شماره های تماس
021-44626418
021-44614190
021-44614035
021-44626415
021-44614125
021-44613569
021-44614717
021-44614197
#
021-44626418 021-44614190 021-44614035 021-44626415 021-44614125 021-44613569 021-44614717 021-44614197

بررسی شرایط مهاجرت به آمریکا

افراد که قصد مهاجرت به آمریکا را دارند باید از شرایط ورود به این کشور مطلع شوند و راه های متفاوت را با خبر باشند تا بهترین گزینه ورود به خاک آمریکا را انتخاب کنند.

1- ویزای توریستی کشور آمریکا :

ویزای توریستی از جمله ویزاهای غیر مهاجرتی کشور آمریکا می باشد که علاقه مندان با اخذ این روادید می توانند در فرصت مقرر شده در کشور آمریکا حضور داشته باشند و پس از اتمام دوره قانونی و یا در خواست شده به کشور خود باز گردند. از همین رو، متقاضیان ویزای توریستی کشور آمریکا باید مدارکی را به آفیسر ویزا ارائه دهند که آفیسر را مجاب کند که قصد بازگشت به کشور مبدا را دارند.

مهم ترین نکته برای کسب ویزای توریستی آمریکا، داشتن دلیل کافی برای ورود به این کشور می باشد و نکته دوم سابقه سفر های قبلی که تابحال به کدام یک از کشورهای دیگر برای مسافرت انتخاب کرده اید. در صورت احراز دو شرط ذکر شده و ارائه مدارک لازم، می توان برای ویزای توریستی کشور امریکا اقدام کرد.
ویزای توریستی به دو صورت B1 , B2 تقسیم می شود.

 

2-  ویزای تحصیلی کشور آمریکا :

ویزای تحصیلی به معنای سپری کردن یک دوره در مدت زمان مشخص در کشور آمریکا می باشد که افراد پس از تحصیل باید به کشور خود بازگردند و یا از تبدیل ویزا برای ماندن در این کشور استفاده کنند.

ویزای تحصیلی در کشور آمریکا به طرق مختلفی بیان می شود که معمول ترین آنها ویزای F1 است. از دیگر ویزاهای تحصیلی می توان به J1 , H3 , M1  اشاره کرد.

دانشجویان برای ادامه تحصیل در کشور آمریکا، نیازمند ارائه مدارک تحصیلی سابق خود می باشند بعلاوه مدرک زبان که در هر مقطع نمره ای به آن تلقی می شود ولی به صورت معمول بین 6 تا 7 نمره آیلتس برای ادامه تحصیل در این کشور کفایت می کند.

اساتید موسسه زبان آریانا پارس می توانند راه رسیدن به بهترین نمرات لازمه در آزمون های آیلتس و تافل را در کمترین زمان ممکن به متقاضیان عزیز شرکت در این امتحان ارائه دهند.

بصورت معمول دانشجویان در مقاطع کارشناسی ارشد و دکترا می توانند در صورت اخذ ویزا، همسر و فرزندان زیر 18 سال خود را به همراه داشته باشند که به ویزای همراهان F2 گفته می شود.

دانشجویان برای ادمه تحصیل در کشور آمریکا مستلزم پرداخت هزینه می باشند که متناسب با دانشگاه، رشته انتخابی و مقطع تحصیلی متفاوت می باشد. دانشجویان برای سفارت، نامه ای بعنوان استطاعت مالی و یا تمکن مالی را باید ارائه بدهند که عدد مورد نظر 15 هزار دلار بعلاوه هزینه دانشگاه می باشد.

3- ویزای کار کشور آمریکا :

ویزای کار در کشور آمریکا به طرق مختلفی بیان می شود که از آنها می توان به EB1  , EB2 , EB3 , H1B  اشاره کرد که ویزاهای EB3 , H1B بیشتر مطرح می باشد.

ویزا EB3 بصورت معمول مختص افرادی می شود که در رشته خاصی مشغول به کار می باشند و برای کار مورد نظر در کشور آمریکا هیچ فردی مورد قبول نخواهد بود. در این ویزا نیاز به کار فرما و پیشنهاد کار می باشید.

ویزای H1B، متقاضیانی که دارای تخصص حرفه ای با دانش تخصصی بالا و حداقل مدرک کارشناسی هستند و در بعضی موارد خاص مثل داشتن تجربه کاری مستند بدون مدرک تحصیلی در صورتی که از طرف یک کار فرمای آمریکایی دعوت به کار شوند می توانند تقاضای ویزای کار نمایند.

4- ویزای سرمایه گذاری کشور آمریکا :

در حال حاضر افراد از سه طریق می توانند برای ویزای سرمایه گذاری کشور آمریکا اقدام نمایند که توضیح مختصری داده می شود.

