورت درخواست ویزای tier 4 genera متقاضی امکان استفاده از تمکن مالی والدین و یا سرپرست خود را خواهد داشت.

در صورت درخواست هرکدام از این ویزاهای تحصیلی انگلستان باید مدارکی از سوی متقاضیان ارائه شود که عبارتنداز:

  • ارائه شناسنامه فرد متقاضی.
  • ارائه مدرک فرزند خواندگی.
  • ارائه سند معتبر که از سوی دادگاه صادر شده و در آن نام سرپرستان متقاضی عنوان شده است.
  • ارائه نامه رضایت والدین جهت استفاده از پول توسط دانشجوی متقاضی تحصیل در انگلستان.

اشخاصی که سنی کمتر از ۱۲ سال دارند باید درخواست ویزای Parent of a tier 4 (child) visa از سوی والدین آن­ها ارائه شود. در این حالت والدین باید مدارکی را ارائه دهند که تمکن مالی آن­ها را ثابت کند. ارائه مدارکی که نشان­ دهنده کار و زندگی والدین در کشوری غیر از انگلستان است الزامی بوده و متقاضیان تحصیل در انگلستان باید مدرکی را ارائه دهند که نشان­ دهنده ترک انگلستان پس از اتمام تحصیلات است.

تحصیل در انگلستان

تحصیل قبل دانشگاهی کشور انگلستان

بواسطه قدمت دانشگاه های ممتاز در سیستم آموزشی انگلستان و امکانات بسیار ویژه ای که کشور انگلستان در اختیار دانشجویان خارجی برای تحصیل در انگلستان قرار می دهد، کشور انگلستان همواره مورد توجه علاقه مندان به تحصیل در معتبر ترین مراکز علمی و همه افرادی که متقاضی اخذ اقامت دائم انگلستان بوده اند، قرار گرفته است. تحصیل در مقاطع دبستان و دبیرستان در بهترین مدارس خصوصی و دولتی انگلستان میسر است و این کشور برای از بین بردن دغدغه خانواده ها در رشد و تربیت دانش آموزان در محیطی بیگانه، شرایط ویژه ای را نظیر محیا کردن خوابگاه های دانشجویی با امکانات پیشرفته، تهیه غذای اسلامی و حلال، فراهم کردن بستر نظارت مستمر اولیای دانش آموز بر روند تحصیلی و زندگی  و بسیاری دیگر از امکانات را جهت تسهیل و بهبود بخشیدن زندگی در حین تحصیل در انگلستان بوجود آورده است.

هزینه تحصیل و زندگی در دبیرستان

هزینه های تحصیل و زندگی در انگلستان در دوره دبیرستان و دانشگاه در حدود ۲۰ تا ۲۵ هزار پوند انگلستان است که این هزینه شامل هزینه مدرسه، خوابگاه، غذا، بیمه و … می باشد. گفتنی است که دانش آموزان پس از سپری کردن دوره دبیرستان در انگلستان امکان ورود به بهترین دانشگاه های این کشور  را دارا می شوند و با توجه به درآمد قشر تحصیل کرده در کشور انگلستان که میزان ۵ تا ۶ هزار پوند به صورت ماهیانه می باشد، صرف هزینه برای تحصیل فرزندانتان در انگلستان، سرمایه گذاری بسیار ارزشمندی در راستای آینده ایشان می باشد.

لازم به ذکر است که دانشجویان مشغول به تحصیل در کشور انگلستان پس از اتمام دوره تحصیلی خود به راحتی می توانند جهت دریافت اقامت دائم انگلستان اقدام نمایند و پس از گذراندن ۴ سال به شهروند انگلستان تبدیل شوند. نکته قابل توجه، یک شهروند انگلیسی می تواند جهت دریافت اقامت انگلستان برای افراد خانواده خود اقدام نمایند و این بدان معنی است که خانواده دانشجو نیز می تواند به وی ملحق شود.

از آنجا که انگلستان امکانات بسیار ویژه ای در اختیار دانشجویان خارجی برای تحصیل در انگلستان قرار می دهد، این کشور همواره مورد توجه علاقه مندان به تحصیل در معتبر ترین مراکز علمی و همه افرادی که متقاضی اخذ اقامت دائم انگلستان بوده اند، قرار گرفته است.

تحصیل در انگلستان

تحصیل در مدارس دولتی انگلستان

متقاضیان تحصیل در انگلستان باید در نظر داشته باشند تحصیل در مدارس دولتی انگلستان کاملاً رایگان بوده و متقاضیان هزینه ای را پرداخت نخواهند کرد. البته تنها دانش­ آموزانی که در بریتانیا و کشورهای منطقه اقتصادی اروپا حضور دارند امکان تحصیل در مدارس دولتی انگلستان را خواهند داشت. مسئولین محلی انگلستان وظیفه اداره مدارس دولتی این کشور را بر عهده دارند و مدارس مذکور تحت عنوان مدارس Grant Maintained Schools معرفی می ­شوند.

مدارس شبانه روزی

متقاضیان تحصیل در انگلستان باید اطلاع داشته باشند مدارس شبانه­ روزی موجود در این کشور خصوصی بوده و والدین دانش­ آموزان موظف به پرداخت هزینه­ های دوران تحصیل در مدارس شبانه­ روزی انگلستان هستند. تحصیل در مدارس دولتی انگلستان با هزینه­ دولت این کشور انجام شده اما تحصیل در مدارس شبانه­ روزی درواقع امکان زندگی در این مدارس را نیز برای دانش ­آموزان فراهم خواهد کرد. دانش­ آموزانی که نسبت به زبان انگلیسی دچار مشکل هستند می­ توانند از دوره­ های آموزش زبان انگلیسی که در مدارس خصوص این کشور وجود دارد استفاده کرده و دانش انگلیسی خود را افزایش دهند.

گواهی عمومی آموزش متوسطه (GCSE)

گواهی عمومی آموزش متوسطه در برخی از دانشکده ها همچون بلربیز و برایتون به افراد ۱۳ ساله فرصتی را می دهد که بتوانند برای ورود به دانشگاه آمادگی لازم را کسب کنند. دوره GCSE معروفترین دوره برای دانش آموزانی است که قصد تحصیل در دوره متوسطه را دارند و در کشورهای دیگر مورد تایید است. برای شروع این دوره دانش آموزان باید سن بین ۱۳ تا ۱۶ سال داشته باشند. پس از اتمام این دوره می توانید برای دو دوره شرکت کنید: Foundation یا A level. دوره های GCSE در سپتامبر و ژانویه هر سال شروع می شود.

دانش آموزان این مقطع می توانند با توجه به علاقه خود ۴ عنوان درسی را انتخاب کنند و در امتحانات این درس ها شرکت کنند. دانش آموزانی که کلاس دهم در ایران را گذرانده اند تعیین سطح اولیه می شوند. اگر سطح علمی آنها به مقداری بود که بتوانند دوره A-Levels را آغاز کنند دیگر نیاز نیست در دوره های GCSE حاضر شوند.

تحصیل در انگلستان

دوره A-level

دوره A-level دوره اصلی برای دانش آموزان در انگلستان برای ادامه تحصیل در مقاطع دانشگاهی است. طول این دوره دو سال است و حداقل سن برای ورود به این دوره ۱۶ سال تمام است. در سال اول این دوره معمولا ۴ تا ۵ درس توسط دانش آموزان انتخاب می شود و در سال دوم ۳ تا ۴ درس را انتخاب می کنند. در پایان دو سال دانش آموزان در امتحان ورودی دانشگاه های ممتاز انگلستان شرکت می کنند. نمره هر درس از ۴ می باشد که در کل باید ۸ درس را امتحان دهند.

رشته های پزشکی و دندانپزشکی

افرادی که بخواهند در یکی از رشته های پزشکی و دندانپزشکی و داروسازی ادامه تحصیل دهند، با توجه به دانشگاه موردنظر باید مدارک UKCAT یا BMAT برای امتحان گذرانده باشد. افرادی که از ایران می خواهند وارد دوره A-level شوند باید ۱۶ سال تمام و مدرک دوم دبیرستان را گذرانده باشند. برای ورود به رشته های پزشکی و پیراپزشکی نیاز به گذراندن ۲ سال در این دوره است. چنانچه شما زیر ۱۷ سال سن داشته باشید به مدرک زبان نیازی ندارید ولی بالای ۱۷ سال باید مدرک آیلتس ۵٫۵ داشته باشید.

دوره FOUNDATION

این دوره نیز مانند دوره A-level دوره آمادگی برای ورود به دانشگاه های برتر انگلیس است. Foundation یک دوره ۱۲ ماهه است که شامل سه ترم تحصیلی است که در سپتامبر و ژانویه هر سال شروع می شود. تفاوت A-level با Foundation در سن و سطح تحصیلات دبیرستانی است. حداقل سن برای ورود به این دوره ۱۷ سال تمام است و نیاز به دیپلم سه ساله دبیرستان دارد. برای ورود به دوره Foundation نیاز به حداقل نمره ۵ آیلتس دارید. ترم اول و دوم شامل دروس زبان و IT است و ترم دوم ۴ عنوان از دروس اختصاصی برحسب نوع رشته دانشگاهی را در بر می گیرد.

تحصیل در مقطع لیسانس کشور انگلستان

بر خلاف دوره لیسانس که در بسیاری از کشورها که ۴ سال و یا حتی بیشتر است، دوره لیسانس در کشور انگلستان سه ساله است این نکته که فرد متقاضی بعد از گذراندن دوره سه ساله لیسانس می تواند برای دوره یک ساله فوق لیسانس انگلستان اقدام کند و پذیرش بگیرد، برای خیلی از دوست داران تحصیل در انگلستان به عنوان یکی از دلایل مهم جهت انتخاب این کشور برای تحصیل در مقطع کارشناسی محسوب می شود. هر فرد متقاضی برای ورود به دوره لیسانس باید مدرک IELTS با نمره ۵٫۵ -۶ آیلتس را دارا باشد. اخذ مدرک زبان هم در ایران میسر می باشد و هم فرد متقاضی می تواند دوره های آموزش زبان انگلیسی را در داخل کشور انگلستان سپری کند. گفتنی است دانشجویان متقاضی اخذ پذیرش در مقطع لیسانس در کشور انگلستان مجوز همراه داشتن همراه را در این مقطع را نخواهند داشت.

تحصیل در انگلستان

هزینه های زندگی

هزینه های زندگی در انگلستان برای دانشجویان به صورت میانگین بین ۸۰۰ تا ۹۰۰ پوند در ماه می باشد که شامل هزینه های مسکن، غذا، رفت و آمد، بیمه و سایر هزینه هایی است که دانشجو ملزم به پرداخت آن ها در زمان تحصیل و در مقطع لیسانس در کشور انگلستان می باشد.

حق کار

دانشجویان مقطع کارشناسی کشور انگلستان مجوز کار در محدوده ای ۱۰ ساعته بصورت هفتگی را دارا می باشند و میانگین حقوق این افراد حدودا بین ۸ تا ۱۲ پوند به ازای هر ساعت می باشد که مجموع درآمدهای حاصله از کار دانشجویی می تواند بخشی از هزینه های زندگی و تحصیل فرد را در یک سال پوشش دهد.

حال این سوال مطرح می گردد که آیا هر کس می تواند در حین تحصیل خود ، کار دانشجویی پیدا کند یا خیر ؟

پیدا کردن کار دانشجویی در هر کشوری به پارامترهای متفاوتی نظیر سطح آگاهی فرد از زبان کشورها، تجربه کاری، ویژگی های شخصی فرد، زمان ورود شخص به کشور و چندین عامل دیگر وابسته است. ولیکن تجربه ارزشمند وکلای موسسه مهاجرتی آریاناپارس مبین این مطلب است که فقط به دلیل ویژگی های شخصی متفاوت ( مثل عدم وفق پذیری با محیط، سطح ضعیف برقراری ارتباط و یا عوامل مشابه ) می باشد.

تحصیل در انگلستان

تحصیل در مقطع فوق لیسانس در انگلستان

کشور انگلستان می تواند یکی از بهترین انتخاب های هر فرد برای تحصیل در خارج از کشور و گذراندن مقطع فوق لیسانس محسوب گردد چرا که طول مدت این دوره ۱ سال می باشد و با توجه به اینکه آموزش در کشور انگلستان در سطح بسیار بالایی صورت می پذیرد، افراد پس از گذراندن مقطع فوق لیسانس از کشور انگلستان به سطحی از توانایی و تجربه دست می یابند که قادر خواهند بود آینده ای روشن را برای خود و خانواده خود فراهم کنند.

