info@arianaabroad.com

مشاوره رایگان: ۰۲۱۹۱۰۹۸۰۰۲

۰۲۱-۹۱۰۹۸۰۰۲

وبلاگ

مهاجرت به آمریکا

مهاجرت به آمریکا

از صدها کانال ماهواره‌ای در رابطه با مهاجرت به آمریکا تا تبلیغات بسیار زیاد در فضای مجازی که قصد ترغیب متقاضیان به مهاجرت برای انتخاب امریکا را دارند و حتی جنب و جوش ایرانیان در زمان ثبت نام لاتاری و ده‌ها دلیل دیگر همه و همه نشان دهنده اهمیت موضوع مهاجرت به امریکا برای جامعه ایرانی است.

با توجه به اهمیت این مسئله سعی داریم در این مقاله به پرسش‌های زیر پاسخ دهیم:

  • شرایط مهاجرت به آمریکا چیست؟
  • مزایا و معایب و اساساً دلایل مهاجرت به امریکا چه چیزهایی هستند؟
  • مهاجرت به این کشور از طریق تحصیل بهتر است یا از طریق کار؟
  • هزینه‌های انتخاب آمریکا به عنوان مقصد مهاجرتی چقدر است؟

این سال‌ها فقط بخش کوچکی  مهمترین دغدغه‌های علاقه‌مندان به مهاجرت و به خصوص دوستداران کشور آمریکا هستند. در ادامه مقاله سعی می‌کنیم  به پاسخ این سوال‌ها و بررسی همه جانبه مسائل مربوط به این حوزه بپردازیم.

آمار مهاجرت به آمریکا

آمار مهاجرت به آمریکا 

مهاجرت به ایالات متحده از قرن ۱۷ و با اولین ورود مهاجران اروپایی آغاز شد. از آن زمان، مهاجرت به این کشور سه موج بزرگ را تجربه کرده است: در طول قرن ۱۹، پس از جنگ داخلی و پس از لغو سیستم سهمیه در سال ۱۹۶۵ میلادی.مهاجران ایرلندی از قحطی سیب زمینی فرار کردند و ایتالیایی ها و یهودیان از سرتاسر اروپا از فاشیسم جنگ جهانی دوم با یک حرکت گسترده به سمت آمریکا گریختند. در سالهای اخیر، شمار مهاجران به ویژه توسط مکزیکی ها که به دنبال فرار از فقر و جنایت کشور خود را به مقصد آمریکا ترک کردند. 

ولی بررسی آمار مربوط به مهاجرت به آمریکا در چند سال گذشته شاید درک بهتر و روشن‌تری از روند پذیرش مهاجران خارجی در این کشور در چند سال اخیر به علاقه‌مندان بدهد.همونطور که در جدول ذیل قابل مشاهده است، پس از همه‌گیری کرونا که آمریکا نیز همانند همه کشورهای جهان درگیر آن بوده است،آمار مهاجرت به این کشور در حال افزایش است. گواه این و تعداد ویزاهایی است که اداره مهاجرت این کشور برای مقاصد مهاجرتی و غیر مهاجرتی برای شهروندان کشورهای مختلف صادر کرده است.

سالمجموع ویزاهای صادر شدهمبدا بیشترین مهاجرروش های محبوبتعداد مهاجران ایرانی
202312,800,000مکزیک، چین، هند، فیلیپینمهاجرت خانوادگی، شغلی، پناهندگی16,000
202211,500,000مکزیک، هند، ویتنام، کره جنوبیمهاجرت شغلی، خانوادگی، تحصیلی14,500
20219,100,000مکزیک، چین، هند، کوبامهاجرت خانوادگی، پناهندگی، لاتاری13,800
20207,600,000مکزیک، هند، فیلیپین، ونزوئلامهاجرت شغلی، خانوادگی، تحصیلی12,200
201913,000,000مکزیک، چین، هند، السالوادورمهاجرت خانوادگی، پناهندگی، لاتاری11,500
201814,200,000مکزیک، هند، چین، ونزوئلامهاجرت خانوادگی، پناهندگی، تحصیلی11,000

همانطور که از تعداد ویزاهای صادر شده برای افراد با پاسپورت ایرانی قابل مشاهده،افزایش نرخ مهاجرت به آمریکا در متقاضیان ایرانی نیز در حال افزایش است. البته آمریکا جذاب‌ترین مقصد مهاجرتی برای اتباع ایرانی بوده است،به غیر از دوره ریاست جمهوری دونالد ترامپ که عملاً مهاجرت به این کشور برای بسیاری از علاقمندان دور از دسترس شده بود.

مزایای مهاجرت به آمریکا

مزایای مهاجرت به آمریکا

شاید برای بسیاری از متقاضیان مهاجرت نیازی به ذکر مزایای مهاجرت به آمریکا برای انتخاب این کشور به عنوان مقصد مهاجرت وجود ندارد و صرفاً آمریکا به خاطر آمریکا بودنش برای بسیاری از افراد می‌تواند یکی از دلایل مهاجرت به آمریکا باشد.ولی در این بخش می‌خواهیم ببینیم چرا نظرات مردم درباره زندگی در آمریکا و انتخاب کشور آمریکا به عنوان مقصد باعث شده است تا این کشور به عنوان یکی از پرطرفدارترین مقاصد برای مهاجرت تحصیلی یا کاری و انواع دیگر روش‌های مهاجرت، باشد. 

مزیت اول : گزینه های بی پایان، سرزمین فرصت ها

اقتصاد آزاد و شرایط رقابتی در کشور آمریکا باعث شده است تا برای هیچ فرصت شغلی کمبود کار در این کشور وجود نداشته باشد. چه مشغول به فعالیت در یک حوزه خدماتی و مهارتی  نظیر جوشکاری یا نجاری باشید و چه به تازگی از دانشگاه در یک رشته تخصصی فارغ التحصیل شده باشید،شانس پیدا نکردن یک کار مناسب و مرتبط با قرص‌های شغلی برای شما تقریباً صفر است. 