ویزای E2، ویزای 200 هزار دلاری کشور آمریکا بوده که به متقاضیان 2 سال اجازه ورود به خاک آمریکا را می دهد که پس از 32 سال با افزایش سرمایه به ویزای EB5 تبدیل شود.

ویزای L1 که تجارت های بین یک کشور و آمریکا اتفاق می افتد که به سود هر دو جبهه ختم می شود. معمول ترین سرمایه گذاری کشور آمریکا ویزای EB5 می باشد که از دو طریق به متقاضیان اجازه می دهد که اقامت دائم این کشور را اخذ کنند. روش اول با سرمایه 500 هزار دلاری و روش دوم سرمایه گذاری یک میلیون دلاری خواهد بود.

مطلب بسیار حائز اهمیت در روش سرمایه گذاری و اخذ اقامت دائم کشور آمریکا این نکته می باشد که سرمایه افراد قبل از ورود خود افراد به ان کشور باید انتقال داد، فلذا شناخت کافی اصلی ترین نکته در این روش مهاجرتی می باشد که وکلای موسسه آریانا پارس می توانند هم وطنان عزیزمان را در راستای امور انتخاب پروژه و یا شرکت مقصد در آمریکا یاری رسانند.

5- ویزای خاص کشور آمریکا :

در کشور آمریکا، افراد می توانند از طریق ویزاهای ازدواج و نامزدی وارد خاک کشور آمریکا شوند و در صورت احراز کردن شرایط مخصوص هر کدام از تایپ ویزا به اقامت دائم منجر شود.

مهم ترین اصل در امور مهارتی، مقوله اطمینان و اعتماد در همه مقاطع پروسه های مختلف می باشد، موسسه آریانا پارس  با به کار گیری چندین وکیل پایه یک دادگستری ایران با سوابق بسیار درخشان، شرایط ایجاد بستر اطمینان و آسودگی خیال را برای متقاضیان مهاجرت به خارج از کشور را فراهم آورده است.

 

 

به اشتراک بگذارید :

دیدگاه ها

17 پاسخ به “مهاجرت به آمریکا”

  1. Negar گفت:

    سلام من درحاله حاضر در رشته تجربی سال سوم دبیرستان هستم و میخوام از الان برای مهاجرت تحصیلیم به امریکا اطلاعاتی داشته باشم میخواستم بدونم اگ از طریق پزشکی دندان و دارو به راحتی نمیشه ویزا گرفت پس چه رشته هایی ساده ترن برای این کار؟؟ و این ک اگر دارو در کنکور قبول بشم ایا میشه از اولش امریکا بخونم؟ اصلا کنکوره مارو میپذیرن؟؟

    • آریانا پارس گفت:

      سلام شما برای آمریکا در ابتدا باید یک لیسانس در یکی از رشته های علوم پایه را بگذرانید تا بتوانید برای رشته های مورد نظر خود اقدام نمایید. کلا شانس ویزای آمریکا در حال حاضر نسبت به کشورهای دیگر کمتر می باشد.

  2. پدیده گفت:

    با سلام
    همسر من نویسنده هستند و در چند جایزه معتبر بین المللی ادبی و سینمایی داور شده، واسه اقامت امریکا از طریق ویزای افراد خاص میتونیم اقدام کنیم و اینکه شامل EB1 میشیم یا EB2؟ با شرایط فعلی حاکم که به ایرانیها واسه امریکا سخت ویزا میدن ایا امیدی به این راه برای اقامت هست؟

  3. فرشاد ارجمند گفت:

    سلام.من دندانپزشک هستم و 25 ساله و متاهل.
    میخواستم ببینم چطوری میتونم اقامت آمریکا بگیرم برای کار.مدرکم رو قبول دارند؟یا مثلا کشور دیگه یی هست که هم مدرکم رو بهتر قبول کنند و هم شرایط کاری دندانپزشکی مناسبی توش فراهم باشه؟

    • آریانا پارس گفت:

      سلام
      باتوجه به شرایط کنونی، برای امریکا در حال حاضر تنها از طریق تحصیل میتوان اقدام کرد، ضمن اینکه برای رشته های پزشکی لازم است مدرکتان رجیستر شود که این رجیستر شدن با آزمون همراه است.
      برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره های درج شده در سایت تماس حاصل فرمایید:
      https://arianaabroad.com/

  4. فاطیما گفت:

    سلام. من ارشد حسابداری دارم و ۵ ساله در دانشگاه تدریس میکنم بصورت حق التدریس و یه فرزند پسر ۳ ساله دارم. ایا میتونم ویزای تحصیلی بگیرم و اگه نه چگونه اقامت دایم میشه گرفت.

    • آریانا پارس گفت:

      سلام
      شرایط سن، سطح زبان، بودجه ای که در نظر دارید در انتخاب را تاثیرگذار است.
      بهتر است برای انتخاب راه مناسب از طریق شماره های درج شده درسایت با مشاورین ما در تماس باشید:
      https://arianaabroad.com/

  5. ..... گفت:

    سلام…من می خوام برای ادامه تحصیل در آمریکا اقدام کنم چند دوره لاتاری ثبت نام کردم ولی موفق نشدم که برنده بشم.دیپلم ۱۲ ساله دارم و توی آمریکا هم سه تا فامیل درجه یک دارم پس مشکل مالی از جهت خرج مسکن و خوراک ندارم.وضعیت مالیم بد نیست.میخوام ببینم در حال حاظر میتونم اقدام بکنم.راستی زبان انگلیسیم خوبه البته هنوز مدرک ایلتس یا تافل نگرفتم ولی اگه امید داشته باشم خیلی سریع اقدام میکنم.چند وقت دیگه نتایج کنکور رو میدن . من میخوام داروسازی بخونم و ایران به احتمال خیلی زیاد قبول نمیشم . سوال اصلی من اینه. مدارک دانشگاهی ایران تا چه حد اونجا به درد مبخوره.چه مدرکی؟یعنی اکه یه سال دیگه بخونم و داروساز ی قبول بشم چه ازاد چه سراسری چه بین المللی به دردم میخوره یا که نه هرچی اینجا قبول شدم بخونم؟ من چیکار میتونم بکنم تا در سریع ترین حالت مهاجرت کنم ؟

    • آریانا پارس گفت:

      سلام
      برای تحصیل پزشکی آمریکا و یا حتی زیر شاخه های آن مثل داروسازی باید ایلتس را حتما داشته باشید خانواده درچه یک با قانون جدید ترامپ به ویزای شما کمی کمک میکند . برای تحصیلات رشته های پزشکی باید 4 سال علوم پایه در آمرکا بگذرانید و بعد وارد دوره پزشکی شوید . اگر همینجا دارو سازی یا پزشکی را بخوانید باید برای ادامه تحصیل مدرکتان ریجستر بشود و آزمون آن هم با موفقیت پشت سر بگذرانید . در هر صورت از هر دو روش امکان اقدام را دارید

  6. علیرضا گفت:

    و یه سوال اساسی داشتم .بنده میخواستم بازیگر بشم توی آمریکا ولی چون خیلی از شرایط اوکی نبود دیگه نتونستم برم اونجا برای مثال مدرک زبانم اوکی نبود و مبالغی که باید برای تحصیل و …. پرداخت رو دارا نبودم .بنابر این با چند مشاور مشورت کردم و به این نتیجه رسیدیم که من در ایران رشته دندان پزشکی رو انتخاب کنم و برای تخصص برم اونجا . در کنار تخصص گرفتم به بازیگری روی بیارم .میخواستم ببینم همچین چیزی در حال حاضر امکان پذیر هست یا خیر؟

    • آریانا پارس گفت:

      سلام
      برای تحصیلات آکادمیک هنری مثل بازیگری نیاز به آزمون ورودی دارید ولی اگر قرار است به وسیله تحصیل وارد کشوری شده و بد سراغ علاقه خود روید رشته ای ساده تر را انتخاب نمایید تا پذیرش آن هم ساده باشد . رشته دندان پزشگی تفاوت چندانی با رشته ی پزشکی در پذیرش و ویزا ندارد . ولی در مجموع روشی را که گفتید قابل انجام است و قابل پیگیری

  7. علیرضا گفت:

    ممنون از راهنماییتون .ولی من رشته دندان پزشکی خوندم .اطلاعات موجود توی لینک زبر من باب رشته پزشکی هست نه دندان پزشکی .درضمن من نمره 8 رو دارار میباشم در ازمون آیلتس

  8. علیرضا گفت:

    سلام و وقت بخیر . من 4 سال دندان پزشکی رو به اتمام رسوندم و 1 سال هم مشغول کار هستم .چه شرایطی برای اینکه در امریکا تخصص بگیرم و بشه همون جا ادامه زندگی داد لازم هست؟

  9. مرتضی گفت:

    سلام من لیسانس اموزشگاهی بازیگری دارم وپیش دانشگاهی ادبیات خوندم تمایل دارم کار هنر رو امریکا ادلمه بدم راهنمایی کنید ممنونم

    • آریانا پارس گفت:

      سلام
      رشته های هنر برای ورود به کشور امریکا آزمون عملی دارند که در صورت موفقیت در آن آزمون و با توجه به سایر شرایط از جمله آیلتس 6.5 اجازه ورود می گیرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *