از صدها کانال ماهوارهای در رابطه با مهاجرت به آمریکا تا تبلیغات بسیار زیاد در فضای مجازی که قصد ترغیب متقاضیان به مهاجرت برای انتخاب آمریکا را دارند و حتی جنب و جوش ایرانیان در زمان ثبت نام لاتاری و دهها دلیل دیگر همه و همه نشان دهنده اهمیت موضوع مهاجرت به آمریکا برای جامعه ایرانی است.
مهاجرت به ایالات متحده از قرن ۱۷ و با اولین ورود مهاجران اروپایی آغاز شد. از آن زمان، مهاجرت به آمریکا سه موج بزرگ را تجربه کرده است: در طول قرن ۱۹، پس از جنگ داخلی و پس از لغو سیستم سهمیه در سال ۱۹۶۵ میلادی.مهاجران ایرلندی از قحطی سیب زمینی فرار کردند و ایتالیایی ها و یهودیان از سرتاسر اروپا از فاشیسم جنگ جهانی دوم با یک حرکت گسترده به سمت آمریکا گریختند. در سالهای اخیر، شمار مهاجران به ویژه توسط مکزیکی ها که به دنبال فرار از فقر و جنایت کشور خود را به مقصد آمریکا ترک کردند.
با توجه به اهمیت این مسئله سعی داریم در این مقاله به پرسشهای زیر پاسخ دهیم:
- شرایط مهاجرت به آمریکا چیست؟
- مزایا و معایب و اساساً دلایل مهاجرت به آمریکا چه چیزهایی هستند؟
- مهاجرت به آمریکا از طریق تحصیل بهتر است یا از طریق کار؟
- هزینههای انتخاب آمریکا به عنوان مقصد مهاجرتی چقدر است؟
این سالها فقط بخش کوچکی مهمترین دغدغههای علاقهمندان به مهاجرت و به خصوص دوستداران کشور آمریکا هستند. در ادامه مقاله سعی میکنیم به پاسخ این سوالها و بررسی همه جانبه مسائل مربوط به این حوزه بپردازیم.
مزایای مهاجرت به آمریکا
شاید برای بسیاری از متقاضیان مهاجرت نیازی به ذکر مزایای مهاجرت به آمریکا برای انتخاب این کشور به عنوان مقصد مهاجرت وجود ندارد و صرفاً آمریکا به خاطر آمریکا بودنش برای بسیاری از افراد میتواند یکی از دلایل مهاجرت به آمریکا باشد.ولی در این بخش میخواهیم ببینیم چرا نظرات مردم درباره زندگی در آمریکا و انتخاب کشور آمریکا به عنوان مقصد باعث شده است تا این کشور به عنوان یکی از پرطرفدارترین مقاصد برای مهاجرت تحصیلی یا کاری و انواع دیگر روشهای مهاجرت، باشد.
مزیت اول : گزینه های بی پایان، سرزمین فرصت ها
اقتصاد آزاد و شرایط رقابتی در کشور آمریکا باعث شده است تا برای هیچ فرصت شغلی کمبود کار در این کشور وجود نداشته باشد. چه مشغول به فعالیت در یک حوزه خدماتی و مهارتی نظیر جوشکاری یا نجاری باشید و چه به تازگی از دانشگاه در یک رشته تخصصی فارغ التحصیل شده باشید،شانس پیدا نکردن یک کار مناسب و مرتبط با قرصهای شغلی برای شما تقریباً صفر است.
چه قصد داشته باشید تحصیلات دانشگاهی خود را در عالیترین سطح ادامه بدهید و چه قصد داشته باشید با تاسیس یک شرکت استارتاپی با یک ایده جدید را ایجاد کنید، چه جایی میتواند برای شما بهتر است آمریکا باشد.اگرچه خیلیها میگویند ایده سرزمین فرصتها (عباراتی که در سدههای قبل باعث مهاجرت بسیاری از افراد به آمریکا شد)،امروز کمرنگ شده است ولی هنوز هم میتوان گفت، اگر آمریکا سرزمین فرصتها نباشد شاید هیچ کشور دیگری هم نتواند نزدیک به آن باشد.
مزیت دوم : روشهای مختلف مهاجرتی،از باغبانی تا نخبگی
وجود روشهای مختلف برای افراد مختلف برای مهاجرت به کشور آمریکا باعث شده است تا طیف متقاضیان مهاجرت به آمریکا را نتوان محدود به یک دسته از افراد جامعه دانست.برنامه جذب نیروی مهارتی ، انواع ویزا برای هنرمندان و ورزشکاران،بورسیههای متنوع برای دانشجویان و اعطای گرین کارت به سرمایهگذاران و کارآفرینان و نخبگان همه و همه برنامههای مهاجرتی متنوع کشور آمریکا برای جذب مهاجرین از سایر کشورهای جهان است. وقتی آمریکا را به عنوان مقصد مهاجرت انتخاب میکنید، میتوانید امیدوار باشید که با یک برنامهریزی درست بالاخره یک راه مطمئن برای مهاجرت به این کشور برای شما وجود دارد.
مزیت سوم: تنوع در همه چیز
یکی دیگر از دلایل مهاجرت به آمریکا رای بسیاری از متقاضیان از سرتاسر جهان وجود گزینههای نامحدود در همه زمینههاست. امکان زندگی در سردترین مناطق تا نواحی گرمسیری و ساحلی ، کار کردن در یک زمین کشاورزی با آرامش تمام تا کار کردن در وسط شهر نیویورک و تمام تکاپوی آن، تحصیل در دانشگاههایی که زمینه تبدیل شدن به یک استاد دانشگاه را فراهم میآورند تا اشتغال به یک حوزه هنری که هیچ ارتباطی با تحصیلات دانشگاهی ندارد و موفقیت در آن فقط گوشهای از نوع بینظیری است که فقط و فقط کشور آمریکا در اختیار مهاجرین قرار میدهد.
معایب مهاجرت به آمریکا
در این بخش قصد داریم ایراداتی که به مهاجرت به آمریکا وارد است و شاید مهاجرت به آمریکا را سخت تر از آنچه در تبلیغات ماهوارهای و یا شبکههای اجتماعی موسسات مهاجرتی میبینید، می کند بپردازیم. البته اگر علاقمند به آگاهی نسبت به معایب زندگی در در آمریکا هستید توصیه مینماییم، به مقالهای با همین عنوان در وب سایت آریانا پارس مراجعه نمایید.ولی مطالب مربوط به این بخش از مقاله معطوف اقدامات مرتبط با مهاجرت به آمریکا است.
همه چیز تابع سیاست
شاید تجربه بر روی کار آمدن ترامپ برای بسیاری از ایرانیها درس عبرتی شد تا بدانند شرایط مهاجرت به آمریکا برای ایرانیها کاملاً متاثر شرایط سیاسی بین ایران و آمریکاست. چرا که در سالهای گذشته نحوه نگرش دولت روی کار در آمریکا به مهاجران به خصوص شرایط سیاسی با دولت ایران، باعث افزایش و و یا کاهش شانس مهاجرت به آمریکا برای ایرانیان بوده است.
به طور مثال اگر متقاضی را در نظر بگیرید که بهترین پرونده مهاجرت به آمریکا را از یک طریق خاص مثلاً مهاجرت کاری داشته باشد، در برابر تغییر رویه اداره مهاجرت آمریکا در پذیرش افراد ایرانی هیچ کاری از دست وی برنمیاد. فقط در این رابطه باید امیدوار بود تا نگاه دولت آمریکا به متقاضیان ایرانی برای مهاجرت به آمریکا همواره مثبت بماند و مثبتتر شود.
رقابت بسیار بالا
طبیعی است که برای مهاجرت به کشور آمریکا متقاضیان زیادی از سراسر کشورهای جهان برای روشهای مختلف در حال رقابت هستند. برای نشان دادن رقابت متقاضیان برای مهاجرت به این کشور همین کافیست که بدانید، برای کارفرمایان آمریکایی به صورت مستقیم امکان استخدام نیروی خارجی وجود ندارد و فقط بخش کوچک از کارفرمایان آمریکایی مجاز به استخدام نیروی کار مورد نیاز خود پس از قبولی در یک قرعهکشی سالانه هستند. آمار ریجکتی بالای ویزاهای تحصیلی برای همه ملیت ها هم خود گواه تعداد زیاد درخواست و تعداد کم ویزاهای صادر شده برای متقاضیان مهاجرت به آمریکا از طریق تحصیل است.
بررسیهای اضافهتر
یکی دیگر از مشکلات مهاجرت به آمریکا در سالهای گذشته که بیشتر برای متقاضیان مذکر و متقاضیان متاهل اتفاق میافتد، پروسههای طولانیتر برای اصطلاحاً کلیرنس است.کلیرنس، background check ، FBI check و و یا هر اسم دیگری که روی آن میتوان گذاشت، بزرگی برای بسیاری از افرادی شده است که سابقه کارهای دولتی و یا حتی سابقه گذراندن خدمت سربازی در ایران را دارد. البته این بررسیها فقط به یک گروه خاص محدود نشده است و حتی برای ایر متقاضیان نیز صورت میگیرد. جالب اینجاست که بدانید که حتی افرادی که موفق به قبولی در لاتاری آمریکا نیز میشوند، ممکن است با وارد شدن به مراحل ذکر شده،شانس مهاجرت به آمریکا را از دست بدهند.
روش های مهاجرت به کشور آمریکا
افراد که قصد مهاجرت به آمریکا را دارند باید از شرایط ورود به این کشور مطلع شوند و راه های متفاوت را با خبر باشند تا بهترین گزینه ورود به خاک آمریکا را انتخاب نمایند. از همین رو به بررسی روش های مهاجرت به آمریکا می پردازیم.
مهاجرت به آمریکا از طریق تحصیل
ویزای تحصیلی آمریکا مجوز سپری کردن یک دوره در مدت زمان مشخص در کشور آمریکا می باشد. افراد پس از تحصیل باید به کشور خود بازگردند و یا از تبدیل ویزا برای ماندن در این کشور استفاده نمایند. نام گذاری های متفاوتی برای ویزاهای تحصیلی آمریکا وجود دارد که رایج ترین آنها ویزای F1 است. از دیگر ویزاهای تحصیلی می توان به J1 , H3 , M1 اشاره کرد.
دانشجویان برای ادامه تحصیل در کشور آمریکا، نیازمند ارائه مدارک تحصیلی سابق خود می باشند. مدرک زبان از دیگر مدارک حائز اهمیت برای مهاجرت تحصیلی در این کشور است. به صورت معمول نمره بین ۶ تا ۷ نمره آیلتس برای ادامه تحصیل در این کشور کفایت می کند. دانشجویان در مقاطع کارشناسی ارشد و دکترا قادر خواهند بود در صورت اخذ ویزا، همسر و فرزندان زیر ۱۸ سال خود را به همراه داشته باشند که به ویزای همراهان F2 گفته می شود.
مهاجرت به آمریکا از طریق کار
از مهم ترین ویزاهای کار آمریکا می توان به EB1 ،EB2 ،EB3 ،H1B اشاره کرد که ویزاهای EB3،H 1B بیشتر مطرح می باشند. ویزا EB3 بصورت معمول مختص افرادی می شود که در رشته خاصی مشغول به کار می باشند و برای کار مورد نظر در کشور آمریکا هیچ فردی مورد قبول نخواهد بود. در این ویزا نیاز به کارفرما و پیشنهاد کار می باشید.
ویزای کار آمریکا
ویزای H1B، متقاضیانی که دارای تخصص حرفه ای با دانش تخصصی بالا و حداقل مدرک کارشناسی هستند و در بعضی موارد خاص مثل داشتن تجربه کاری مستند بدون مدرک تحصیلی در صورتی که از طرف یک کارفرمای آمریکایی دعوت به کار شوند، می توانند تقاضای ویزای کار آمریکا نمایند.
ویزای سرمایه گذاری در آمریکا
در حال حاضر افراد از سه طریق قادر خواهند بود برای ویزای سرمایه گذاری کشور آمریکا اقدام نمایند که در ذیل به تحلیل و بررسی آن پرداخته می شود.
ویزای E2، ویزای ۲۰۰ هزار دلاری کشور آمریکا است. این ویزا به متقاضیان ۲ سال اجازه ورود به خاک آمریکا را می دهد که پس از ۲ سال با افزایش سرمایه ویزای خود را به ویزای EB5 تبدیل نمایند. ویزای L1 که تجارت های بین یک کشور و آمریکا اتفاق می افتد که به سود هر دو کشور باشد. معمول ترین سرمایه گذاری کشور آمریکا ویزای EB5 می باشد که از دو طریق به متقاضیان اجازه می دهد که اقامت دائم این کشور را اخذ نمایند. روش اول با سرمایه ۵۰۰ هزار دلاری و روش دوم سرمایه گذاری یک میلیون دلاری است.
ویزای نامزدی آمریکا
در کشور آمریکا، افراد قادر خواهند بود از طریق ویزاهای ازدواج و نامزدی وارد خاک کشور آمریکا شوند و در صورت احراز شرایط مخصوص، هر کدام از انواع ویزا اقامت دائم را دریافت نمایند. در خصوص ویزای نامزدی به درخواست کنندگان ۹۰ روز فرصت داده می شود تا به صورت رسمی ازدواج کرده و مراحل قانونی را انجام دهند. در ارتباط با ازدواج با سیتیزن آمریکا، تمامی مراحل قانونی از خاک کشور آمریکا طی می شود. در حال حاضر این روش برای ایرانیان امکان پذیر نمی باشد.
مهاجرت به امریکا از طریق ازدواج
برای مهاجرت به آمریکا از طریق ازدواج دو روش وجود دارد، روش اول مناسب افرادی می باشد که هنوز ازدواج نکرده اند و قصد دارند ازدواج خود را در خاک آمریکا به ثبت برسانند، این دسته از افراد می توانند برای اخذ ویزای نامزدی آمریکا اقدام نمایند. روش دوم مناسب افرادی خواهد بود که ازدواج خود را در کشور دیگری به ثبت رسانده اند و برای ادامه زندگی قصد مهاجرت به آمریکا را دارند، این دسته از افراد می توانند برای دریافت ویزای ازدواج آمریکا اقدام نمایند.
شرایط اخذ هریک از ویزای های مذکور متفاوت خواهد بود، ولی معمولاً شانس افرادی که ازدواج خود را به ثبت رسانده اند و برای دریافت ویزای ازدواج آمریکا اقدام می نمایند بیشتر خواهد بود. با توجه به رشد چشمگیر آمار مهاجرت به آمریکا در حال حاضر مهاجرت به آمریکا از هر طریقی خصوصاً برای اتباع ایرانی امری دشوار محسوب می شود. در این بین مهاجرت به آمریکا از طریق ازدواج روش مهاجرتی بسیار ایده الی به شمار می آید، اما با توجه به افزایش آمار ازدواج های صوری جهت اخذ گرین کارت و شهروندی آمریکا در طی سالهای اخیر، سختگیری اداره مهاجرت آمریکا در رابطه با صدور ویزای نامزدی و ازدواج بیشتر شده است.
لازم به ذکر است در صورت موفقیت در انجام پروسه اخذ ویزای ازدواج همسر، فرد آمریکایی گرین کارت ازدواج دریافت می نماید، گرین کارت ازدواج آمریکا درواقع مجوز اقامت موقت همراه با اجازه کار و تحصیل در کلیه ایالت های آمریکا می باشد. این مجوز اقامت معمولاً سه سال اعتبار دارد و پس از اتمام این زمان در صورتیکه زوجین همچنان به زندگی مشترک خود پایبند باشند، امکان اخذ اقامت دائم و تابعیت آمریکا نیز وجود خواهد داشت. اگر علاقه مند به کسب اطلاعات تکمیلی تر در زمینه های اخذ اقامت این کشور جذاب هستید می توانید به مقاله ای که ما به صورت جداگانه در آن به اقامت آمریکا در همین سایت به رشته ی تحریر دراورده ایم مراجعه نمایید.
قوانین مهاجرت به آمریکا از طریق ازدواج
طبق قوانین مهاجرت به آمریکا افرادی که با یک تبعه یا شهروند آمریکایی ازدواج کنند، می توانند برای دریافت ویزای ازدواج و مهاجرت به آمریکا اقدام نمایند. یکی از مهم ترین عوامل برای موفقیت در پروسه اخذ ویزای ازدواج آمریکا اثبات رابط نزدیک بین زوجین قبل از ارائه درخواست ویزا و رضایت قلبی طرفین جهت زندگی مشترک با یکدیگر خواهد بود.
بر اساس قوانین مهاجرتی آمریکا افرادی که قصد مهاجرت به آمریکا از طریق ازدواج را دارند می بایست به سن قانونی ازدواج (حداقل ۱۸ سال) رسیده باشند، از سوی دیگر مجرد بودن افراد برای مهاجرت به آمریکا از طریق ازدواج الزامی می باشد. توجه داشته باشید افرادی که از طریق ویزای نامزدی وارد آمریکا می شوند تنها ۹۰ روز اجازه اقامت در این کشور را خواهند داشت، این ویزا معمولاً قابل تمدید نیست مگر در موارد خاص.
برای موفقیت در اخذ ویزای ازدواج آمریکا معمولاً افرادی شانس بیشتری خواهند داشت، که اثبات نمایند حداقل ۲ سال قبل از درخواست ویزای ازدواج با یکدیگر رابطه داشته اند و ازدواج به هیچ عنوان به صورت صوری رخ نداده است. از سوی دیگر فردی که شهروند آمریکا می باشد می بایست با ارائه مدارک مالی مربوطه نظیر میزان درآمد ماهیانه و محل سکونت مناسب برای زندگی خانواده اثبات نماید توانایی پرداخت هزینه های زندگی همسر خود در آمریکا را دارد. لازم به ذکر است افرادی که قصد ازدواج با اقوام درجه دو خود را دارند، بنا به قوانین ایالت و محل زندگی فرد ممکن است مانع اخذ ویزای ازدواج شوند.
مدارک لازم
مسلماً برای دریافت هر نوع ویزایی افراد ملزم به ارائه مدارک مورد نیاز و طی نمودن پروسه اجرایی مربوطه خواهند بود. ویزای ازدواج آمریکا نیز از این قاعده مستثنی نیست. با توجه به سختگیری کشور آمریکا در خصوص صدور ویزا خصوصاٌ برای اتباع ایرانی، جهت موفقیت در دریافت ویزا متقاضیان می بایست کلیه مدارک مورد نیاز را بدون هیچگونه نقص و کمبودی ارائه نمایند.به طور کلی مدارک مورد نیاز برای مهاجرت به آمریکا از طریق ازدواج به شرح ذیل می باشد:
- پاسپورت جدید و قدیم متقاضی
- شناسنامه متقاضی
- ارائه فرم درخواست ویزای ازدواج تمکیل شده
- ارائه رسید پرداخت هزینه صدور ویزا
- عقد نامه
- ارائه مدارک مالی جهت اثبات تمکن مالی (میزان حقوق ماهیانه و منزل مسکونی)
- عکس ها و فیلم های مراسم عروسی و پرینت های تلفن (جهت اثبات ارتباط مستمر با همسر)
- تکمیل فرم درخواست ویزا، تکمیل Sponsorship Form پرشده و امضاء شده توسط همسر (شخص ساپورت کننده)
- دو قطعه عکس ۴*۶ پشت سفید
- تست پزشکی
- پرداخت هزینه بیمه Health Surcharges
هزینه مهاجرت از طریق ازدواج
به طور کلی برای دریافت هر نوع ویزایی پرداخت هزینه های اجرایی از سوی متقاضیان الزامی خواهد بود، برای دریافت ویزای ازدواج آمریکا نیز هزینه های اجرایی مشخصی وجود دارد، در مرحله اول پس از تشکیل پرونده در USCIS مدارک افراد متقاضی مورد بررسی قرار خواهد گرفت، پس از ارسال مدارک به USCIS معمولاً ۲ هفته زمان می برد تا متقاضیان رسید ارسال مدارک را دریافت نمایند.
سپس ۵ الی ۶ ماه زمان بررسی و تایید مدارک خواهد بود، پس از تایید مدارک پرونده متقاضیان ویزای ازدواج آمریکا به NVC ارائه می شود که در این مرحله متقاضیان اخذ ویزای ازدواج آمریکا می بایست مبلغ ۳۰۰ دلار پرداخت نمایند. به طور کلی هزینه های اصلی اخذ ویزای ازدواج آمریکا به شرح ذیل می باشد.
عنوان | هزینه |
---|---|
NVC | ۳۰۰ دلار |
USCIS | ۲۲۰ دلار |
وزارت امور خارجه | ۳۲۵ دلار |
فرم حمایت مالی خانواده | ۵۳۵ دلار |
انگشت نگاری (بیومتریک) | ۸۵ دلار |
آزمایش پزشکی | ۲۰۰ دلار |
مدت زمان لازم برای صدور ویزای ازدواج آمریکا بسته به شرایط افراد متقاضی و آماده بودن مدارک متفاوت خواهد بود. در مرحله اول پس از ارسال مدارک به USCIS معمولاً برسی و تایید اولیه مدارک حدوداً ۵ الی ۶ ماه به طول می انجامد. همچنین بررسی مدارک در NVC بین ۲ تا ۳ ماه زمان می برد، به طور کلی مدت زمان صدور ویزای ازدواج آمریکا در اغلب موارد بین ۲ الی ۴ سال زمان خواهد برد. اگر تمایل به کسب اطلاعات بیشتر در زمینه ی انواع ویزای آمریکا دارید، می توانید به مقاله ای با عنوان ویزای آمریکا در همین سایت که توسط نویسندگان ما به رشته ی تحریر درامده است مراجعه نمایید.
معایب مهاجرت از طریق ازدواج صوری
بدون تردید مهاجرت به آمریکا از طریق ازدواج صوری عواقب بسیار سنگینی را در پی خواهد داشت، این موضوع به جای مسیری ایده ال جهت رسیدن به هدف و رویای اخذ اقامت دائم آمریکا بیشتر شبیه به یک سراب خواهد بود. با توجه به افزایش چشمگیر آمار مهاجرت به آمریکا از طریق ازدواج صوری خصوصاً در طی سالهای اخیر، در حال حاضر اداره مهاجرت آمریکا جهت اعطای گرین کارت ازدواج آمریکا قوانین بسیار سفت و سختی را اتخاذ نموده است. از این رو مهاجرت به آمریکا از طریق ازدواج صوری می تواند عواقب سنگینی را در پی داشته باشد.
بسیاری از افراد که قصد مهاجرت به آمریکا از طریق ازدواج صوری را دارند متاسفانه مورد سوء استفاده مالی قرار می گیرند، این افراد با توجه به شور و اشتیاق فراوانی که برای مهاجرت به آمریکا و اخذ اقامت دائم این کشور را دارند، معمولاً هزینه های بسیار بالایی را متحمل می شوند. در واقع فردی که دارای اقامت دائم آمریکا می باشد و قرار است در آینده همسر فرد متقاضی مهاجرت به آمریکا باشد در اغلب موارد مبالغ قابل توجهی را از متقاضی ازدواج صوری دریافت می نماید. از سوی دیگر کلیه هزینه های اجرایی اخذ ویزای ازدواج نیز معمولاً بر عهده متقاضی ازدواج صوری خواهد بود.
علاوه بر سوء استفاده مالی با توجه به سختگیری قوانین مهاجرتی آمریکا در مورد صدور ویزای ازدواج احتمال شکست در این پروسه نیز وجود خواهد داشت، حتی اگر افراد موفق به اخذ ویزای ازدواج آمریکا شوند در صورتیکه پس از مدتی مشخص شود که ازدواج صوری بوده و صرفاً در راستای اخذ اقامت دائم آمریکا صورت گرفته است، نوعی جرم محسوب خواهد شد و علاوه بر اخراج فرد متقاضی از خاک آمریکا مجازاتی نظیر زندان و پرداخت جریمه در پی خواهد داشت. با توجه به این موارد مهاجرت به آمریکا از طریق ازدواج صوری به هیچ عنوان روش مناسبی برای اخذ اقامت دائم این کشور نخواهد بود.
پناهندگی در آمریکا
به گزارش بی بی سی نیوز، سالانه حدود پانصد هزار مهاجر غیرقانونی وارد آمریکا می شوند. در سال ۱۹۹۶، حدود ۶۹۰۰۰ مهاجر غیرقانونی از آمریکا خارج شدند. تا سال ۲۰۰۸، رقم سالانه به بیش از ۳۵۸،۰۰۰ افزایش یافته بود. با توجه به سیاست هایی که در حال حاضر دولت آمریکا برای مهاجران غیرقانونی در نظر گرفته است، شانس افراد برای این روش بسیار پایین می باشد.
مهاجرت هنرمندان به آمریکا
مهاجرت هنرمندان به آمریکا و ورزشکاران، نوابغ و افراد خاص تحت عناوین ویزایی مشخصی معرفی می گردد. این ویزا برای نویسندگان، افراد خلاق و فعالان عرصه صدا و تصویر و همچنین افرادی که در کار خود مشهور و معروف می باشند نیز صادر می گردد.این نوع ویزا منجر به اخذ گرین کارت آمریکا خواهد شد و افرادی که توانائیهای فراتر از سایرین دارند این فرصت را در اختیار دارند تا برای اقامت سرزمین فرصت ها اقدام نمایند. این افراد خاص به سَه گروه تقسیم می شوند
- افرادی که از ضریب هوشی بالا و شرایط فیزیکی خاصی برخوردارند
- اساتید برجسته دانشگاهی که توانائی آموزش آکادمیک حرفه ای دارند
- مدیران بین المللی و چند ملیتی
چه کسانی از نگاه دولت آمریکا هنرمند محسوب می شوند؟
دولت آمریکا داشتن یک استعداد خاص هنری، ورزشی، آموزشی و … را به عنوان یک تخصص می شناسد و مهاجرت هنرمندان به آمریکا در صورت داشتن موارد ذیل امکان پذیر خواهد بود.
- دریافت کننده جوایز ملی و بین المللی به عنوان برتر بودن در تخصص خود
- معرفی شخص در مجلات بین المللی و یا انتشار مطلبی از او در سطح بین المللی
- عضویت شخص در انجمنی که حاکی از داشتن استعدادی فوق العاده در زمینه ای خاص باشد
- شرکت نمودن شخص در هیئت های بین المللی به عنوان داور و یا ناظر بر عملکرد دیگر افراد
- به نمایش گذاشته شدن کارهای شخص در نمایشگاه های شناخته شده
- دریافت حقوق های بالاتر در زمینه تخصص شخص نسبت به افراد عادی به جهت داشتن توانایی خاص
- انتشار آثار هنری از فروش حاصل از اکران عمومی یک فیلم تا انتشار ویدئو و یا لوح فشرده ای که با فروش بالا در بازار مطرح شده است
هر کدام از موارد ذکر شده فوق نشان از این واقعیت دارند که شخص در زمینه خاصی از هنر، علوم، ورزش و زمینه های فرهنگی دیگر دارای استعدادی متفاوت از افراد دیگر می باشد و قادر خواهد بود برای انواع ویزاهای استعدادهای درخشان اقدام نماید.
مهاجرت ورزشکاران به آمریکا
ویزاهای گروه P به چند گروه تقسیم بندی می شوند. ویزاهای P1، P2 و P3 که هر کدام نیز زیرگروه های خاص خود را دارند. ویزای P1 مخصوص افرادی می باشد که برای شرکت در یک رقابت ورزشی و یا به عنوان عضوی از یک گروه هنری به آمریکا سفر می کنند.ویزای P1 خود به دو زیرگروه P1A و P1B تقسیم می شود که اولی برای ورزشکارانی در رشته های هاکی، تنیس و فوتبال می باشد و مخصوص آن دسته از ورزشکارانی می باشد که ویزا O1 شامل حالشان نمی شود.مهاجرت هنرمندان به آمریکا در ویزای نوع P1B به آن دسته از هنرمندانی تعلق می گیرد که در رشته های خاصی مانند راک، جاز و سیرک و تعلیم این هنرها فعالیت می کنند.
ویزای P2 به آن دسته از افرادی تعلق می گیرد که هدفشان از سفر به آمریکا شرکت در برنامه ای می باشد که یک تبادل هنری بین سازمانی در آمریکا و سازمانی در کشوری دیگر باشد.ویزای P3 نیز به آن دسته از افرادی تعلق دارد که قصد اجرای برنامه ای به شکل موقت و یا قصد تعلیم و یا تدریس را در زمینه های فرهنگی و هنری در آمریکا دارند. این ویزا همچنین به افرادی اعطا خواهد شد که موسیقی ملی کشور خود را ارائه می کنند.
بهترین وکیل مهاجرت به آمریکا
مهاجرت به آمریکا برای ایرانیان همیشه جذابتر از مهاجرت به سایر کشورهای جهان بوده است. همین مسئله باعث شده است تا افراد و شرکتهای زیادی در این زمینه با عناوین گوناگون تحت عنوان وکیل مهاجرت به آمریکا،مشاور مهاجرت ،کاریابی در آمریکا و عناوین مشابه مشغول فعالیت باشند.
از طرفی علاقه بسیار زیاد مهاجرت به آمریکا برای ایرانیان باعث ایجاد فضایی برای کلاهبرداری برخی افراد برای سوءاستفاده از این فرصت و فروختن رویاهای دست نیافتنی به متقاضیان شده است. این امر سالانه باعث از دست رفتن هزاران دلار از سرمایههایی است که متقاضیان در ایران و با سختی فراوان به دست آمده و در راه مهاجرت به آمریکا از دست رفته است. همه اینها در کنار هم اهمیت شناخت بهترین وکیل مهاجرتها آمریکا را برای جلوگیری از از دست رفتن فرصت ، هزینه و عمر بیش از پیش بیان میکند. در ادامه قصد داریم به سوالات مهمی در این زمینه پاسخ دهیم.
بهترین وکیل مهاجرت آمریکا برای مهاجرت تحصیلی چه کسی است؟
اشخاص و موسسات بسیار زیادی در زمینه مهاجرت تحصیلی به آمریکا در حال فعالیت هستند ولی نکته حائز اهمیت در فرایند مهاجرت تحصیلی به آمریکا این است که اساساً در فرایند دریافت پذیرش تحصیلی داشتن وکیل هیچ مزیتی به غیر از استفاده از تجارب وی در فرایند اپلای برای متقاضی ایجاد نمیکند. یعنی تمام پروسه مکاتبه با دانشگاه توسط شخص متقاضی قابل انجام است. ولی داشتن یک وکیل یا یک موسسه با تجربه میتواند شانس دریافت ویزای تحصیلی آمریکا را تا حد چشمگیری افزایش دهد.
گفتنیست برای پیدا کردن لیستی از موسسات معتبر اعزام دانشجو به آمریکا میتوانید مقالهای با همین آنها را در همین وب سایت مطالعه نمایید. به علاوه متقاضیان مهاجرت به آمریکا از طریق تحصیل قادر هستند تا به صورت رایگان با مشاورین موسسه آریانا پارس که با ۱۵ سال تجربه و بیش از سه هزار پرونده موفق در ویزای تحصیلی آمریکا را در کارنامه خود دارند، به صورت کاملا رایگان مشاوره کند.