چه قصد داشته باشید تحصیلات دانشگاهی خود را در عالی‌ترین سطح ادامه بدهید و چه قصد داشته باشید با تاسیس یک شرکت استارتاپی با یک ایده جدید را ایجاد کنید، چه جایی می‌تواند برای شما بهتر است آمریکا باشد.اگرچه خیلی‌ها می‌گویند ایده سرزمین فرصت‌ها (عباراتی که در سده‌های قبل باعث مهاجرت بسیاری از افراد به آمریکا شد)،امروز کمرنگ شده است ولی هنوز هم می‌توان گفت، اگر آمریکا سرزمین فرصت‌ها نباشد شاید هیچ کشور دیگری هم نتواند نزدیک به آن باشد. 

مزیت دوم : روش‌های مختلف مهاجرتی ، از باغبانی تا نخبگی 

وجود روش‌های مختلف برای افراد مختلف برای مهاجرت به کشور آمریکا باعث شده است تا طیف متقاضیان مهاجرت به این کشور را نتوان محدود به یک دسته از افراد جامعه دانست.برنامه جذب نیروی مهارتی ، انواع ویزا برای هنرمندان و ورزشکاران،بورسیه‌های متنوع برای دانشجویان و اعطای گرین کارت به سرمایه‌گذاران و کارآفرینان و نخبگان همه و همه برنامه‌های مهاجرتی متنوع کشور آمریکا برای جذب مهاجرین از سایر کشورهای جهان است. وقتی آمریکا را به عنوان مقصد مهاجرت انتخاب می‌کنید، می‌توانید امیدوار باشید که با یک برنامه‌ریزی درست بالاخره یک راه مطمئن برای مهاجرت به این کشور برای شما وجود دارد. 

مزیت سوم: تنوع در همه چیز

یکی دیگر از دلایل مهاجرت به آمریکا رای بسیاری از متقاضیان از سرتاسر جهان وجود گزینه‌های نامحدود در همه زمینه‌هاست. امکان زندگی در سردترین مناطق تا نواحی گرمسیری و ساحلی ، کار کردن در یک زمین کشاورزی با آرامش تمام تا کار کردن در وسط شهر نیویورک و تمام تکاپوی آن، تحصیل در دانشگاه‌هایی که زمینه تبدیل شدن به یک استاد دانشگاه را فراهم می‌آورند تا اشتغال به یک حوزه هنری که هیچ ارتباطی با تحصیلات دانشگاهی ندارد و موفقیت در آن فقط گوشه‌ای از نوع بی‌نظیری است که فقط و فقط کشور آمریکا در اختیار مهاجرین قرار می‌دهد.

دلایل مهاجرت به آمریکا توسط ایرانیها چیست؟

دلایل مهاجرت به آمریکا توسط ایرانیها چیست؟

اگرچه مزایای مهاجرت به آمریکا در بخش قبل تا حد زیادی روشن شد ولی شاید دلایل مهاجرت به آمریکا توسط ایرانیان ، کمی با دلایل مهاجرت بقیه ملل‌ها به این کشور متفاوت باشد. به طور مثال ممکن است یک مکزیکی پس از مهاجرت به آمریکا درآمد بسیار زیادی کسب نماید و همین مسأله از مهمترین دلایل مهاجرت به آمریکا برای مکزیکی‌ها باشد. ولی یک مهاجر ایرانی شاید با مهاجرت به هر کشوری با توجه به شرایط اقتصادی کنونی ایران می‌تواند این افزایش درآمد را تجربه کند. بنابراین شاید آمریکا از این حیث برای یک ایرانی رویایی‌ترین مقصد جهان نباشد. 

به غیر از اقتصاد باز،زبان انگلیسی و مکان پیشرفت در شغل و زندگی که می‌تواند از مهمترین دلایل مهاجرت به آمریکا برای ایرانی‌ها باشد ، برخی انگیزه‌های روانی نیز می‌تواند متقاضیان مهاجرت به این کشور را مصمم‌تر از قبل کند. شاید به واسطه تعداد زیاد مهاجرین به آمریکا در چند سال گذشته از ایران (و حضور چند تن از دوستان و قوم و خویشان هر فرد متقاضی در آمریکا ) و دریافت بازخوردهای مثبت از تجربه مهاجرت به آمریکا توسط این افراد انگیزه متقاضیان ایرانی برای مهاجرت به این کشور بیش از سایر کشورهای جهان شده است.

 معایب مهاجرت به آمریکا

 معایب مهاجرت به آمریکا

در کنار همه مزیت‌هایی که با مهاجرت کردن به کشوری نظیر آمریکا برای متقاضیان به وجود می‌آید، شاید معایب مهاجرت به این کشور باعث شده است تا تجربه برخی از متقاضیان در مسیر و یا حتی پس از مهاجرت به این کشور به شیرینی سایر افراد نباشد. در این بخش قصد داریم معایب مهاجرت به آمریکا را که برگرفته شده از تجارب افرادی است که آمریکا را به عنوان مقصد موقت و یا دائم در زندگی خود انتخاب کرده اند ، بازگو کنیم.

همه چیز تابع سیاست 

شاید تجربه بر روی کار آمدن ترامپ برای بسیاری از ایرانی‌ها درس عبرتی شد تا بدانند شرایط مهاجرت به آمریکا برای ایرانی‌ها کاملاً متاثر شرایط سیاسی بین ایران و آمریکاست. چرا که در سال‌های گذشته نحوه نگرش دولت روی کار در آمریکا به مهاجران به خصوص شرایط سیاسی با دولت ایران، باعث افزایش و و یا کاهش شانس مهاجرت به این کشور برای ایرانیان بوده است. 

به طور مثال اگر متقاضی را در نظر بگیرید که بهترین پرونده مهاجرت به این کشور را از یک طریق خاص مثلاً مهاجرت کاری داشته باشد، در برابر تغییر رویه اداره مهاجرت آمریکا در پذیرش افراد ایرانی هیچ کاری از دست وی برنمیاد. فقط در این رابطه باید امیدوار بود تا نگاه دولت آمریکا به متقاضیان ایرانی برای مهاجرت به امریکا همواره مثبت بماند و مثبت‌تر شود. 

رقابت بسیار بالا 

طبیعی است که برای مهاجرت به کشور آمریکا متقاضیان زیادی از سراسر کشورهای جهان برای روش‌های مختلف در حال رقابت هستند. برای نشان دادن رقابت متقاضیان برای مهاجرت به این کشور همین کافیست که بدانید، برای کارفرمایان آمریکایی به صورت مستقیم امکان استخدام نیروی خارجی وجود ندارد و فقط بخش کوچک از کارفرمایان آمریکایی مجاز به استخدام نیروی کار مورد نیاز خود پس از قبولی در یک قرعه‌کشی سالانه هستند. آمار ریجکتی بالای ویزاهای تحصیلی برای همه ملیت ها  هم خود گواه تعداد زیاد درخواست و تعداد کم ویزاهای صادر شده برای متقاضیان مهاجرت به آمریکا از طریق تحصیل است. 

بررسی‌های اضافه‌تر 

یکی دیگر از مشکلات مهاجرت به آمریکا در سال‌های گذشته که بیشتر برای متقاضیان مذکر و متقاضیان متاهل اتفاق می‌افتد، پروسه‌های طولانی‌تر برای اصطلاحاً کلیرنس است.کلیرنس، background check ، FBI check و و یا هر اسم دیگری که روی آن می‌توان گذاشت، بزرگی برای بسیاری از افرادی شده است که سابقه کارهای دولتی و یا حتی سابقه گذراندن خدمت سربازی در ایران را دارد. البته این بررسی‌ها فقط به یک گروه خاص محدود نشده است و حتی برای ایر متقاضیان نیز صورت می‌گیرد. جالب اینجاست که بدانید که حتی افرادی که موفق به قبولی در لاتاری آمریکا نیز می‌شوند، ممکن است با وارد شدن به مراحل ذکر شده،شانس مهاجرت به آمریکا را از دست بدهند.

روش های مهاجرت به کشور آمریکا

روش های مهاجرت به کشور آمریکا

روش‌های زیادی در چند سال گذشته به عنوان پرطرفدارترین راه‌های مهاجرت به آمریکا در میان متقاضیان ایرانی ، توسط این افراد مورد استفاده قرار گرفته است. از روش‌های مهاجرت غیرقانونی و قاچاقی تا روش‌های مبتنی بر دعوتنامه شغلی و تحصیلی تا روش‌های نظیر لاتاری. کشور آمریکا به عنوان یکی از محبوب‌ترین مقاصد مهاجرتی، در حال حاضر بیش از ۱۰۰ روش مهاجرتی را برای علاقمندان برای مهاجرت به این کشور ایجاد کرده است. 

در ادامه قصد داریم همه راه‌های مهاجرت به آمریکا را معرفی کنیم و مزایا و معایب هر یک از این روش‌ها را بیان کنیم. برای این منظور همه روش‌های مهاجرت به امریکا را بر اساس اقامت دائم یا اقامت موقت دسته‌بندی می‌کنیم.

مهاجرت به آمریکا به صورت موقت

شاید همه افرادی که قصد اقدام برای انواع ویزاهای زیر مجموعه این دسته اقدام می‌کنند هم امید دارند تا پس از مهاجرت به آمریکا بتواند ویزای موقت خود را به اقامت دائم (گرین کارت آمریکا) تبدیل کند. ولی انواع ویزایی که باعث می‌شود متقاضیان بتوانند به صورت موقت به آمریکا مهاجرت کنند شامل دسته‌های زیر می‌شود.

مهاجرت به آمریکا از طریق تحصیل 

یکی از متداول‌ترین روش‌های مهاجرت به این کشور خصوص برای متقاضیان ایرانی با همه محدودیت‌هایی که در سایر روش‌ها پیش روی خود می‌بینند، مهاجرت تحصیلی به آمریکا است. اگرچه فرایند اپلای برای دانشگاه‌ها یا مدارس کشور آمریکا سختی‌های خود را دارد ولی هنوز هم یکی از روش‌هایی است که می‌تواند مورد استفاده طیف وسیعی از علاقمندان به مهاجرت به کشور آمریکا قرار گیرد.

ما در مقاله‌ای با عنوان تحصیل در آمریکا به صورت مفصل در رابطه با این روش به بحث و گفتگو پرداخته ایم.

مهاجرت به امریکا از طریق جاب آفر 

کشور آمریکا نیز مانند سایر کشورهای جهان به کارفرمایان و شرکت‌های آمریکایی اجازه می‌دهد تا در صورت نیاز بتوانند نیروی کار مورد نیاز خود را از خارج از این کشور تامین کنند. اگرچه دولت آمریکا برای استخدام نیروی خارجی و صدور ویزاهای مرتبط با آن ظرفیت‌های مشخصی را تعیین کرده است ولی یکی از روش‌های مطمئن مهاجرت به این کشور، اقدام برای ویزای کار این کشور به شرط پیدا کردن کارفرمای آمریکایی است.

در مقاله‌ای با عنوان مهاجرت کاری به آمریکا،به صورت جزئی در رابطه با روش‌های این نوع مهاجرت و مراحل آن به بحث و گفتگو پرداخته‌ایم.

ویزای توریستی آمریکا 

یکی از روش‌هایی که توسط طیف گسترده ای از علاقه مندان به مهاجرت به این کشور مورد استفاده قرار می‌گیرد، دریافت ویزای توریستی آمریکا به بهانه‌های مختلف و ورود به این کشور و سپس تبدیل ویزای توریستی به انواع دیگر ویزای این کشور است. بدیهیست که شانس دریافت ویزای توریستی برای افرادی که بدون دعوتنامه یا داشتن سوابق سفر به سایر کشورهای جهان اقدام میکنند ، بسیار کمتر از سایر متقاضیان است. 

مهاجرت ورزشکاران و هنرمندان

دولت آمریکا همواره با وضع قوانینی که به ورزشکاران و هنرمندان خارجی اجازه فعالیت در این کشور را می‌دهد، نشان داده است که فعالین این حوزه‌ها می‌توانند شانس خوبی برای مهاجرت به آمریکا داشته باشند. افراد فعال در این دو زمینه با داشتن شرایط مورد نیاز دریافت ویزاهای کار موقت می‌توانند با دریافت ویزاهای سه سال در این کشور مشغول به فعالیت شوند.

ویزای نامزدی آمریکا

در کشور آمریکا، افراد قادر خواهند بود از طریق ویزاهای ازدواج و نامزدی وارد خاک کشور آمریکا شوند و در صورت احراز  شرایط مخصوص، هر کدام از انواع ویزا اقامت دائم را دریافت نمایند. در خصوص ویزای نامزدی به درخواست کنندگان ۹۰ روز فرصت داده می شود تا به صورت رسمی ازدواج کرده و مراحل قانونی را انجام دهند. در ارتباط با ازدواج با سیتیزن آمریکا، تمامی مراحل قانونی از خاک کشور آمریکا طی می شود. در حال حاضر این روش برای ایرانیان امکان پذیر نمی باشد.

ویزاهای فرصت مطالعاتی 

یکی دیگر از ویزاهایی که تقریباً شبیه ویزاهای دانشجویی آمریکا محسوب می‌شود، ویزاهای فرصت مطالعاتی برای محققین برای ورود به آمریکاست. این روش مهاجرت به امریکا مخصوص دانشجویان دارای مدرک کارشناسی ارشد و دکترای است که قصد دارند برای طی کردن یک دوره مطالعاتی در یکی از دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی کشور آمریکا به این کشور سفر کنم.

ویزای موقت سرمایه‌گذاری

اداره مهاجرت آمریکا به اشخاصی که قصد ایجاد کسب و کار و یا سرمایه‌گذاری‌های مختلف در بستر کار این کشور را دارند اجازه می‌دهد تا با دریافت ویزاهای موقت سرمایه‌گذاری به این کشور مهاجرت کنند. 

همه روش های مهاجرت به امریکا به صورت موقت

برای جمع‌بندی و مرتب کردن اطلاعاتی که تا به حال در رابطه با روش های مهاجرت به کشور آمریکا به صورت موقت داده‌ایم، جدول زیر را مطالعه نمایید.

ویزاهای غیر مهاجرتیتوضیحات
ویزای B1/B2برای گردشگری، بازدید تجاری یا درمان پزشکی
ویزای F1برای دانشجویان بین‌المللی که قصد تحصیل در دانشگاه‌های آمریکا را دارند
ویزای H-1Bبرای کارگران ماهر در زمینه‌های تخصصی، به‌ویژه فناوری
ویزای L1برای کارکنان انتقالی بین‌المللی که از یک شرکت به دفتر آمریکایی منتقل می‌شوند
ویزای J1برای شرکت در برنامه‌های تبادل فرهنگی، آموزشی یا تحقیقاتی
ویزای O1برای افرادی با توانایی‌های فوق‌العاده در زمینه‌های هنر، علوم، تجارت یا ورزش
ویزای E2برای سرمایه‌گذارانی که در کسب‌وکارهای آمریکایی سرمایه‌گذاری می‌کنند
ویزای K1برای نامزد (fiancé) شهروند آمریکایی جهت ازدواج و اخذ اقامت در آمریکا
مهاجرت به آمریکا به صورت دائم

مهاجرت به آمریکا به صورت دائم 

بیشتر افرادی که قصد انتخاب آمریکا به عنوان مقصد زندگی در آینده را دارند به دنبال روش‌هایی هستند که بتوانند به صورت دائم به آمریکا مهاجرت کنند. این روش‌ها به متقاضیان مهاجرت به امریکا امکان درخواست گرین کارت یا همان اقامت دائم به آمریکا را در همان ابتدا و در بدو ورود می‌دهد. البته طبیعیست که دریافت اقامت دائم آمریکا از ابتدا و ورود با گرین کارت به این کشور ‌سخت تر از پروسه‌های مهاجرت به آمریکا از طریق روش‌های ویزای موقت است.

در ادامه به روش‌های مهاجرت به کشور آمریکا با استفاده از ویزاهای اقامتی (به قول سفارت آمریکا) می‌پردازیم. 

مهاجرت به امریکا از طریق لاتاری 

تقریبا ساده‌ترین روش مهاجرت به آمریکا از طریق قبولی در برنامه قرعه کشی لاتاری است. دولت آمریکا هر ساله به تعدادی از اتباع خارجی که علاقمند به دریافت اقامت دائم این کشور هستند اجازه می‌دهد تا با شرکت در یک برنامه قرعه‌کشی،شانس دریافت گرین کارت آمریکا و ورود به این کشور با اقامت دائم از بدو ورود را داشته باشند. کمترین پیچیدگی برای مهاجرت به آمریکا از طریق روش قبولی در برنامه لاتاری وجود دارد.

 اقامت دائم برای ورزشکاران ، هنرمندان و اساتید دانشگاهی 

دریافت گرین کارت آمریکا برای هنرمندان و ورزشکاران که در رشته فعالیت خود به عنوان فردی نخبه شناخته می‌شوند میسر است. این دست از متقاضیان می‌بایست توانایی‌های فوق العاده خود را که به صورت بین‌المللی شناخته شده است با ارائه مدارکی به اداره مهاجرت این کشور اثبات نمایند. 

دولت آمریکا طرح ویژه‌ای برای اعطای اقامت دائم به اساتید نخبه دانشگاهی خارجی دارد. این طرح به اساتید برجسته دانشگاهی اجازه می‌دهد تا از بدو ورود با دریافت گرین کارت آمریکا وارد این کشور شوند. داشتن پیشنهاد شغلی از یکی از کارفرماهای آمریکایی که احتمالاً شامل یک دانشگاه در این کشور می‌شود جز الزامات اقدام برای درخواست ویزا محسوب می‌شود.

دریافت گرین کارت با جاب آفر برای متخصصین 

دولت آمریکا به کارفرمایان کشور اجازه می‌دهد تا بتوانند اسپانسر دریافت گرین کارت فرد متخصصی که خارج از این کشور سکونت دارد شوند. پس دریافت جاب آفر از یک کارفرمای آمریکایی جز الزامات دریافت گرین کارت از این روش محسوب می‌شود. گفتنی است این روش مهاجرت به آمریکا مختص نیروی کاریست که دارای تحصیلات دانشگاهی ( حداقل با مدرک لیسانس)هستند، می‌باشد.

دریافت گرین کارت با جاب آفر برای نیروی ماهر 

در طرف مقابل دولت آمریکا به افرادی که فاقد تحصیلات دانشگاهی هستند اجازه می‌دهد تا با استفاده از این روش مهاجرت به آمریکا بتوانند با گرین کارت وارد این کشور شوند. در این روش متقاضی می‌بایست از یک کارفرمای آمریکایی که توانایی اسپانسر شدن برای دریافت گرین کارت متقاضی را دارد یک پیشنهاد شغلی معتبر داشته باشد. 

مهاجرت به آمریکا از طریق سرمایه‌گذاری مستقیم

یکی از روش‌های پرطرفدار مهاجرت به آمریکا سرمایه‌گذاری مستقیم در این کشور است. متقاضیان مهاجرت به آمریکا از طریق سرمایه‌گذاری می‌توانند با سرمایه‌گذاری یک میلیون دلار بدون محدودیت مکانی در و در هر پروژه‌ای و با سرمایه‌گذاری ۵۰۰ هزار دلاری در پروژه‌های مشخص شده توسط دولت این کشور مستقیماً با دریافت گرین کارت وارد آمریکا شوند.

مهاجرت به امریکا از طریق ازدواج

طبق قوانین مهاجرت به آمریکا افرادی که با یک تبعه یا شهروند آمریکایی ازدواج کنند، می توانند برای دریافت ویزای ازدواج و مهاجرت به آمریکا اقدام نمایند. یکی از مهم ترین عوامل برای موفقیت در پروسه اخذ ویزای ازدواج آمریکا اثبات رابطه نزدیک بین زوجین قبل از ارائه درخواست ویزا و رضایت قلبی طرفین جهت زندگی مشترک با یکدیگر خواهد بود.بر اساس قوانین مهاجرتی آمریکا افرادی که قصد مهاجرت به آمریکا از طریق ازدواج را دارند می بایست به سن قانونی ازدواج (حداقل ۱۸ سال) رسیده باشند، از سوی دیگر مجرد بودن افراد برای مهاجرت به آمریکا از طریق ازدواج الزامی می باشد.

برای موفقیت در اخذ ویزای ازدواج آمریکا معمولاً افرادی شانس بیشتری خواهند داشت، که اثبات نمایند حداقل ۲ سال قبل از درخواست ویزای ازدواج با یکدیگر رابطه داشته اند و ازدواج به هیچ عنوان به صورت صوری رخ نداده است. از سوی دیگر فردی که شهروند آمریکا می باشد می بایست با ارائه مدارک مالی مربوطه نظیر میزان درآمد ماهیانه و محل سکونت مناسب برای زندگی خانواده اثبات نماید توانایی پرداخت هزینه های زندگی همسر خود در آمریکا را دارد. لازم به ذکر است افرادی که قصد ازدواج با اقوام درجه دو خود را دارند، بنا به قوانین ایالت و محل زندگی فرد ممکن است مانع اخذ ویزای ازدواج شوند.

همه ویزاهای غیر مهاجرتی آمریکا در یک نگاه 

برای جمع‌بندی همه اطلاعاتی که در رابطه با مهاجرت به آمریکا از طریق ویزاهای مهاجرتی پیش از این گفتیم می‌توانید به جدول زیر مراجعه نمایید.

ویزاهای مهاجرتیتوضیحات
ویزای EB-1برای افراد با توانایی‌های فوق‌العاده یا اساتید برجسته
ویزای EB-2برای افراد با مدارک تحصیلی پیشرفته یا توانایی‌های استثنایی
ویزای EB-3برای کارگران ماهر، متخصصان و سایر کارگران
ویزای EB-4برای مهاجران ویژه، از جمله کارکنان مذهبی
ویزای EB-5برای سرمایه‌گذارانی که در پروژه‌های تجاری آمریکا سرمایه‌گذاری می‌کنند
ویزای K3 (ویزا ازدواج)برای همسران شهروندان آمریکایی که در حال طی کردن پروسه اخذ اقامت دائم هستند
ویزای بستگان درجه یکبرای همسران، فرزندان زیر ۲۱ سال و والدین شهروندان آمریکایی
ویزای بستگان خانوادگیبرای اعضای خانواده‌ای که شهروند یا مقیم دائم آمریکا هستند
لاتاری (DV Lottery)برنامه سالانه برای اعطای گرین کارت به برندگان قرعه‌کشی
پناهندگی (Asylum)برای افرادی که از پیگرد، آزار یا خطرات جدی در کشور خود فرار کرده‌اند و نیاز به حفاظت دارند
هزینه مهاجرت به آمریکا چقدر است؟

هزینه مهاجرت به آمریکا چقدر است؟

معمولاً هزینه‌ای که متقاضی مهاجرت به این کشور در مراحل مختلف متحمل پرداخت آن می‌شود نسبت به روش انتخابی ایشان ممکن است متفاوت از سایر متقاضیان باشد. به طور مثال هزینه مهاجرت به آمریکا از طریق تحصیل که شامل هزینه شهریه دانشگاه است می‌تواند به مراتب چشمگیرتر از مهاجرت کاری به این کشور باشد. برای برخی از هزینه‌ها که متقاضیان مهاجرت به این کشور می ‌بایست نسبت به پرداخت آن اقدام نمایند هزینه‌هایی هستند که فارغ از روش مهاجرت،همه متقاضیان آن را در سبد هزینه‌های خود خواهند دید. در این بخش قصد داریم صفر تا صد هزینه‌های مهاجرت به آمریکا را مورد بررسی قرار دهیم. 

هزینه جمع آوری مدارک 

معمولاً متقاضیان مهاجرت به آمریکا در همه روش‌های مهاجرتی به این کشور نیازمند تهیه برخی از مدارک و ترجمه آن به زبان انگلیسی هستند. مثلاً هزینه ترجمه مدارک هویتی در روش‌های متفاوت از لاتاری گرفته تا مهاجرت از طریق سرمایه‌گذاری جز سبد هزینه‌های مهاجرت به آمریکا قرار دارد. گفتنیست دریافت مهر تاییدات دادگستری و امور خارجه برای ترجمه مدارک انگلیسی در مسیر مهاجرت به کشور آمریکا الزامی نیست.

شاید بیشترین هزینه در رابطه با مدارک متقاضی هزینه‌ای است که متقاضیان فارغ التحصیل دانشگاه‌های دولتی می‌بایست برای آزادسازی مدارک خود انجام دهند. علاوه بر آن برخی از متقاضیان در روش‌هایی مثل مهاجرت به آمریکا از طریق تحصیل نیازمند دریافت تاییداتی از طرف سازمان‌های تایید مدارک در آمریکا نظیر وس (WES)  هستند و از آنجا که این مبالغ به صورت دلاری پرداخت می‌شود ممکن است هزینه قابل توجهی تلقی شود. در جدول زیر سعی کرده‌ایم میانگین هزینه‌ای که متقاضیان در مراحل مختلف تهیه مدارک خود می‌بایست نسبت به پرداخت آن اقدام نمایند را درج کنیم.

  • هزینه جمع آوری و ترجمه مدارک
    هزینه جمع آوری و ترجمه مدارک

    هزینه میزان هزینه تقریبی توضیحات
    ترجمه رسمی مدارک (هزینه به ازای هر صفحه) ۸۰۰,۰۰۰ – ۲,۰۰۰,۰۰۰ تومان  ترجمه مدارک به زبان انگلیسی توسط مترجمان رسمی مورد تأیید
    تأییدیه ترجمه (مهر تایید دادگستری و وزارت امور خارجه) ۲,۰۰۰,۰۰۰ – ۴,۰۰۰,۰۰۰ تومان شامل تایید رسمی ترجمه توسط دادگستری و وزارت امور خارجه ایران
    ارزیابی و معادل‌سازی مدارک تحصیلی (WES – Document-by-Document) ۱۶۰ دلار ارزیابی پایه‌ای مدارک تحصیلی توسط سازمان WES برای مهاجرت یا ادامه تحصیل در آمریکا
    ارزیابی تفصیلی مدارک تحصیلی (WES – Course-by-Course) ۲۰۵ دلار ارزیابی جزئی‌تر شامل مقایسه دروس و نمرات؛ مناسب برای درخواست‌های تحصیلی
    هزینه ارسال گزارش ارزیابی WES به آمریکا ۵ – ۳۰ دلار هزینه ارسال گزارش WES به دانشگاه‌ها یا مراکز مرتبط در آمریکا
    آزادسازی مدرک کاردانی ۳۰,۰۰۰,۰۰۰ – ۵۰,۰۰۰,۰۰۰ تومان آزادسازی مدرک برای استفاده در خارج از کشور
    آزادسازی مدرک کارشناسی ۴۰,۰۰۰,۰۰۰ – ۷۰,۰۰۰,۰۰۰ تومان هزینه آزادسازی مدرک کارشناسی برای مهاجرت یا ادامه تحصیل
    آزادسازی مدرک کارشناسی ارشد ۶۰,۰۰۰,۰۰۰ – ۱۰۰,۰۰۰,۰۰۰ تومان هزینه آزادسازی مدرک کارشناسی ارشد برای مقاصد مهاجرتی
    آزادسازی مدرک دکتری ۱۰۰,۰۰۰,۰۰۰ – ۱۵۰,۰۰۰,۰۰۰ تومان هزینه آزادسازی مدرک دکتری برای استفاده در فرآیند مهاجرت

هزینه وکیل مهاجرت به آمریکا 

به غیر از افرادی که شخصاً تصمیم به انجام امور مربوط به مهاجرت خود را دارند،هزینه وکیل مهاجرت به آمریکا ز هزینه‌های خواهد بود که بخش زیادی از سبد هزینه های مهاجرت را به خود اختصاص داده است.  میزان هزینه‌ای که وکلا و موسسات مهاجرتی برای انجام امور مربوطه دریافت می‌کنند نسبت به روش انتخابی متقاضی متفاوت است. چرا که برخی از روش‌ها مستلزم اقدامات بسیار زیاد توسط موسسات و وکلا هستند و برخی دیگر جز فرایندهایی تلقی می‌شوند که به سادگی توسط یک وکیل مهاجرتی صورت می‌پذیرد.

با توجه به اینکه همه فعالیت‌های کلا در حوزه مهاجرت به آمریکا زیر نظر یک سازمان خاص صورت نمی‌پذیرد هیچ تعرفه مشخصی برای این مبالغ وجود ندارد. مثلاً یک وکیل فعال در آمریکا می‌تواند برای بحث پذیرش تحصیلی از متقاضی ۵۰۰۰ دلار دریافت کند ولی یک موسسه اعزام دانشجو در ایران برای همین خدمات از طرف وزارت علوم ایران ملزم به دریافت ۱۲۰۰ دلار آمریکا است. بنابراین سعی کرده‌ایم در جدول زیر و بر اساس عرف موجود در زمان نگارش مقاله، هزینه معقول وکالت جهت مهاجرت به آمریکا را درج کنیم. 

  • هزینه وکیل مهاجرت به آمریکا
    هزینه وکیل مهاجرت به آمریکا

    نوع ویزا هزینه تقریبی توضیحات
    ویزای تحصیلی (F1) ۱,۰۰۰ – ۳,۰۰۰ دلار مشاوره و پیگیری ویزای تحصیلی از طریق وکیل
    ویزای کاری (H-1B) ۳,۰۰۰ – ۶,۰۰۰ دلار هزینه مشاوره و پیگیری ویزای کاری H-1B
    ویزای سرمایه‌گذاری (EB-5) ۱۵,۰۰۰ – ۲۵,۰۰۰ دلار هزینه وکیل جهت درخواست ویزای سرمایه‌گذاری EB-5
    ویزای خانوادگی (CR1/IR1) ۲,۵۰۰ – ۵,۰۰۰ دلار هزینه وکیل برای درخواست ویزای خانوادگی و پیگیری پرونده
    گرین کارت از طریق کار (EB-2 و EB-3) ۵,۰۰۰ – ۱۰,۰۰۰ دلار مشاوره و پیگیری پرونده گرین کارت بر اساس کا
    کاریابی ۲,۵۰۰ – ۵,۰۰۰ دلار معادل یک ماه حقوق متقاضی

هزینه سفارت و انگشت نگاری 

متقاضیان مهاجرت به این کشور در آخرین مراحل مهاجرت به آمریکا ، ملزم هستند تا با حضور در سفارت مشخص شده در کشورهای دیگر درخواست ویزای خود را به اداره مهاجرت این کشور ارسال نمایند. هزینه مربوط به بررسی درخواست سفارت موسوم به اپلیکیشن فی ویزا یک هزینه قطعی برای همه متقاضیان دریافت ویزای آمریکا است. حال ممکن است در برخی از روش‌ها مثلاً نظیر روش تحصیلی ، متقاضی دریافت ویزا علاوه بر هزینه فوق هزینه‌های دیگری نیز نظیر سویس (SEVIS FEE) را پیش روی درخواست ویزای خود ببیند.

علاوه بر آن با توجه به اینکه آمریکا سال‌هاست در ایران سفارت فعالی ندارد همه متقاضیان ایرانی ملزم به سفر به یک کشور ثالث برای دریافت ویزای آمریکا هستند. بنابراین هزینه‌های مربوط به رفت و آمد به این کشورها و همچنین اقامت برای حداقل چند روز جهت مراجعه به سفارت در کنار هزینه احتمالی پیکاپ ویزا در صورت موفقیت درخواست نیست جز هزینه‌های مهاجرت به آمریکا برای ایرانی‌ها محسوب می‌شود.

  • هزینه سفارت و انگشت نگاری
    هزینه سفارت و انگشت نگاری

    نوع هزینه مبلغ تقریبی (دلار آمریکا) توضیحات
    هزینه اپلیکیشن فی 160 تا 265 دلار مبلغ به نوع ویزا (غیرمهاجرتی یا مهاجرتی) بستگی دارد.
    هزینه SEVIS 220 دلار (F1) / 180 دلار (J1) مختص متقاضیان ویزای تحصیلی و پژوهشی.
    هزینه سفر به کشور ثالث 300 تا 800 دلار شامل بلیط هواپیما و حمل‌ونقل داخلی در کشور مقصد می‌شود.
    هزینه اقامت در کشور ثالث 100 تا 400 دلار (هر سفر) براساس اقامت 2 تا 5 روز در هتل میان‌رده یا اقامت مشابه محاسبه شده است.
    هزینه پیکاپ ویزا 50 تا 150 دلار مبلغ به ارائه‌دهنده خدمات و کشوری که ویزا در آن صادر شده، بستگی دارد.

سایر هزینه‌ها 

علاوه همه هزینه‌هایی که در قسمت‌های قبل به آن اشاره کرده‌ایم هر روش به صورت خاص ممکن است هزینه‌های متفاوتی را به متقاضیان مهاجرت به آمریکا تحمیل کند. مثلاً در روش تحصیلی شهریه دانشگاه بزرگترین هزینه مهاجرت به آمریکا تلقی می‌شود. در روش‌های سرمایه‌گذاری طبیعی است که هزینه ایجاد کسب و کار و یا مبلغ اصلی سرمایه‌گذاری به عنوان بزرگترین آیتم هزینه‌ای و همچنین در روش‌های کاریابی هزینه‌هایی که معمولاً کاریابی‌های بین‌المللی دریافت می‌کنند، به عنوان بیشترین هزینه تلقی شود. 

معمولا این دسته از هزینه‌ها هستند که روش مهاجرتی متقاضیان به کشور آمریکا را تعیین می‌کنند. در ادامه سعی می‌کنیم در جدول زیر یک تخمین منطقی از میزان هزینه‌هایی از این دست را برای متقاضیان ایرانی درج کنیم.

  • جدول سایر هزینه ها
    جدول سایر هزینه ها

    روش مهاجرتی توضیحات میزان هزینه
    مهاجرت تحصیلی شهریه دانشگاه‌ها و هزینه‌های مرتبط با دوره‌های آموزشی.مبلغ به مقطع تحصیلی (کارشناسی، ارشد یا دکتری) و نوع دانشگاه (دولتی یا خصوصی) بستگی دارد. 15,000 تا 60,000 دلار در سال
    مهاجرت سرمایه‌گذاری هزینه ایجاد کسب‌وکار یا مبلغ سرمایه‌گذاری اولیه.بسته به نوع برنامه سرمایه‌گذاری (EB-5، ایجاد کسب‌وکار) و میزان سرمایه مورد نیاز. 100,000 تا 1,800,000 دلار
    مهاجرت کاری هزینه‌های پرداخت به آژانس‌های کاریابی بین‌المللی و آماده‌سازی مدارک کاری.شامل هزینه‌های ترجمه مدارک، وکالت و جستجوی شغل. 2,000 تا 10,000 دلار
    مهاجرت خانوادگی هزینه اسپانسرشیپ اعضای خانواده و آماده‌سازی مدارک برای درخواست ویزا.بسته به تعداد اعضای خانواده و نوع ویزای خانوادگی (Immediate Relative یا Family Preference). 1,000 تا 3,000 دلار
    مهاجرت از طریق پناهندگی هزینه‌های سفر و تهیه مدارک برای ارائه درخواست.ممکن است هزینه‌های جانبی دیگری مانند مشاوره حقوقی نیز نیاز باشد. 500 تا 2,000 دلار
    مهاجرت از طریق لاتاری هزینه‌های ثبت‌نام در لاتاری و هزینه‌های مرتبط با دریافت ویزا پس از برنده شدن.شامل هزینه اپلیکیشن فی و هزینه‌های سفر به کشور ثالث برای مصاحبه در سفارت. 500 تا 2,000 دلار

بهترین وکیل مهاجرت به آمریکا

بهترین وکیل مهاجرت به آمریکا 

مهاجرت به آمریکا برای ایرانیان همیشه جذاب‌تر از مهاجرت به سایر کشورهای جهان بوده است. همین مسئله باعث شده است تا افراد و شرکت‌های زیادی در این زمینه با عناوین گوناگون تحت عنوان وکیل مهاجرت به آمریکا،مشاور مهاجرت ،کاریابی در آمریکا و عناوین مشابه مشغول فعالیت باشند. 

از طرفی علاقه بسیار زیاد مهاجرت به آمریکا برای ایرانیان باعث ایجاد فضایی برای کلاهبرداری برخی افراد برای سوءاستفاده از این فرصت و فروختن رویاهای دست نیافتنی به متقاضیان شده است. این امر سالانه باعث از دست رفتن هزاران دلار از سرمایه‌هایی است که متقاضیان در ایران و با سختی فراوان به دست آمده و در راه مهاجرت به این کشور از دست رفته است. همه این‌ها در کنار هم اهمیت شناخت بهترین وکیل مهاجرت‌ها آمریکا را برای جلوگیری از از دست رفتن فرصت ، هزینه و عمر بیش از پیش بیان می‌کند. در ادامه قصد داریم به سوالات مهمی در این زمینه پاسخ دهیم. 

بهترین وکیل مهاجرت آمریکا برای مهاجرت تحصیلی چه کسی است؟

اشخاص و موسسات بسیار زیادی در زمینه مهاجرت تحصیلی به آمریکا در حال فعالیت هستند ولی نکته حائز اهمیت در فرایند مهاجرت تحصیلی به آمریکا این است که اساساً در فرایند دریافت پذیرش تحصیلی داشتن وکیل هیچ مزیتی به غیر از استفاده از تجارب وی در فرایند اپلای برای متقاضی ایجاد نمی‌کند. یعنی تمام پروسه مکاتبه با دانشگاه توسط شخص متقاضی قابل انجام است. ولی داشتن یک وکیل یا یک موسسه با تجربه می‌تواند شانس دریافت ویزای تحصیلی آمریکا را تا حد چشمگیری افزایش دهد. 

گفتنیست برای پیدا کردن لیستی از موسسات معتبر اعزام دانشجو به آمریکا می‌توانید مقاله‌ای با همین آنها را در همین وب سایت مطالعه نمایید. به علاوه متقاضیان مهاجرت به آمریکا از طریق تحصیل قادر هستند تا به صورت رایگان با مشاورین موسسه آریانا پارس که با ۱۵ سال تجربه و بیش از سه هزار پرونده موفق در ویزای تحصیلی آمریکا را در کارنامه خود دارند، به صورت کاملا رایگان مشاوره کند.

پرسش‌های مهم در رابطه با مهاجرت به آمریکا

پرسش‌های مهم در رابطه با مهاجرت به آمریکا 

در میان همه روش مهاجرت به آمریکا بسیاری از متقاضیان ممکن است به علت پیچیدگی روش‌ها نتوانند به درستی تشخیص دهند کدام مسیر، به عنوان بهترین روش مهاجرت به آمریکا برایشان مناسب است. در چند سال گذشته در برخورد با بسیاری از متقاضیان سفر به کشور آمریکا سوالات بسیار زیادی توسط این افراد از ما پرسیده شده است که قصد داریم در این بخش به مهم‌ترین و پرتکرارترین این سوالات پاسخ دهیم.

مهاجرت به امریکا از طریق ازدواج صوری ممکن است؟

بدون تردید مهاجرت به هر کشوری از طریق ازدواج صوری عواقب بسیار سنگینی را در پی خواهد داشت، این موضوع به جای مسیری ایده ال جهت رسیدن به هدف و رویای اخذ اقامت دائم آمریکا بیشتر شبیه به یک سراب خواهد بود. با توجه به افزایش چشمگیر آمار مهاجرت به کشور امریکا از طریق ازدواج صوری خصوصاً در طی سالهای اخیر، در حال حاضر اداره مهاجرت آمریکا جهت اعطای گرین کارت ازدواج آمریکا قوانین بسیار سفت و سختی را اتخاذ نموده است. از این رو مهاجرت به آمریکا از طریق ازدواج صوری می تواند عواقب سنگینی را در پی داشته باشد.

بسیاری از افراد که قصد مهاجرت به امریکا از طریق ازدواج صوری را دارند متاسفانه مورد سوء استفاده مالی قرار می گیرند، این افراد با توجه به شور و اشتیاق فراوانی که برای مهاجرت به این کشور و اخذ اقامت دائم این کشور را دارند، معمولاً هزینه های بسیار بالایی را متحمل می شوند. در واقع فردی که دارای اقامت دائم آمریکا می باشد و قرار است در آینده همسر فرد متقاضی مهاجرت به این کشور باشد در اغلب موارد مبالغ قابل توجهی را از متقاضی ازدواج صوری دریافت می نماید. از سوی دیگر کلیه هزینه های اجرایی اخذ ویزای ازدواج نیز معمولاً بر عهده متقاضی ازدواج صوری خواهد بود.

علاوه بر سوء استفاده مالی با توجه به سختگیری قوانین مهاجرتی آمریکا در مورد صدور ویزای ازدواج احتمال شکست در این پروسه نیز وجود خواهد داشت، حتی اگر افراد موفق به اخذ ویزای ازدواج آمریکا شوند در صورتیکه پس از مدتی مشخص شود که ازدواج صوری بوده و صرفاً در راستای اخذ اقامت دائم آمریکا صورت گرفته است، نوعی جرم محسوب خواهد شد و علاوه بر اخراج فرد متقاضی از خاک آمریکا مجازاتی نظیر زندان و پرداخت جریمه در پی خواهد داشت. با توجه به این موارد مهاجرت به این کشور از طریق ازدواج صوری به هیچ عنوان روش مناسبی برای اخذ اقامت دائم این کشور نخواهد بود.

چه کسانی از نگاه دولت آمریکا هنرمند محسوب می شوند؟

دولت آمریکا داشتن یک استعداد خاص هنری، ورزشی، آموزشی و … را به عنوان یک تخصص می شناسد و مهاجرت هنرمندان به آمریکا در صورت داشتن موارد ذیل امکان پذیر خواهد بود.

  • دریافت کننده جوایز ملی و بین المللی به عنوان برتر بودن در تخصص خود
  • معرفی شخص در مجلات بین المللی و یا انتشار مطلبی از او در سطح بین المللی
  • عضویت شخص در انجمنی که حاکی از داشتن استعدادی فوق العاده در زمینه ای خاص باشد
  • شرکت نمودن شخص در هیئت های بین المللی به عنوان داور و یا ناظر بر عملکرد دیگر افراد
  • به نمایش گذاشته شدن کارهای شخص در نمایشگاه های شناخته شده
  • دریافت حقوق های بالاتر در زمینه تخصص شخص نسبت به افراد عادی به جهت داشتن توانایی خاص
  • انتشار آثار هنری از فروش حاصل از اکران عمومی یک فیلم تا انتشار ویدئو و یا لوح فشرده ای که با فروش بالا در بازار مطرح شده است

هر کدام از موارد ذکر شده فوق نشان از این واقعیت دارند که شخص در زمینه خاصی از هنر، علوم، ورزش و زمینه های فرهنگی دیگر دارای استعدادی متفاوت از افراد دیگر می باشد و قادر خواهد بود برای انواع ویزاهای استعدادهای درخشان اقدام نماید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای دیدن نوشته هایی که دنبال آن هستید تایپ کنید.