نمره آیلتس مورد نیاز برای مقطعفوق لیسانس

هر متقاضی برای تحصیل در این دوره باید مدرک زبان انگلیسی IELTS با نمره ۶-۶٫۵ را داشته باشد. اما برای کسانی که این نمره IELTS را ندارند اصلا جای نگرانی نیست زیرا دوره های ویژه ای برای کسانی که نمره ۵٫۵ را دارند فراهم شده که به دوره Pre-master و یا Pre-sessional شناخته می شوند، این دوره ها نه تنها برای افرادی است که نیاز به کسب نمره زبان بالاتری دارند بلکه مناسب برای علاقه مندانی است که قصد دارند رشته تحصیلی خود را تغییر دهند و می توانند به راحتی با گذراندن این دوره ۶ ماهه برای فوق لیسانس اقدام کنند.

موسسه مهاجرتی آریاناپارس شما را در راستای کسب اطلاعات بیشتر در دوره Pre-Master به صفحه مربوط به این دوره ها دعوت می نماید. در ضمن ذکر این مطلب هم حائز اهمیت است که در دوره کارشناسی ارشد فرد متقاضی می تواند همسر و فرزندان زیر ۱۸ سال خود را به طور همزمان ببرد، گفتنی است که همسر فرد متقاضی نیز در انگلستان از اجازه کار برخوردار است.

حال این سوال مطرح می گردد که آیا هر کس می تواند در حین تحصیل خود، کار دانشجویی پیدا کند یا خیر ؟

پیدا کردن کار دانشجویی در هر کشوری به پارامترهای متفاوتی نظیر سطح آگاهی فرد از زبان کشورها، تجربه کاری، ویژگی های شخصی فرد، زمان ورود شخص به کشور و چندین عامل دیگر وابسته است. ولیکن تجربه ارزشمند وکلای موسسه مهاجرتی آریاناپارس مبین این مطلب است که فقط به دلیل ویژگی های شخصی متفاوت ( مثل عدم وفق پذیری با محیط، سطح ضعیف برقراری ارتباط و یا عوامل مشابه ) می باشد.

تحصیل در انگلستان

هزینه های زندگی

هزینه های زندگی در انگلستان برای دانشجویان به صورت میانگین بین ۸۰۰ تا ۹۰۰ پوند در ماه می باشد که شامل هزینه های مسکن، غذا، رفت و آمد، بیمه و سایر هزینه هایی است که دانشجو ملزم به پرداخت آن ها در زمان تحصیل و در مقطع فوق لیسانس در کشور انگلستان می باشد.

حق کار

دانشجویان مقطع کارشناسی کشور انگلستان مجوز کار در محدوده ای ۲۰ ساعته بصورت هفتگی دارا می باشند و میانگین حقوق این افراد حدودا بین ۹ تا ۱۲ پوند به ازای هر ساعت می باشد که مجموع درآمد های حاصله از کار دانشجویی می تواند بخشی از هزینه های زندگی و تحصیل فرد را در یک سال پوشش دهد.

تحصیل در مقطع دکترا در انگلستان

در تمامی کشورها دوره دکترا دوره ای ۴-۵ ساله است اما بدلیل نظام آموزشی قوی حاکم در انگلستان طول دوره دکترا ۲٫۵-۳ سال است. کسانی که چه در انگلستان و یا هر کشور دیگری در مقطع فوق لیسانس فارغ التحصیل شده باشند می توانند برای پذیرش در این دوره اقدام کنند. مدرک زبان مورد نیاز برای دوره دکترا IELTS 6.5 است.

دوره Pre-PhD

یک دوره فوق العاده در انگلستان قبل از مقطع دکترا وجود دارد به نام Pre-PhD ، این دوره ۶ ماهه برای کسانی که proposal تا به حال ننوشته اند و دانش زیادی در این رابطه ندارند و در مورد مقاله نویسی هم تجربه ای ندارند، دوره ای بسیار مفید است و با گذراندن این دوره می توانند مقطع دکترا را به نحو احسن بگذرانند.

علاقه مندان به تحصیل در این دوره می توانند با هفته ای ۳۰ ساعت کار هزینه های خود را به حداقل برسانند چه بسا که دوره دکترا بهترین موقعیت کاری را برای افراد دارد و با همکاری با اساتید دانشگاه می توانند این دوره تحصیلی را شبیه به دوره کاری کنند. بردن همراه (همسر) و فرزندان زیر ۱۸ سال در دوره دکترا میسر است و فرزندان می توانند به راحتی از سیستم آموزشی پیشرفته انگلستان استفاده کرده و به تحصیل بپردازند.

تحصیل در انگلستان

هزینه های زندگی

هزینه های زندگی در انگلستان برای دانشجویان به صورت میانگین بین ۸۰۰ تا ۹۰۰ پوند در ماه می باشد که شامل هزینه های مسکن، غذا، رفت و آمد، بیمه و سایر هزینه هایی است که دانشجو ملزم به پرداخت آن ها در زمان تحصیل و در مقطع دکترا در کشور انگلستان می باشد.

حق کار

دانشجویان مقطع دکترا کشور انگلستان مجوز کار در محدوده ای ۳۰ ساعته بصورت هفتگی دارا می باشند و میانگین حقوق این افراد حدودا بین ۱۲ تا ۱۷ پوند به ازای هر ساعت می باشد که مجموع درآمد های حاصله از کار دانشجویی می تواند بخشی از هزینه های زندگی و تحصیل فرد را در یک سال پوشش دهد.

حال این سوال مطرح می گردد که آیا هر کس می تواند در حین تحصیل خود، کار دانشجویی پیدا کند یا خیر ؟

پیدا کردن کار دانشجویی در هر کشوری به پارامترهای متفاوتی نظیر سطح آگاهی فرد از زبان کشورها، تجربه کاری، ویژگی های شخصی فرد، زمان ورود شخص به کشور و چندین عامل دیگر وابسته است. ولیکن تجربه ارزشمند وکلای موسسه مهاجرتی آریاناپارس مبین این مطلب است که فقط به دلیل ویژگی های شخصی متفاوت ( مثل عدم وفق پذیری با محیط، سطح ضعیف برقراری ارتباط و یا عوامل مشابه ) می باشد.

اخذ ویزای گاردین انگلستان

افرادی که تمایل دارند امکان تحصیل در انگلستان را به دست بیاورند باید در نظر داشته باشند امکان تحصیل در مدارس و دانشگاه ­های انگلستان فراهم بوده و متقاضیان می ­توانند با دریافت ویزای گاردین انگلستان وارد این کشور شده و به تحصیل بپردازند. با دریافت ویزای گاردین انگلستان یکی از والدین متقاضی نیز می­ تواند وارد کشور انگلستان شده و تا اتمام دوره تحصیلی فرزندان خود در این کشور اقامت داشته باشند. براساس قوانین دولت انگلستان زمانی که ویزای گاردین انگلستان برای دانش ­آموزان متقاضی صادر شود یکی از والدین او نیز امکان دریافت ویزای انگلستان را خواهند داشت.

مدارک لازم جهت دریافت ویزای گاردین انگلستان

  • ارائه گذرنامه معتبر با تصویر.
  • ارائه شش قطعه عکس با اندازه تعیین شده از سوی سفارت انگلستان.
  • ارائه سند ازدواج.
  • ارائه شناسنامه فرد متقاضی دریافت ویزای گاردین انگلستان.
  • ارائه مدرک معتبری که نشان ­دهنده تمکن مالی فرد متقاضی دریافت ویزای گاردین انگلستان است.
برچسب‌ها
به اشتراک بگذارید :

دیدگاه ها

796 پاسخ به “تحصیل در انگلستان”

  1. سلام میشه شرایط بورسیه تحصیلی در انگلستان رو بفرمائید

  2. نانی گفت:

    سلام من امسال دیپلم‌تجربی میگیرم میخواستم بپرسم نمره آیلتس و نمره دیپلم برای رشته پزشکی چند باید باشد؟

    • آریاناپارس گفت:

      سلام
      هر کشوری برای پذیرفتن دانشجوی پزشکی شرایط مخصوص به خود را دارد.مثلا برای کشور ایتالیا آیلتس 6 کافی است.

  3. پدرام گفت:

    سلام وقت بخیر
    من ارشد از دانشگاه آزاد اصفهان دارم
    آیلتس دارم
    همایش های بین المللی رفتم
    توصیه نامه دارم
    مقاله isi دارم
    معدل ارشدم بالای 18 است
    میخوام برای دکترا مدیریت اقدام کنم.
    آیا با این شرایط می توانم بورسیه از انگلستان بگیرم؟
    با تشکر

  4. میم.ر گفت:

    سلام من دانشجوی کارشناسی حقوق دانشگاه شهید بهشتی هستم خواستم ببینم در صورت گرفتن نمره آیتلس ۷ با معدل ۱۸ میتونم برای انگلستان اقدام کنم در مقطع ارشد بین الملل؟؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *